KIJCK. Makelaars

Op zoek naar een makelaar in Vijfhuizen?

Wil jij je huis in Vijfhuizen verkopen? Het team van KIJCK. makelaars helpt je daar graag bij! Vijfhuizen is een gemoedelijk dorp, vlak onder Haarlem. Deze regio is bijzonder gewild en juist daarom is het verstandig om een makelaar in te schakelen bij de verkoop van jouw woning in Vijfhuizen.

Onze makelaars hebben veel ervaring in deze regio; handig bij het promoten van jouw woning. Wij werken met een vast all-in tarief: voor slechts 3950,- nemen wij het hele proces op ons, van intake en fotografie tot de handtekeningen op het koopcontract.

Anders dan andere makelaars

Anders dan andere makelaars

  • Wij zijn dé makelaar met een vast tarief van 3950,- incl. BTW.

  • Ongeacht de verkoopwaarde van je huis.

  • Betaal pas achteraf als jouw huis is verkocht.

  • Vanuit je stoel kun je online meekijken naar de biedingen en status van je woning.

Wat kan een makelaar betekenen voor de verkoop van jouw woning in Vijfhuizen?

Hoe zorg je ervoor dat jouw woning in Vijfhuizen onder de aandacht van ál die potentiële kopers komt en ook nog eens voor het beste bedrag verkocht wordt? Dat is precies waar onze makelaars je bij helpen. Onze professionele fotografen maken de mooiste foto’s van je woning, we verzorgen plattegronden en maken een digitale verkoopfolder.

Dit promoten we op Funda en via onze social media. We zetten ons netwerk in om écht geïnteresseerde potentiële kopers te vinden en we doen de bezichtigingen. Uiteindelijk doen wij de onderhandelingen voor je, zodat jij je huis tegen de hoogste prijs en de beste voorwaarden verkoopt! 

Makelaars met een netwerk rondom Vijfhuizen

In het gezellige Vijfhuizen is het fijn wonen. Er is een actieve dorpsvereniging, er worden allerlei activiteiten georganiseerd en alle voorzieningen die je je kunt wensen zijn in de buurt. Ook de locatie is ideaal: Amsterdam is met de auto en met het openbaar vervoer gemakkelijk te bereiken.

Vijfhuizen wordt van Haarlem gescheiden door de Ringvaart. Het ‘Rondje Ringvaart’ is een van de populairste fietstochten van de omgeving. Met de fiets ben je zó in het centrum van Haarlem en op een zomerse dag is zelfs het strand van Zandvoort gemakkelijk te bereiken met de fiets.

Benieuwd naar de waarde van je woning? Vul hieronder je gegevens in en krijg vrijblijvend en gratis een waardebepaling van jouw woning.

Mijn gratis waardebepaling

Hidden
Mocht er vanuit onze kant iets niet duidelijk zijn, dan bellen wij liever even.

Wat zijn de kosten voor het inschakelen van een makelaar?

Wij zijn aangesloten bij de NVM en al onze makelaars zijn gecertificeerd, hebben een enorme drive en een sterk netwerk in de omgeving van Vijfhuizen, Haarlem en Amsterdam. Toch is KIJCK. makelaars anders dan andere makelaars. Wij werken namelijk niet met een makelaarscourtage. Deze courtage is gemiddeld 1,3% voor makelaars rondom Vijfhuizen. Dit houdt in dat je 1,3% van de verkoopprijs moet betalen aan makelaarskosten. Hoe hoger de uiteindelijke verkoopprijs, hoe meer je dus betaalt. Zo kun je achteraf voor vervelende verrassingen komen te staan.

Bereken je voordeel

Wist je dat het werk van een makelaar niet verandert als de verkoopprijs hoger wordt? Waarom zou je dan wel meer moeten betalen? Gemiddeld betaal je bij andere makelaars in Vijfhuizen 1,3% van de opbrengst aan makelaarscourtage. Bereken hier je voordeel.

Prijs bij makelaar met 1.3% courtage (inclusief BTW)
3.950 Vaste lage all-in prijs van KIJCK. (inclusief BTW)
Dit bedrag betaal je meer bij een andere makelaar
€350.000
€1.500.000
De verkoopwaarde van mijn woning

Vast tarief voor al onze diensten

Bij KIJCK. makelaars niet: bij ons betaal je één vast tarief voor al onze diensten, ongeacht de verkoopprijs: slechts 3950,-. Je bespaart dus duizenden euro’s en krijgt dezelfde service en diensten die je van een NVM-makelaar mag verwachten!

Ik heb nog een vraag

Ik heb nog een vraag

Neem vrijblijvend contact met ons op. Klik op de vestiging bij jou in de buurt en bel, mail of Whatsapp ons.
Tot KIJCK!

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je gevonden wat je zocht?
Team KIJCK. Makelaars