KIJCK. Makelaars

Huis verkopen? Voor 1 vast tarief

Is het tijd voor de volgende stap en wil jij je huis verkopen? Spannend! Wij helpen je hier graag bij. Van professionele fotografie van je woning tot aan het tekenen van het koopcontract: voor het vaste all-in tarief van 3950,- nemen wij alle stress van het verkopen van je huis op ons. De makelaars van KIJCK. makelaars beschikken over een sterk netwerk met collega-makelaars en veel kennis van de huizenmarkt in jouw regio.

Jouw huis verkopen in deze steden

We werken vanuit onze kantoren in Amsterdam, Hoofddorp én Almere ook in de volgende steden en regio’s. Staat jouw stad er niet tussen? Laat het ons weten!

Waarom KIJCK. makelaars?

Waarom KIJCK. makelaars?

  • Alle diensten die je van een makelaar verwacht voor 1 prijs.

  • Via jouw persoonlijke omgeving volg je het gehele verkoopproces.

  • Je betaalt pas achteraf als jouw woning is verkocht.

De aanpak van KIJCK. makelaars

Wanneer jij erover nadenkt om je huis te verkopen, dan helpen en adviseren onze makelaars je op allerlei vlakken. We komen graag vrijblijvend bij je langs voor een kennismakingsgesprek. Dit kan gezellig bij jou thuis of online. Jij bespreekt met ons jouw verkoopwensen en we bespreken de actuele marktomstandigheden met je. Wij zorgen ervoor dat al jouw wensen en opmerkingen op papier komen te staan, samen met de verkoopstrategie en verkoopprijs. Deze informatie met daarin ook duidelijke afspraken bundelen wij voor jou samen tot 1 dossier. Bekijk hier onze gehele werkwijze.

Ik wil over een tijdje verkopen

Wil je je huis pas over een tijdje verkopen? Geen enkel probleem als dit nog een tijdje duurt. Wij zorgen voor alle voorbereidingen, zodat jouw woning verkoop klaarstaat, als jij daar klaar voor bent. Misschien vind je het wel eerst fijn om te weten wat je woning waard is. Je kunt bij ons een gratis waardebepaling aanvragen voor jouw woning.

Je huis verkopen voor een vaste prijs

KIJCK. makelaars doet het anders dan de meeste makelaarskantoren. Wij werken op basis van een vast tarief van 3950,- zonder opstartkosten. Zo weet je vooraf precies waar je aan toe bent! Veel makelaars werken op basis van een tarief dat afhangt van de verkoopsom van je huis. Dit percentage ligt rond de 1,3%. Wordt jouw huis verkocht voor € 400.000,-? Dan betaal je € 5.200,- aan makelaarskosten: je besparing bij KIJCK. makelaars is in dit geval al € 2.250,-. Je besparing wordt groter naarmate de verkoopsom van je huis hoger is. Onze klanten waarderen deze aanpak: ze beoordelen ons met een 9,6 op Funda!

Jouw huis verkopen via Funda

Funda is het grootste woonplatform van Nederland: wekelijks vinden duizenden mensen hier het huis van hun dromen! Dit maakt het voor verkoopmakelaars een belangrijk onderdeel van het verkopen van jouw huis.

Het plaatsen van jouw huis op Funda is inbegrepen bij ons all-in tarief van slechts 3950,-. We zorgen ervoor dat de foto’s van je woning, samen met een pakkende omschrijving en duidelijke plattegronden, zo snel mogelijk op Funda geplaatst worden. Komen er reacties via Funda binnen van mensen die geïnteresseerd zijn in jouw woning? Dan zorgen wij ervoor dat er zo snel mogelijk contact met ze opgenomen wordt en zullen we een bezichtiging inplannen. Natuurlijk houden we jou regelmatig op de hoogte van de vorderingen.

Andere verkoopredenen? Lees het hier

Bekijk voor specifieke verkoopredenen ook:

 Ja, ik wil een gratis kennismakingsgesprek

Ja, ik wil een gratis kennismakingsgesprek

Klik op de vestiging bij jou in de buurt en bel, mail of Whatsapp ons.

Dan kijcken we samen in de agenda en plannen we een datum in.

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je gevonden wat je zocht?
Team KIJCK. Makelaars