KIJCK. Makelaars

Ben jij op zoek naar een makelaar in Zwanenburg?

KIJCK. makelaars werkt anders dan andere makelaars in de omgeving van Zwanenburg. Makelaars werken vaak op basis van courtage, een variabel bedrag dat afhangt van de hoogte van de verkoopprijs. Wij doen het anders: wij bieden exact dezelfde diensten aan, maar dan voor één vast tarief.

Voor slechts 3950,- ontzorgen we jou volledig. Zo weet je vooraf precies wat je krijgt én wat de verkoop van je woning gaat kosten. Dit bedrag betaal je pas ná de verkoop van je woning: je komt dus nooit voor vervelende verrassingen te staan. Wel zo transparant.

Anders dan andere makelaars

Anders dan andere makelaars

  • Wij zijn dé makelaar met een vast tarief van 3950,- incl. BTW.

  • Ongeacht de verkoopwaarde van je huis.

  • Betaal pas achteraf als jouw huis is verkocht.

  • Vanuit je stoel kun je online meekijken naar de biedingen en status van je woning.

Wat kan een makelaar betekenen voor de verkoop van je huis in Zwanenburg?

KIJCK. makelaars heeft een groot netwerk in de regio Zwanenburg, Halfweg, Haarlem en Amsterdam. Onze makelaars kennen dit fijne gebied als geen ander en zetten hun ervaring graag in om jouw huis zo goed mogelijk te verkopen. We regelen de promotie van je woning op Funda en via social media, we doen de bezichtigingen en onderhandelen met geïnteresseerden om de beste prijs voor je woning te krijgen.

De makelaars van KIJCK. ontzorgen

De huizenmarkt staat onder druk en we merken dat op gewilde locaties zoals Zwanenburg de vraag naar woningen groter is dan ooit. Dit kan dus hét moment zijn om jouw huis te verkopen. Maar, wat komt er allemaal kijken bij de verkoop van je huis? Ons team ontzorgt je op alle vlakken. Voor een vast tarief van 3950,- nemen we alle stress rondom de verkoop en het administratieve werk van je over.

Benieuwd naar de waarde van je woning? Vul hieronder je gegevens in en krijg vrijblijvend en gratis een waardebepaling van jouw woning.

Mijn gratis waardebepaling

Hidden
Mocht er vanuit onze kant iets niet duidelijk zijn, dan bellen wij liever even.

Een makelaar inschakelen: wat kost dat eigenlijk?

KIJCK. makelaars werkt nét even anders dan andere makelaars. Voor het vaste tarief van 3950,- regelen wij alles rondom de verkoop van jouw woning in Zwanenburg. De gemiddelde courtage die andere makelaars – voor dezelfde service – rekenen is zo’n 1,3%. Bij een verkoopprijs van € 325.000,- betaal je dus € 4.225,-. Is de verkoopprijs hoger? Dan betaal je nóg meer.

Bereken je voordeel

Wist je dat het werk van een makelaar niet verandert als de verkoopprijs hoger wordt? Waarom zou je dan wel meer moeten betalen? Gemiddeld betaal je bij andere makelaars in Zwanenburg 1,3% van de opbrengst aan makelaarscourtage. Bereken hier je voordeel.

Prijs bij makelaar met 1.3% courtage (inclusief BTW)
3.950 Vaste lage all-in prijs van KIJCK. (inclusief BTW)
Dit bedrag betaal je meer bij een andere makelaar
€350.000
€1.500.000
De verkoopwaarde van mijn woning

Vast tarief voor al onze diensten

Bij KIJCK. makelaars niet: bij ons betaal je één vast tarief voor al onze diensten, ongeacht de verkoopprijs: slechts 3950,-. Je bespaart dus duizenden euro’s en krijgt dezelfde service en diensten die je van een NVM-makelaar mag verwachten.

Zwanenburg: oase van rust tussen Amsterdam en Haarlem

Zwanenburg is een gemoedelijk dorp, waar alle voorzieningen centraal te vinden zijn. Basisscholen, sportverenigingen en winkels zijn altijd in de buurt: voor gezinnen is het fijn wonen in Zwanenburg. Vanuit de rust van het dorp zijn steden als Haarlem en Amsterdam razendsnel te bereiken.

Zwanenburg wordt door de Ringvaart gescheiden van Halfweg, waar nog meer voorzieningen te vinden zijn én waar recent het grote Style Outlet shopping center geopend is.

Ja, ik wil vrijblijvend contact met jullie

Ja, ik wil vrijblijvend contact met jullie

Wij zitten voor je klaar. Klik op de vestiging bij jou in de buurt en bel, mail of Whatsapp ons. Tot KIJCK!

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je gevonden wat je zocht?
Team KIJCK. Makelaars