KIJCK. Makelaars

Winnaar Beste makelaarswebsite 2022 & 2023

Wat zijn wij trots! De website die jij nu bekijkt is opnieuw uitgeroepen door Nationale Makelaar Awards tot Beste makelaarswebsite. Sinds april 2022 hebben wij een compleet vernieuwde website, helemaal in het teken van jou als KIJCK-er.

KIJCK! Jij staat centraal

Op onze website sta jij centraal én dat mogen we vieren met een prachtige award. Op onze website willen wij in gesprek met jou, zodat jij de werkwijze krijgt die past bij het in verkoop zetten van je woning. Ga je groter wonen? Scheiden? Huis verkopen wegens overlijden? Geen zorgen! KIJCK. makelaars verkoopt je huis voor 1 vast tarief van 3950,-. Ongeacht de verkoopwaarde én je betaalt pas als je woning is verkocht.

Hier kun je jouw voordeel berekenen

Met deze tool hieronder kun jij jouw voordeel berekenen. Zo kun je zien hoeveel geld jij kunt besparen als je kiest voor KIJCK. makelaars en niet voor een makelaar die een courtagepercentage rekent.

Prijs bij makelaar met 1.3% courtage (inclusief BTW)
3.950 Vaste lage all-in prijs van KIJCK. (inclusief BTW)
Dit bedrag betaal je meer bij een andere makelaar
€350.000
€1.500.000
De verkoopwaarde van mijn woning
Ik wil graag een gratis kennismakingsgesprek

Ik wil graag een gratis kennismakingsgesprek

Dat kan zeker! Klik op de vestiging bij jou in de buurt en bel, mail of Whatsapp ons. Dan gaan we samen naar een datum KIJCK-en die voor jou uitkomt.

Award voor Beste Website – Nationale Makelaar Awards

Op donderdag 28 september 2023 werden opnieuw de Nationale Makelaar Awards uitgereikt. Samen met 2 andere makelaars waren wij geselecteerd voor Beste Website. De jury gaf aan dat ons concept van 1 vast tarief duidelijk over kwam op de website, dat wij de klant centraal stelde en het dialoog aan willen gaan met verkopers. Precies wat wij voor ogen hadden met het bouwen van de website!

Wat doen jullie dan voor die 3950,-?

 • Wij regelen een professionele fotograaf die foto’s en een video maakt van jouw woning.

 • Wij regelen professionele plattegronden van jouw woning.

 • Wij zorgen ervoor dat jouw woning hoog op Funda komt te staan.

 • Wij zorgen dat jouw woning volop gepromoot wordt op social media.

 • Wij verzorgen alle bezichtigingen én onderhandelingen.

 • Wij zorgen ervoor dat jouw woning is voorzien van ons opvallende ‘Te koop’-bord.

Wat moet ik doen?

 • Je geeft ons de sleutel van jouw woning.

 • Je belt, mailt of Whatsappt met al jouw vragen.

 • Je kijkt in je persoonlijke KIJCK-omgeving naar de status van je woning.

 • Je bent zelf druk bezig met het inpakken van alle verhuisdozen.

 • Je drinkt met ons een glas champagne voor een geslaagde verkoop 😉

Wij ontzorgen je volledig

Zoals je ziet regelt KIJCK. makelaars alles voor je en verkoopt jouw woning voor de hoogste verkoopprijs. Wij houden je continue op de hoogte over jouw woning en zorgen ervoor dat jouw woning optimaal uitgelicht wordt, zodat potentiële kopers je woning snel vinden.

Ik heb nog vragen

Ik heb nog vragen

Wij staan voor je klaar. Klik op de vestiging bij jou in de buurt en bel, mail of Whatsapp ons.

Veelgestelde vragen

1. Vragen over het vaste tarief van 3950,-

 • Hoe kan het dat jullie 1 prijs hanteren zonder extra kosten voor een hogere verkoopprijs?

  Dit komt omdat wij ons afvroegen: “Waarom zou je een hoger courtagepercentage betalen voor de verkoop van een duurder huis?”. De werkzaamheden zijn precies hetzelfde bij het verkopen van een huis van 300.000 euro en een huis van 600.000 euro. Daarom werken wij met 1 vast tarief, ongeacht de verkoopprijs van je huis. Daarnaast werken wij in tegenstelling tot andere makelaars met een digitaal klantendossier. Hierin kan jij het gehele verkoopproces zelf in de gaten houden. En wij bieden een op maat gemaakt mediapakket aan die erg doeltreffend is. Kortom waarom zou je meer betalen? Wie slim is kiest KIJCK.

 • Wat voor courtagepercentage handelen jullie?

  Wij hanteren geen courtagepercentage maar een vast tarief van 3950,-.

 • Wat doen jullie allemaal voor 3950,-?

  Alle diensten die je van een makelaar gewend bent.
  ✓ Zo zetten wij jouw woning hoog op Funda en andere websites.
  ✓ Zetten we onze social media in voor het promoten van je woning.
  ✓ Maken wij professionele plattegronden en foto’s voor je.
  ✓ Hebben wij een digitaal klantenomgeving waar je alles kunt inzien.
  We hebben een sterk promotiepakket. Stuur ons een mailtje, appje of bel ons even. Dan sturen wij de details van het promotiepakket naar je toe.

2. Vragen over onze werkwijze

 • Doen jullie ook taxaties?

  Jazeker! Wij hebben 2 Register-Taxateurs op kantoor, Leonie Rump en Denise van der Winden, beiden zijn naast Register-Makelaar ook Register-Taxateur en kunnen een gevalideerd taxatierapport maken.

 • Doen jullie ook iets met hypotheken?

  We werken samen met een onafhankelijke hypotheekadviseur. Hij kan bij alle banken en verzekeringsmaatschappijen kijken waar hij het beste aanbod voor jou krijgt. Zo weet je zeker dat je hypotheek goed is geregeld.

 • Wat doen jullie niet wat andere makelaars wel doen?

  We doen alles wat een andere makelaar ook doet. Het enige verschil is dat je bij ons geen courtagepercentage hoeft te betalen, maar 1 vast tarief van 3950,-. Daarnaast werken wij, anders dan andere makelaars, met een persoonlijke omgeving waarin je op elke minuut kan kijken wat de status is van je woning. Bijvoorbeeld hoeveel bezichtigingen er staan gepland. Natuurlijk houden wij jou ook telefonisch op de hoogte. Kortom, alle dienen die je van een makelaar bent gewend.

 • Ik wil mijn huis nog niet verkopen, maar wel alles voorbereiden; kan dat?

  Natuurlijk! Geen enkel probleem als dit nog een tijdje duurt. Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij zorgen voor alle voorbereidingen, zodat jouw huis verkoop klaar staat, als jij daar klaar voor bent.

 • Wat moet ik allemaal doen?

  Bijna niets. Eigenlijk wat jij doet is zelf je verhuisdozen inpakken en uiteindelijk een lekker glaasje champagne bij ons drinken 😉

 • Wat betaal ik als ik wil stoppen met KIJCK. makelaars?

  Wil je stoppen met de verkoop? Dan betaal je alleen 495,- (incl. BTW) voor het mediapakket. Je krijgt daarbij alles opgestuurd, namelijk: alle 360 graden foto’s, alle woningfoto’s, de video, meetrapport én de plattegronden. Kortom, het gehele mediapakket is dan van jou.

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je gevonden wat je zocht?
Team KIJCK. Makelaars