KIJCK. Makelaars

Veelgestelde vragen

Wij vinden het belangrijk dat onze communicatie helder en transparant is. Daarom hebben we alle veelgestelde vragen op 1 pagina voor u gezet, zodat alles voor u ook in 1 keer duidelijk wordt. Staat uw vraag er niet bij? Neem contact met ons op en wij beantwoorden graag uw vragen.

1. Vragen over het vast tarief

 • Waarom werken jullie met 1 vaste prijs?

  Wij vinden het niet transparant dat u een hoger courtagebedrag moet betalen voor een hogere verkoopprijs. De werkzaamheden zijn namelijk precies hetzelfde bij het verkopen van een huis met bijvoorbeeld een verkoopprijs van 300.000 euro of 600.000 euro. Waarom zou u dan meer moeten betalen voor dezelfde werkzaamheden? Daarom betaalt u bij KIJCK. makelaars 1 vaste courtageprijs van 2950,- (incl. btw). Ongeacht de verkoopprijs van uw woning.

 • Jullie doen zeker niet alles voor die vaste prijs?

  Zéker wel! Wij doen alles wat u van een makelaar bent gewend en verwacht. Van fotografie tot aan bezichtigingen en de sleuteloverdracht.

 • Wat voor courtagepercentage hanteren jullie?

  Wij hanteren geen courtagepercentage, maar één vast tarief van 2950,-

 • Wat doen jullie allemaal voor 2950,-?

  Alle diensten die u van een makelaar gewend bent.

  ✓ Zo zetten wij uw woning hoog op Funda en andere websites.
  ✓ Zetten we onze social media in voor het promoten van uw woning.
  ✓ Maken wij professionele plattegronden en foto’s voor u.
  ✓ Hebben wij een digitaal klantenomgeving waar u alles kunt inzien.

  We hebben een sterk promotiepakket. Stuur ons een mailtje, appje of bel ons even. Dan sturen wij de details van het promotiepakket naar u toe.

2. Vragen over onze diensten

 • Wat doen jullie niet wat andere makelaars wel doen?

  We doen alles wat een andere makelaar ook doet. Het enige verschil is dat u bij ons geen courtagepercentage hoeft te betalen, maar 1 vast tarief van 2950,-. Daarnaast werken wij, anders dan andere makelaars, met een persoonlijke omgeving waarin u op elke minuut kan kijken wat de status is van uw woning. Bijvoorbeeld hoeveel bezichtigingen er staan gepland. Natuurlijk houden wij u ook telefonisch op de hoogte. Kortom, alle diensten die u van een makelaar bent gewend.

 • Doen jullie ook taxaties?

  Jazeker! Wij hebben Register-Taxateurs op kantoor. Zij kunnen voor u een gevalideerd taxatierapport maken.

 • Doen jullie ook iets met hypotheken?

  We werken samen met een onafhankelijke hypotheekadviseur. Hij kan bij alle banken en verzekeringsmaatschappijen kijken waar hij het beste aanbod voor u krijgt. Zo weet u zeker dat uw hypotheek goed is geregeld.

 • Ik wil mijn huis nog niet verkopen, maar wel alles voorbereiden; kan dat?

  Natuurlijk! Geen enkel probleem als dit nog een tijdje duurt. Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij zorgen voor alle voorbereidingen, zodat uw woning verkoop klaar staat, als u daar klaar voor bent.

 • Wat betaal ik als ik wil stoppen met KIJCK. makelaars?

  Wilt u stoppen met de verkoop? Dan betaalt u alleen 495,- (incl. BTW) voor het mediapakket. U krijgt daarbij alles opgestuurd, namelijk: alle 360 graden foto’s, alle woningfoto’s, de video, meetrapport én de plattegronden. Kortom, het gehele mediapakket is dan van u.

 • Wat moet ik allemaal doen?

  Bijna niets. Eigenlijk wat u doet is zelf uw verhuisdozen inpakken en uiteindelijk proosten op een geslaagde verkoop.

Heeft u gevonden wat u zocht?

Heeft u gevonden wat u zocht?
Team KIJCK. Makelaars