KIJCK. Makelaars

Huis verkopen? Voor 1 vast tarief

Is het tijd voor de volgende stap en wil jij je huis verkopen? Spannend! Wij helpen je hier graag bij. Van professionele fotografie van je woning tot aan het tekenen van het koopcontract: voor het vaste all-in tarief van 2950,- nemen wij alle stress van het verkopen van je huis op ons. De makelaars van KIJCK. makelaars beschikken over een sterk netwerk met collega-makelaars en veel kennis van de huizenmarkt in jouw regio. Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Jouw huis verkopen in deze steden

We werken vanuit onze kantoren in Amsterdam en Hoofddorp onder andere in de volgende steden en regio’s. Staat jouw stad er niet tussen? Laat het ons weten!

Waarom KIJCK. makelaars?

Waarom KIJCK. makelaars?

  • Geen opstartkosten, kleine lettertjes of andere kosten.

  • Alle diensten die je van een makelaar verwacht voor 1 prijs.

  • Via jouw persoonlijke omgeving volg je het gehele verkoopproces.

  • Je betaalt pas achteraf als jouw woning is verkocht.

Je hoeft aan niets te denken

Wanneer jij erover nadenkt om je huis te verkopen, dan helpen en adviseren onze makelaars je op allerlei vlakken. We komen graag vrijblijvend bij je langs voor een kennismakingsgesprek. Dit kan gezellig bij jou thuis of online. Jij bespreekt met ons jouw verkoopwensen en we bespreken de actuele marktomstandigheden met je. Wij zorgen ervoor dat al jouw wensen en opmerkingen op papier komen te staan, samen met de verkoopstrategie en verkoopprijs. Deze informatie met daarin ook duidelijke afspraken bundelen wij voor jou samen tot 1 dossier. Bekijk hier onze gehele werkwijze.

Ik wil over een tijdje verkopen

Wil je je huis pas over een tijdje verkopen? Geen enkel probleem als dit nog een tijdje duurt. Wij zorgen voor alle voorbereidingen, zodat jouw woning verkoop klaarstaat, als jij daar klaar voor bent. Misschien vind je het wel eerst fijn om te weten wat je woning waard is. Je kunt bij ons een gratis waardebepaling aanvragen voor jouw woning.

KIJCK. makelaars doet het anders dan de meeste makelaarskantoren. Wij werken op basis van een vast tarief, zonder opstartkosten. Zo weet je vooraf precies waar je aan toe bent! Veel makelaars werken op basis van een tarief dat afhangt van de verkoopsom van je huis. Dit percentage ligt rond de 1,3%. Wordt jouw huis verkocht voor € 400.000,-? Dan betaal je € 5.200,- aan makelaarskosten: je besparing bij KIJCK. makelaars is in dit geval al € 2.250,-. Je besparing wordt groter naarmate de verkoopsom van je huis hoger is. Onze klanten waarderen deze aanpak: ze beoordelen ons met een 9,6 op Funda!

Je huis verkopen voor een vaste prijs

Ons enthousiaste team helpt je graag met het verkopen van je huis. Je kunt een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek aanvragen. Wil je meer weten over onze werkwijze of heb je andere vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Jouw huis verkopen via Funda

Funda is het grootste woonplatform van Nederland: wekelijks vinden duizenden mensen hier het huis van hun dromen! Dit maakt het voor verkoopmakelaars een belangrijk onderdeel van het verkopen van jouw huis.

Het plaatsen van jouw huis op Funda is inbegrepen bij ons all-in tarief van slechts 2950,-. We zorgen ervoor dat de foto’s van je woning, samen met een pakkende omschrijving en duidelijke plattegronden, zo snel mogelijk op Funda geplaatst worden. Komen er reacties via Funda binnen van mensen die geïnteresseerd zijn in jouw woning? Dan zorgen wij ervoor dat er zo snel mogelijk contact met ze opgenomen wordt en zullen we een bezichtiging inplannen. Natuurlijk houden we jou regelmatig op de hoogte van de vorderingen.

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Bekijk voor specifieke verkoopredenen ook:

 Ja, ik wil ook mijn huis verkopen via KIJCK.

Ja, ik wil ook mijn huis verkopen via KIJCK.

Neem vrijblijvend contact met ons op. Klik op de vestiging bij jou in de buurt en bel, mail of Whatsapp ons.

Tot KIJCK!

[helpful]
Team KIJCK. Makelaars