KIJCK. Makelaars

Veelgestelde vragen

Wij vinden het belangrijk dat onze communicatie helder en transparant is. Daarom hebben we alle vragen die regelmatig gesteld worden op 1 pagina voor jou gezet, zodat alles voor jou ook in 1 keer duidelijk wordt. Staat jouw vraag er niet bij? Neem contact met ons op en wij beantwoorden graag je vragen.

1. Vragen over het vaste tarief

 • Hoe kan het dat jullie 1 prijs hanteren zonder extra kosten voor een hogere verkoopprijs?

  Dit komt omdat wij ons afvragen: “Waarom zou je een hoger courtagepercentage betalen voor de verkoop van een duurder huis?”. De werkzaamheden zijn precies hetzelfde bij het verkopen van een huis van 300.000 euro en een huis van 600.000 euro. Daarom werken wij met 1 vast tarief, ongeacht de verkoopprijs van je huis. Daarnaast werken wij in tegenstelling tot andere makelaars met een digitaal klantendossier. Hierin kan jij het gehele verkoopproces zelf in de gaten houden. En wij bieden een op maat gemaakt mediapakket aan die erg doeltreffend is. Kortom waarom zou je meer betalen? Wie slim is kiest KIJCK.

 • Wat voor courtagepercentage hanteren jullie?

  Wij hanteren geen courtagepercentage, maar één vast tarief van 2950,-.

 • Wat doen jullie allemaal voor 2950,-?

  Alle diensten die je van een makelaar gewend bent.

  ✓ Zo zetten wij jouw woning hoog op Funda en andere websites.
  ✓ Zetten we onze social media in voor het promoten van je woning.
  ✓ Maken wij professionele plattegronden en foto’s voor je.
  ✓ Hebben wij een digitaal klantenomgeving waar je alles kunt inzien.

  We hebben een sterk promotiepakket. Stuur ons een mailtje, appje of bel ons even. Dan sturen wij de details van het promotiepakket naar je toe.

2. Vragen over onze diensten

 • Doen jullie ook taxaties?

  Jazeker! Wij hebben 2 Register-Taxateurs op kantoor, Leonie Rump en Denise van der Winden, beiden zijn naast Register-Makelaar ook Register-Taxateur en kunnen een gevalideerd taxatierapport maken.

 • Doen jullie ook iets met hypotheken?

  We werken samen met een onafhankelijke hypotheekadviseur. Hij kan bij alle banken en verzekeringsmaatschappijen kijken waar hij het beste aanbod voor jou krijgt. Zo weet je zeker dat je hypotheek goed is geregeld.

 • Wat doen jullie niet wat andere makelaars wel doen?

  We doen alles wat een andere makelaar ook doet. Het enige verschil is dat je bij ons geen courtagepercentage hoeft te betalen, maar 1 vast tarief van 2950,-. Daarnaast werken wij, anders dan andere makelaars, met een persoonlijke omgeving waarin je op elke minuut kan kijken wat de status is van je woning. Bijvoorbeeld hoeveel bezichtigingen er staan gepland. Natuurlijk houden wij jou ook telefonisch op de hoogte. Kortom, alle diensten die je van een makelaar bent gewend.

 • Wat moet ik allemaal doen?

  Bijna niets. Eigenlijk wat jij doet is zelf je verhuisdozen inpakken en uiteindelijk een lekker glaasje champagne bij ons drinken 😉

 • Ik wil mijn huis nog niet verkopen, maar wel alles voorbereiden; kan dat?

  Natuurlijk! Geen enkel probleem als dit nog een tijdje duurt. Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij zorgen voor alle voorbereidingen, zodat jouw huis verkoop klaar staat, als jij daar klaar voor bent.

 • Wat betaal ik als ik wil stoppen met KIJCK. makelaars?

  Wil je stoppen met de verkoop? Dan betaal je alleen 495,- (incl. BTW) voor het mediapakket. Je krijgt daarbij alles opgestuurd, namelijk: alle 360 graden foto’s, alle woningfoto’s, de video, meetrapport én de plattegronden. Kortom, het gehele mediapakket is dan van jou.

[helpful]
Team KIJCK. Makelaars