KIJCK. Makelaars

KIJCK. dé makelaar in Purmerend

Als Purmerendse inwoner weet je hoe bijzonder deze stad is, van de levendige Koemarkt tot de prachtige natuur. Bij KIJCK. makelaars waarderen we deze unieke aspecten net zo veel als jij. Met een transparante all-in tarief van slechts 3950,- zorgen wij voor een vlotte verkoop van jouw woning. Samen halen we het beste uit de Purmerendse vastgoedmarkt, en bespaar je tegelijkertijd duizenden euro’s.

Anders dan andere makelaars

Anders dan andere makelaars

  • Wij zijn dé makelaar met een vast tarief van 3950,- incl. BTW.

  • Ongeacht de verkoopwaarde van je huis.

  • Betaal pas achteraf als jouw huis is verkocht.

  • Vanuit je stoel kun je online meekijken naar de biedingen en status van je woning.

Jouw huis in Purmerend verkopen? KIJCK. helpt!

Overweeg jij om je woning in Purmerend te verkopen? Heb je een nieuw huis gevonden of komt het huis vrij door bijvoorbeeld een erfenis? Als jij jouw huis in Purmerend wilt verkopen, dan wil je er natuurlijk een goede prijs voor. Onze makelaars helpen je hierbij. Zij nemen je enorm veel werk uit handen en regelen alle papierwerk. Onze focus ligt op transparantie en een professionele, persoonlijke benadering.

Hoe kan een makelaar helpen met de verkoop van je huis in Purmerend?

Onze makelaars hebben een groot netwerk en kennen Purmerend en de omgeving goed. Of je nu een starter bent, midden in je carrière zit of geniet van je pensioen, Purmerend heeft voor elk wat wils. Als je overweegt om hier je woning te verkopen of juist een nieuw thuis te vinden, staan we voor je klaar.

Benieuwd naar de waarde van je woning? Vul hieronder je gegevens in en krijg vrijblijvend en gratis een waardebepaling van jouw woning.

Mijn gratis waardebepaling

Hidden
Mocht er vanuit onze kant iets niet duidelijk zijn, dan bellen wij liever even.

KIJCK. makelaars ontzorgt

Ons team staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden en ontzorgt op allerlei gebieden. Wij brengen je huis op Funda en op onze social media kanalen volop onder de aandacht. We regelen bezichtigingen met écht geïnteresseerde partijen en doen de onderhandelingen met potentiële kopers. Zo weet je zeker dat je het maximale uit de verkoop van jouw woning in Purmerend haalt!

Hoe gaat een makelaar in Purmerend te werk?

In een stad als Purmerend, met haar rijke historie en unieke kenmerken zoals het Theater de Purmaryn en het Purmerends Museum, is de vastgoedmarkt dynamisch. Millennials, die de gezelligheid van de Koemarkt en de mooie natuur waarderen, zoeken vaak een starterswoning. Het oudere segment zoekt naar comfortabele woningen die aansluiten op hun levensfase.

Als makelaar in Purmerend begrijpen we deze nuances. We hebben een persoonlijke aanpak. Hierbij luisteren we naar jouw wensen, informeren we je over de marktomstandigheden en adviseren we je over de beste verkoopstrategie. Onze actieve aanpak en kennis van de lokale markt zorgen ervoor dat je woning opvalt bij de juiste doelgroep.

Wat kost het inschakelen van een makelaar in Purmerend?

Veel makelaars rekenen courtage voor de verkoop van een huis: een procentueel aandeel van de verkoopprijs. De gemiddelde courtage in Purmerend is zo’n 1,3%. Dat houdt in dat als jouw huis verkocht wordt voor €350.000,00, de makelaarskosten €4.550,00 bedragen. Wordt je huis voor een hoger bedrag verkocht? Dan betaal je dus meer. Bij KIJCK. makelaars betaal je een vast tarief van slechts 3950, – ongeacht de verkoopprijs. Geen opstartkosten of andere verborgen extra’s: duidelijk en transparant! Wel krijg je bij ons alle diensten en aandacht die je van een makelaar verwacht:

Ik heb nog een vraag

Ik heb nog een vraag

Neem vrijblijvend contact met ons op. Klik op de vestiging bij jou in de buurt en bel, mail of Whatsapp ons.
Tot KIJCK!

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je gevonden wat je zocht?
Team KIJCK. Makelaars