KIJCK. Makelaars

KIJCK. dé makelaar in Spaarnwoude

KIJCK. makelaars is dé makelaar van Spaarnwoude. Met onze unieke werkwijze – op basis van een all-in tarief van slechts €3950,- – is jouw woning razendsnel verkocht én bespaar jij al snel duizenden euro’s. Het dorp Spaarnwoude, een parel in Noord-Holland, biedt een mix van natuurlijke schoonheid en bruisende activiteiten. Hier, tussen het groen en het water, is wonen echt genieten.

Anders dan andere makelaars

Anders dan andere makelaars

  • Wij zijn dé makelaar met een vast tarief van 3950,- incl. BTW.

  • Ongeacht de verkoopwaarde van je huis.

  • Betaal pas achteraf als jouw huis is verkocht.

  • Vanuit je stoel kun je online meekijken naar de biedingen en status van je woning.

Jouw huis in Spaarnwoude verkopen? KIJCK. helpt!

Overweeg jij om je woning in Spaarnwoude te verkopen? Heb je een nieuw huis gevonden of komt het huis vrij door bijvoorbeeld een erfenis? Als jij jouw huis in Spaarnwoude wilt verkopen, dan wil je er natuurlijk een goede prijs voor. Onze makelaars helpen je hierbij. Zij nemen je enorm veel werk uit handen en regelen alle papierwerk. Onze focus ligt op transparantie en een professionele, persoonlijke benadering.

Hoe kan een makelaar helpen met de verkoop van je huis in Spaarnwoude?

Onze makelaars hebben een groot netwerk en kennen Spaarnwoude en de omgeving goed. Of je nu een starter bent, midden in je carrière zit of geniet van je pensioen, Spaarnwoude heeft voor elk wat wils. Als je overweegt om hier je woning te verkopen of juist een nieuw thuis te vinden, staan we voor je klaar.

Benieuwd naar de waarde van je woning? Vul hieronder je gegevens in en krijg vrijblijvend en gratis een waardebepaling van jouw woning.

Mijn gratis waardebepaling

Hidden
Mocht er vanuit onze kant iets niet duidelijk zijn, dan bellen wij liever even.

KIJCK. makelaars ontzorgt

Ons team staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden en ontzorgt op allerlei gebieden. Wij brengen je huis op Funda en op onze social media kanalen volop onder de aandacht. We regelen bezichtigingen met écht geïnteresseerde partijen en doen de onderhandelingen met potentiële kopers. Zo weet je zeker dat je het maximale uit de verkoop van jouw woning in Spaarnwoude haalt!

Hoe gaat een makelaar in Spaarnwoude te werk?

Als makelaar in Spaarnwoude weten wij als geen ander wat deze plek zo uniek maakt. Voor millennials is het de ideale combinatie van de vrijheid om te wandelen en te fietsen in de natuur en de nabijheid van recreatiemogelijkheden zoals watersport en golf. Voor het oudere segment is de rust en de gemeenschappelijke sfeer in de gemeente Haarlemmerliede wat de plek een gevoel van thuis geeft.

Wanneer we jouw woning in de markt zetten, benadrukken we deze unieke aspecten. We zorgen ervoor dat jouw woning opvalt tussen de rest. Onze aanpak is persoonlijk en transparant. We luisteren naar jouw wensen, bieden deskundig advies en houden je op de hoogte van elke stap in het proces.

Wat kost het inschakelen van een makelaar in Spaarnwoude?

Veel makelaars rekenen courtage voor de verkoop van een huis: een procentueel aandeel van de verkoopprijs. De gemiddelde courtage in Spaarnwoude is zo’n 1,3%. Dat houdt in dat als jouw huis verkocht wordt voor €350.000,00, de makelaarskosten €4.550,00 bedragen. Wordt je huis voor een hoger bedrag verkocht? Dan betaal je dus meer. Bij KIJCK. makelaars betaal je een vast tarief van slechts 3950, – ongeacht de verkoopprijs. Geen opstartkosten of andere verborgen extra’s: duidelijk en transparant! Wel krijg je bij ons alle diensten en aandacht die je van een makelaar verwacht:

Ik heb nog een vraag

Ik heb nog een vraag

Neem vrijblijvend contact met ons op. Klik op de vestiging bij jou in de buurt en bel, mail of Whatsapp ons.
Tot KIJCK!

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je gevonden wat je zocht?
Team KIJCK. Makelaars