KIJCK. Makelaars

KIJCK. dé makelaar in Laren

KIJCK. makelaars is dé makelaar van Laren. Onze filosofie maakt ons anders dan andere makelaars. Waar anderen werken op basis van courtage, een variabel bedrag dat afhangt van de hoogte van de verkoopprijs, bieden wij exact dezelfde diensten voor een vast tarief. Voor slechts 3950,- ontzorgen we jou volledig en is jouw woning in het oudste dorp van het Gooi razendsnel verkocht.

Anders dan andere makelaars

Anders dan andere makelaars

  • Wij zijn dé makelaar met een vast tarief van 3950,- incl. BTW.

  • Ongeacht de verkoopwaarde van je huis.

  • Betaal pas achteraf als jouw huis is verkocht.

  • Vanuit je stoel kun je online meekijken naar de biedingen en status van je woning.

Jouw huis in Laren verkopen? KIJCK. helpt!

Overweeg jij om je woning in Laren te verkopen? Heb je een nieuw huis gevonden of komt het huis vrij door bijvoorbeeld een erfenis? Als jij jouw huis in Laren wilt verkopen, dan wil je er natuurlijk een goede prijs voor. Onze makelaars helpen je hierbij. Zij nemen je enorm veel werk uit handen en regelen alle papierwerk. Onze focus ligt op transparantie en een professionele, persoonlijke benadering.

Hoe kan een makelaar helpen met de verkoop van je huis in Laren?

Onze makelaars hebben een groot netwerk en kennen Laren en de omgeving goed. Laren wordt steeds populairder en er zijn allerlei mooie plannen die ervoor gaan zorgen dat het dorp zich snel nog verder zal ontwikkelen. Juist daarom is het van belang om een makelaar in te schakelen om jouw huis in Laren te verkopen.

Benieuwd naar de waarde van je woning? Vul hieronder je gegevens in en krijg vrijblijvend en gratis een waardebepaling van jouw woning.

Mijn gratis waardebepaling

Hidden
Mocht er vanuit onze kant iets niet duidelijk zijn, dan bellen wij liever even.

KIJCK. makelaars ontzorgt

Ons team staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden en ontzorgt op allerlei gebieden. Wij brengen je huis op Funda en op onze social media kanalen volop onder de aandacht. We regelen bezichtigingen met écht geïnteresseerde partijen en doen de onderhandelingen met potentiële kopers. Zo weet je zeker dat je het maximale uit de verkoop van jouw woning in Laren haalt!

Hoe gaat een makelaar in Laren te werk?

Als je op zoek bent naar een makelaar in Laren, wil je natuurlijk iemand die de locale markt door en door kent. Als makelaar richten we ons dan ook op de unieke eigenschappen van het dorp en van de huizen in Laren.

We begrijpen de waarde van wonen nabij de mooie heidegebieden, of hoe belangrijk het kan zijn voor jongere gezinnen om dicht bij handige voorzieningen te zitten. We zetten jouw huis op de markt met een strategie die specifiek is afgestemd op Laren en zijn potentiële kopers.

Wat kost het inschakelen van een makelaar in Laren?

Transparantie is belangrijk, vooral als het om kosten gaat. We begrijpen dat de gemiddelde huizenprijs in Laren rond de €1.341.897 ligt – een flinke investering. Daarom bieden wij een all-in tarief van slechts €3950,-. Geen verborgen kosten, geen extra uitgaven. Gewoon een duidelijk, eerlijk tarief.

Dit tarief zorgt ervoor dat jouw woning opvalt in de vastgoedmarkt van Laren, maar ook dat je duizenden euro’s bespaart in vergelijking met traditionele makelaarskosten. Ons doel is om jouw woning te verkopen tegen de best mogelijke prijs, met minimale kosten en moeite voor jou.

Natuurlijk krijg je bij ons ook alle diensten en aandacht die je van een makelaar verwacht:

Ik heb nog een vraag

Ik heb nog een vraag

Neem vrijblijvend contact met ons op. Klik op de vestiging bij jou in de buurt en bel, mail of Whatsapp ons.
Tot KIJCK!

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je gevonden wat je zocht?
Team KIJCK. Makelaars