KIJCK. Makelaars

Jouw makelaar met een vaste prijs

Denk jij erover na om je woning te verkopen en te verhuizen? Een spannende stap, waar veel bij komt kijken. Het team van KIJCK. makelaars staat voor je klaar om je tijdens het hele verkooptraject te ondersteunen. We werken anders dan andere verkoopmakelaars: voor het vaste all-in tarief van slechts 2950,- krijg je bij ons alle diensten die je van een NVM-makelaar verwacht, maar dan zonder extra opstartkosten of vervelende verrassingen zoals hoge makelaarskosten achteraf.

Dit doen wij voor jou

Dit doen wij voor jou

  • Zorgen ervoor dat er een professionele fotograaf komt.

  • Je woning wordt uitgebreid gepromoot op social, Funda en andere relevante websites.

  • De bezichtigingen worden door ons gehouden en geregeld.

  • Wij voeren de onderhandelingen in overleg met jou.

  • Wij zorgen voor de vastlegging en ondertekening van de afspraken in een koopovereenkomst.

Wat is de waarde van mijn woning?

Als jij je woning wilt verkopen, dan komen we graag eens bij je langs. Onze ervaren makelaars kijken dan naar allerlei zaken, zoals de staat van je woning en de huizenmarkt in jouw regio. Wij werken op basis van een vaste prijs, waar al onze diensten binnen vallen. Ben je nog niet zover dat je wilt verkopen, maar wil je wel alvast meer informatie inwinnen over de waarde van je woning? Vul dan hieronder je gegevens in en ontvang een gratis waardebepaling van je woning.

Mijn gratis waardebepaling

Hidden
Mocht er vanuit onze kant iets niet duidelijk zijn, dan bellen wij liever even.

Een makelaar met een vaste prijs: hoe werkt dat?

KIJCK. makelaars werkt op basis van een vaste prijs: voor 2950,- helpen we je tijdens het hele verkooptraject en zorgen we ervoor dat jouw woning voor de hoogste prijs en tegen de beste voorwaarden verkocht wordt. Veel makelaarskantoren werken anders. Zij vragen een variabel bedrag, dat afhangt van de verkoopsom van je woning. Meestal is dit zo’n 1,3% en betaal je dit bedrag achteraf. 

Wordt jouw woning verkocht voor € 350.000,-? Dan betaal je € 4.550,- aan makelaarskosten. Blijkt jouw huis wel € 600.000,- waard te zijn? Dan bedragen de makelaarskosten maar liefst € 7.800,-! Je besparing wanneer je kiest voor KIJCK. makelaars is in dit geval € 4.850,- terwijl je precies dezelfde diensten en service krijgt.

Bereken hier je voordeel

Hieronder kun je precies zien hoeveel jij kunt besparen op makelaarskosten. Je kunt de balk naar links of rechts verschuiven. Deze staat voor de verkoopprijs van jouw woning. Zo kun je jouw voordeel berekenen als je kiest voor KIJCK.

Prijs bij makelaar met 1.3% courtage (inclusief BTW)
2.950 Vaste lage all-in prijs van KIJCK. (inclusief BTW)
Dit bedrag betaal je meer bij een andere makelaar
€200.000
€1.500.000
De verkoopwaarde van mijn woning

KIJCK. makelaars staat voor je klaar

Van waardebepaling tot het voeren van onderhandelingen over de prijs en de beste voorwaarden tot aan de laatste puntjes op de ´i´ met de overdracht: KIJCK. makelaars staat voor je klaar. Tijdens het verkooptraject houden we je op de hoogte, en wanneer je vragen hebt kun je natuurlijk bij ons terecht. Vanuit onze kantoren in Amsterdam en Hoofddorp staat ons team voor je klaar. Als makelaar met een vaste prijs helpen we je graag voor de verkoop van jouw woning in onder andere:

Ja, ik wil ook mijn huis verkopen via KIJCK.

Ja, ik wil ook mijn huis verkopen via KIJCK.

Neem vrijblijvend contact met ons op. Klik op de vestiging bij jou in de buurt en bel, mail of Whatsapp ons.

Tot KIJCK!

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je gevonden wat je zocht?
Team KIJCK. Makelaars