KIJCK. Makelaars

KIJCK. dé makelaar in Leiden

Onze filosofie maakt ons anders dan andere makelaars. Waar anderen werken op basis van courtage, een variabel bedrag dat afhangt van de hoogte van de verkoopprijs, bieden wij exact dezelfde diensten voor één vast tarief. Voor slechts 3950,- ontzorgen we jou volledig. Zo weet je vooraf precies wat je krijgt én wat de verkoop van je woning gaat kosten: je komt achteraf niet voor vervelende verrassingen te staan. Wel zo transparant.

Anders dan andere makelaars

Anders dan andere makelaars

  • Wij zijn dé makelaar met een vast tarief van 3950,- incl. BTW.

  • Ongeacht de verkoopwaarde van je huis.

  • Betaal pas achteraf als jouw huis is verkocht.

  • Vanuit je stoel kun je online meekijken naar de biedingen en status van je woning.

Jouw huis in Leiden verkopen? KIJCK. helpt!

Overweeg jij om je woning in Leiden te verkopen? Heb je een nieuw huis gevonden of komt het huis vrij door bijvoorbeeld een erfenis? Als jij jouw huis in Leiden wilt verkopen, dan wil je er natuurlijk een goede prijs voor. Onze makelaars helpen je hierbij. Zij nemen je enorm veel werk uit handen en regelen alle papierwerk. Onze focus ligt op transparantie en een professionele, persoonlijke benadering.

Hoe kan een makelaar helpen met de verkoop van je huis in Leiden?

Onze makelaars hebben een groot netwerk en kennen Leiden en de omgeving goed. Leiden wordt steeds populairder en er zijn allerlei mooie plannen die ervoor gaan zorgen dat de stad zich snel nog verder zal ontwikkelen. Juist daarom is het van belang om een makelaar in te schakelen om jouw huis in Leiden te verkopen.

Benieuwd naar de waarde van je woning? Vul hieronder je gegevens in en krijg vrijblijvend en gratis een waardebepaling van jouw woning.

Mijn gratis waardebepaling

Hidden
Mocht er vanuit onze kant iets niet duidelijk zijn, dan bellen wij liever even.

KIJCK. makelaars ontzorgt

Ons team staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden en ontzorgt op allerlei gebieden. Wij brengen je huis op Funda en op onze social media kanalen volop onder de aandacht. We regelen bezichtigingen met écht geïnteresseerde partijen en doen de onderhandelingen met potentiële kopers. Zo weet je zeker dat je het maximale uit de verkoop van jouw woning in Leiden haalt!

Hoe gaat een makelaar in Leiden te werk?

Als je denkt aan Leiden, denk je aan sfeervolle straatjes, de historische Leidse hofjes en de 13 boeiende musea die de stad rijk is. Deze unieke eigenschappen van de stad kennen de makelaars van Kijck als geen ander.

Wanneer je met KIJCK. makelaars samenwerkt, profiteer je van onze diepgaande kennis over Leiden en de woningmarkt hier. Wij begrijpen de aantrekkingskracht die de stad heeft en weten precies hoe we jouw woning moeten positioneren voor de best mogelijke prijs. Geen onpersoonlijke aanpak, maar een helder en direct traject waarbij transparantie en eerlijkheid centraal staan.

De procedure is simpel. Na een kennismakingsgesprek en bezichtiging van jouw huis, gaan we aan de slag met een professionele foto- en videosessie. Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis van wat de jongere generatie aantrekt, weten we zeker dat jouw woning opvalt tussen het aanbod.

Wat kost het inschakelen van een makelaar in Leiden?

Transparantie over kosten is voor ons essentieel. In Leiden, met een gemiddelde huizenprijs van €580.528, kan het inschakelen van een vastgoedagent of makelaarskantoor soms prijzig zijn. Maar bij KIJCK. makelaars geloven we in eerlijkheid en duidelijkheid. Daarom hanteren we een all-in tarief van slechts €3950. Geen verborgen kosten, geen verrassingen achteraf. Gewoon een eerlijke prijs voor eerlijk werk. Natuurlijk krijg je bij ons ook alle diensten en aandacht die je van een makelaar verwacht:

Ik heb nog een vraag

Ik heb nog een vraag

Neem vrijblijvend contact met ons op. Klik op de vestiging bij jou in de buurt en bel, mail of Whatsapp ons.
Tot KIJCK!

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je gevonden wat je zocht?
Team KIJCK. Makelaars