KIJCK. Makelaars

Veelgestelde vragen

Wij vinden het belangrijk dat onze communicatie helder en transparant is. Daarom hebben we alle vragen die regelmatig gesteld worden op 1 pagina voor jou gezet, zodat alles voor jou ook in 1 keer duidelijk wordt. Staat jouw vraag er niet bij? Neem contact met ons op en wij beantwoorden graag je vragen.

1. Vragen over het vaste tarief

 • Waarom werken jullie met 1 vaste prijs?

  Wij vinden het niet transparant dat jij een hoger courtagebedrag moet betalen voor een hogere verkoopprijs. De werkzaamheden zijn namelijk precies hetzelfde bij het verkopen van een huis met bijvoorbeeld een verkoopprijs van 600.00 euro of 300.000 euro. Waarom zou je dan meer moeten betalen voor dezelfde werkzaamheden? Daarom betaal je bij KIJCK. makelaars 1 vaste courtageprijs van 2950,- (incl. btw). Ongeacht de verkoopprijs van je woning.

 • Jullie doen zeker niet alles voor die vaste prijs?

  Zéker wel! Wij doen alles wat je van een makelaar bent gewend en verwacht. Van fotografie tot aan bezichtigingen en de sleuteloverdracht.

 • Wat voor courtagepercentage hanteren jullie?

  Wij hanteren geen courtagepercentage, maar één vast tarief van 2950,-.

 • Wat doen jullie allemaal voor 2950,-?

  Alle diensten die je van een makelaar gewend bent.

  ✓ Zo zetten wij jouw woning hoog op Funda en andere websites.
  ✓ Zetten we onze social media in voor het promoten van je woning.
  ✓ Maken wij professionele plattegronden en foto’s voor je.
  ✓ Hebben wij een digitaal klantenomgeving waar je alles kunt inzien.

  We hebben een sterk promotiepakket. Stuur ons een mailtje, appje of bel ons even. Dan sturen wij de details van het promotiepakket naar je toe.

2. Vragen over onze diensten

 • Doen jullie ook taxaties?

  Jazeker! Wij hebben Register-Taxateurs op kantoor. Zij kunnen voor jou een gevalideerd taxatierapport maken.

 • Doen jullie ook iets met hypotheken?

  We werken samen met een onafhankelijke hypotheekadviseur. Hij kan bij alle banken en verzekeringsmaatschappijen kijken waar hij het beste aanbod voor jou krijgt. Zo weet je zeker dat je hypotheek goed is geregeld.

 • Wat doen jullie niet wat andere makelaars wel doen?

  We doen alles wat een andere makelaar ook doet. Het enige verschil is dat je bij ons geen courtagepercentage hoeft te betalen, maar 1 vast tarief van 2950,-. Daarnaast werken wij, anders dan andere makelaars, met een persoonlijke omgeving waarin je op elke minuut kan kijken wat de status is van je woning. Bijvoorbeeld hoeveel bezichtigingen er staan gepland. Natuurlijk houden wij jou ook telefonisch op de hoogte. Kortom, alle diensten die je van een makelaar bent gewend.

 • Wat moet ik allemaal doen?

  Bijna niets. Eigenlijk wat jij doet is zelf je verhuisdozen inpakken en uiteindelijk proosten op een geslaagde verkoop 😉

 • Ik wil mijn huis nog niet verkopen, maar wel alles voorbereiden; kan dat?

  Natuurlijk! Geen enkel probleem als dit nog een tijdje duurt. Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij zorgen voor alle voorbereidingen, zodat jouw huis verkoop klaar staat, als jij daar klaar voor bent.

 • Wat betaal ik als ik wil stoppen met KIJCK. makelaars?

  Wil je stoppen met de verkoop? Dan betaal je alleen 495,- (incl. BTW) voor het mediapakket. Je krijgt daarbij alles opgestuurd, namelijk: alle 360 graden foto’s, alle woningfoto’s, de video, meetrapport én de plattegronden. Kortom, het gehele mediapakket is dan van jou.

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je gevonden wat je zocht?
Team KIJCK. Makelaars