KIJCK. Makelaars

KIJCK. dé makelaar in Haarlem

Onze filosofie maakt ons anders dan andere makelaars. Waar anderen werken op basis van courtage, een variabel bedrag dat afhangt van de hoogte van de verkoopprijs, bieden wij exact dezelfde diensten voor één vast tarief. Voor slechts 3950,- ontzorgen we jou volledig. Zo weet je vooraf precies wat je krijgt én wat de verkoop van je woning gaat kosten: je komt achteraf niet voor vervelende verrassingen te staan. Wel zo transparant.

Anders dan andere makelaars

Anders dan andere makelaars

  • Wij zijn dé makelaar met een vast tarief van 3950,- incl. BTW.

  • Ongeacht de verkoopwaarde van je huis.

  • Betaal pas achteraf als jouw huis is verkocht.

  • Vanuit je stoel kun je online meekijken naar de biedingen en status van je woning.

Jouw huis in Haarlem verkopen? KIJCK. helpt!

Overweeg jij om je woning in Haarlem te verkopen? Heb je een nieuw huis gevonden of komt het huis vrij door bijvoorbeeld een erfenis? Als jij jouw huis in Haarlem wilt verkopen, dan wil je er natuurlijk een goede prijs voor. Onze makelaars helpen je hierbij. Zij nemen je enorm veel werk uit handen en regelen alle papierwerk. Onze focus ligt op transparantie en een professionele, persoonlijke benadering.

Hoe kan een makelaar helpen met de verkoop van je huis in Haarlem?

Onze makelaars hebben een groot netwerk en kennen Haarlem en de omgeving goed. Haarlem wordt steeds populairder en er zijn allerlei mooie plannen die ervoor gaan zorgen dat het dorp zich snel nog verder zal ontwikkelen. Juist daarom is het van belang om een makelaar in te schakelen om jouw huis in Haarlem te verkopen.

Benieuwd naar de waarde van je woning? Vul hieronder je gegevens in en krijg vrijblijvend en gratis een waardebepaling van jouw woning.

Mijn gratis waardebepaling

Hidden
Mocht er vanuit onze kant iets niet duidelijk zijn, dan bellen wij liever even.

KIJCK. makelaars ontzorgt

Ons team staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden en ontzorgt op allerlei gebieden. Wij brengen je huis op Funda en op onze social media kanalen volop onder de aandacht. We regelen bezichtigingen met écht geïnteresseerde partijen en doen de onderhandelingen met potentiële kopers. Zo weet je zeker dat je het maximale uit de verkoop van jouw woning in Haarlem haalt!

Haarlem: sfeervol en cultuurrijk

Haarlem staat bekend om de prachtige historische architectuur, met grachten, geplaveide straatjes en karakteristieke huizen met trapgevels. Het beroemde Teylers Museum, een van ’s werelds oudste musea, herbergt een schat aan kunst en wetenschappelijke collecties. Haarlem is ook beroemd om zijn bloemen en wordt vaak de “Bloemenstad” genoemd, met de indrukwekkende Keukenhof-tuinen in de buurt die in het voorjaar tot bloei komen.

Cultuurliefhebbers zullen genieten van de vele theaters, kunstgalerijen en muziekoptredens die de stad te bieden heeft. Haarlem heeft ook een bruisend culinair scene met gezellige cafés, restaurants en lokale markten waar je kunt genieten van heerlijke Nederlandse gerechten.

Wat kost het inschakelen van een makelaar in Haarlem?

Veel makelaars rekenen courtage voor de verkoop van een huis: een procentueel aandeel van de verkoopprijs. De gemiddelde courtage in Haarlem is zo’n 1,3%. Dat houdt in dat als jouw huis verkocht wordt voor €350.000,00, de makelaarskosten €4.550,00 bedragen. Wordt je huis voor een hoger bedrag verkocht? Dan betaal je dus meer. Bij KIJCK. makelaars betaal je een vast tarief van slechts 3950, – ongeacht de verkoopprijs. Geen opstartkosten of andere verborgen extra’s: duidelijk en transparant! Wel krijg je bij ons alle diensten en aandacht die je van een makelaar verwacht:

Ik heb nog een vraag

Ik heb nog een vraag

Neem vrijblijvend contact met ons op. Klik op de vestiging bij jou in de buurt en bel, mail of Whatsapp ons.
Tot KIJCK!

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je gevonden wat je zocht?
Team KIJCK. Makelaars