KIJCK. Makelaars

Veelgestelde vragen

Wij vinden het belangrijk dat onze communicatie helder en transparant is. Daarom hebben we alle veelgestelde vragen op 1 pagina voor u gezet, zodat alles voor u ook in 1 keer duidelijk wordt. Staat uw vraag er niet bij? Neem contact met ons op en wij beantwoorden graag uw vragen.

1. Vragen over het vast tarief

 • Hoe kan het dat jullie 1 prijs hanteren zonder extra kosten voor een hogere verkoopprijs?

  Dit komt omdat wij ons afvragen: “Waarom zou u een hoger courtagepercentage betalen voor de verkoop van een duurder huis?”. De werkzaamheden zijn precies hetzelfde bij het verkopen van een huis van 300.000 euro en een huis van 600.000 euro. Daarom werken wij met 1 vast tarief, ongeacht de verkoopprijs van uw huis. Daarnaast werken wij in tegenstelling tot andere makelaars met een digitaal klantendossier. Hierin kunt u het gehele verkoopproces zelf in de gaten houden. En wij bieden een op maat gemaakt mediapakket aan die erg doeltreffend is. Kortom waarom zou u meer betalen? Wie slim is kiest KIJCK.

 • Wat voor courtagepercentage hanteren jullie?

  Wij hanteren geen courtagepercentage, maar één vast tarief van 2950,-

 • Wat doen jullie allemaal voor 2950,-?

  Alle diensten die u van een makelaar gewend bent.

  ✓ Zo zetten wij uw woning hoog op Funda en andere websites.
  ✓ Zetten we onze social media in voor het promoten van uw woning.
  ✓ Maken wij professionele plattegronden en foto’s voor u.
  ✓ Hebben wij een digitaal klantenomgeving waar u alles kunt inzien.

  We hebben een sterk promotiepakket. Stuur ons een mailtje, appje of bel ons even. Dan sturen wij de details van het promotiepakket naar u toe.

2. Vragen over onze diensten

 • Wat doen jullie niet wat andere makelaars wel doen?

  We doen alles wat een andere makelaar ook doet. Het enige verschil is dat u bij ons geen courtagepercentage hoeft te betalen, maar 1 vast tarief van 2950,-. Daarnaast werken wij, anders dan andere makelaars, met een persoonlijke omgeving waarin u op elke minuut kan kijken wat de status is van uw woning. Bijvoorbeeld hoeveel bezichtigingen er staan gepland. Natuurlijk houden wij u ook telefonisch op de hoogte. Kortom, alle diensten die u van een makelaar bent gewend.

 • Doen jullie ook taxaties?

  Jazeker! Wij hebben 2 Register-Taxateurs op kantoor, Leonie Rump en Denise van der Winden, beiden zijn naast Register-Makelaar ook Register-Taxateur en kunnen een gevalideerd taxatierapport maken.

 • Doen jullie ook iets met hypotheken?

  We werken samen met een onafhankelijke hypotheekadviseur. Hij kan bij alle banken en verzekeringsmaatschappijen kijcken waar hij het beste aanbod voor jou krijgt. Zo weet u zeker dat uw hypotheek goed is geregeld

 • Ik wil mijn huis nog niet verkopen, maar wel alles voorbereiden; kan dat?

  Natuurlijk! Geen enkel probleem als dit nog een tijdje duurt. Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij zorgen voor alle voorbereidingen, zodat uw woning verkoop klaar staat, als u daar klaar voor bent.

 • Wat moet ik allemaal doen?

  Bijna niets. Eigenlijk wat u doet is zelf uw verhuisdozen inpakken en uiteindelijk een lekker glaasje champagne bij ons drinken ?

Heeft u gevonden wat u zocht?

Team KIJCK. Makelaars