KIJCK. Makelaars

KIJCK. dé makelaar in Halfweg

Denk jij erover na om je huis in Halfweg te verkopen? Dan is het verstandig om een makelaar in te schakelen. Onze makelaars werken vanuit twee kantoren vlakbij Halfweg; in Hoofddorp en in Amsterdam. Zo zijn wij altijd in de buurt. Ons team heeft een sterke binding met de regio rondom Halfweg én een groot netwerk met collega-makelaars; handig om jouw woning onder de aandacht te brengen. Voor het vaste all-in tarief van slechts 3950,- ontzorgen we je tijdens het hele verkooptraject: van kennismaking tot en met de krabbel onder het koopcontract.

Anders dan andere makelaars

Anders dan andere makelaars

  • Wij zijn dé makelaar met een vast tarief van 3950,- incl. BTW.

  • Ongeacht de verkoopwaarde van je huis.

  • Betaal pas achteraf als jouw huis is verkocht.

  • Vanuit je stoel kun je online meekijken naar de biedingen en status van je woning.

Je huis in Halfweg verkopen? KIJCK. makelaars helpt

Het verkopen van je huis in Halfweg is een grote stap: wij helpen je hier graag bij. We ontzorgen je op alle vlakken, zodat je zorgeloos je woning kunt verkopen tegen de juiste voorwaarden. Ons team helpt je bijvoorbeeld met het maken van professionele foto’s en plattegronden, waarmee we aantrekkelijke advertenties voor Funda en onze social media kanalen maken. Daarna nemen we de vervolgstappen voor onze rekening:

Makelaars met een netwerk rondom Halfweg

Halfweg vormt een dubbeldorp met Zwanenburg, de dorpen worden gescheiden door de Ringvaart en met elkaar verbonden door twee bruggen. De locatie van Halfweg is uniek: precies tussen Amsterdam en Haarlem in. Beide steden zijn razendsnel met de auto of met de trein te bereiken. Halfweg is een heerlijk rustig dorp met alle voorzieningen die je je maar kunt wensen: van supermarkt tot verschillende restaurantjes, basisscholen en sportfaciliteiten. De locatie en het gemoedelijke van het dorp maken Halfweg een erg populaire plek om te wonen. Onze makelaars kennen de regio goed en zetten hun netwerk graag voor je in om de beste prijs voor jouw woning in Halfweg te krijgen.

Benieuwd naar de waarde van je woning? Vul hieronder je gegevens in en krijg vrijblijvend en gratis een waardebepaling van jouw woning.

Mijn gratis waardebepaling

Hidden
Mocht er vanuit onze kant iets niet duidelijk zijn, dan bellen wij liever even.

Wat zijn de makelaarskosten in Halfweg?

Wij werken met een vast all-in tarief van slechts 3950,-. Voor dit tarief krijg je alle service en dienstverlening die je van een NVM-makelaar mag verwachten, maar dan zonder onaangename verrassingen over de makelaarskosten achteraf! Veel makelaars werken namelijk op basis van een zogenaamde makelaarscourtage: een procentueel aandeel van de verkoopprijs. Rondom Halfweg is dit gemiddeld 1,3%: dan betaal je bij een verkoopprijs van € 375.000,- maar liefst € 4.875,- aan makelaarskosten. Is de verkoopprijs hoger? Dan betaal je hogere makelaarskosten. Bij KIJCK. makelaars bespaar je dus al snel duizenden euro’s!

Bereken je voordeel

Wist je dat het werk van een makelaar niet verandert als de verkoopprijs hoger wordt? Waarom zou je dan wel meer moeten betalen? Gemiddeld betaal je bij andere makelaars in Halfweg 1,3% van de opbrengst aan makelaarscourtage. Bereken hier je voordeel.

Prijs bij makelaar met 1.3% courtage (inclusief BTW)
3.950 Vaste lage all-in prijs van KIJCK. (inclusief BTW)
Dit bedrag betaal je meer bij een andere makelaar
€350.000
€1.500.000
De verkoopwaarde van mijn woning

KIJCK. makelaars ontzorgt

Ons team staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden en ontzorgt op allerlei gebieden. Wij regelen alles tot in de puntjes, zodat jij je kunt focussen op het leeghalen van je eigen woning. Je geeft ons de sleutel en wij zorgen ervoor dat je woning voor de hoogste verkooprijs wordt verkocht én dat wordt door andere KIJCK-ers gewaardeerd met een 9,6 op Funda.

Ik heb nog een vraag

Ik heb nog een vraag

Neem vrijblijvend contact met ons op. Klik op de vestiging bij jou in de buurt en bel, mail of Whatsapp ons.
Tot KIJCK!

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je gevonden wat je zocht?
Team KIJCK. Makelaars