KIJCK. Makelaars

KIJCK. dé makelaar in Huizen

KIJCK. makelaars is dé makelaar van Huizen. Met onze unieke werkwijze – op basis van een all-in tarief van slechts €3950,- – is jouw woning razendsnel verkocht én bespaar jij al snel duizenden euro’s. Dit gezellige dorp, gelegen in Noord-Holland, heeft veel te bieden. Van een heerlijke ligging aan het water tot culturele attracties en een ruim aanbod aan sportvoorzieningen.

Anders dan andere makelaars

Anders dan andere makelaars

  • Wij zijn dé makelaar met een vast tarief van 3950,- incl. BTW.

  • Ongeacht de verkoopwaarde van je huis.

  • Betaal pas achteraf als jouw huis is verkocht.

  • Vanuit je stoel kun je online meekijken naar de biedingen en status van je woning.

Hoe gaat een makelaar in Huizen te werk?

De huizenmarkt in Huizen is uniek. Dankzij de ligging aan het water, de sfeervolle haven en de culturele attracties, is er altijd veel vraag. Onze makelaars begrijpen dit en weten precies hoe ze de unieke kenmerken van jouw woning kunnen benadrukken voor potentiële kopers.

Bij het verkopen van jouw huis wordt niet alleen gekeken naar de gemiddelde huizenprijs van € 367.500 in Huizen, maar ook naar de unieke eigenschappen van jouw woning en de nabijheid van voorzieningen, het water en de lokale culturele bezienswaardigheden. Zo weten we zeker dat we de beste prijs voor jouw huis krijgen.

Directe en persoonlijke aanpak staan centraal. Ons doel is niet alleen een huis te vinden, maar om een plek te vinden waar mensen zich écht thuis voelen. Daarom nemen we de tijd om te luisteren ieders wensen en behoeften bij het vinden van de perfecte match.

Hoe kan een makelaar helpen met de verkoop van je woning in Huizen?

Onze makelaars hebben een groot netwerk en kennen Huizen en de omgeving goed. Huizen wordt steeds populairder en er zijn allerlei mooie plannen die ervoor gaan zorgen dat het dorp zich snel nog verder zal ontwikkelen. Juist daarom is het van belang om een makelaar in te schakelen om jouw huis in Huizen te verkopen.

Benieuwd naar de waarde van je woning? Vul hieronder je gegevens in en krijg vrijblijvend en gratis een waardebepaling van jouw woning.

Mijn gratis waardebepaling

Hidden
Mocht er vanuit onze kant iets niet duidelijk zijn, dan bellen wij liever even.

KIJCK. makelaars ontzorgt

Ons team staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden en ontzorgt op allerlei gebieden. Wij brengen je huis op Funda en op onze social media kanalen volop onder de aandacht. We regelen bezichtigingen met écht geïnteresseerde partijen en doen de onderhandelingen met potentiële kopers. Zo weet je zeker dat je het maximale uit de verkoop van jouw woning in Huizen haalt!

Huizen: ideale ligging met een mooi karakter

Huizen kent een snelle groei. Dit komt onder andere door de unieke combinatie van zijn waterrijke ligging, nabijheid van grote steden en de fijne natuur. Door de ligging van het dorp kunnen inwoners gemakkelijk naar grote steden als Amsterdam en Hilversum, maar toch genieten van de rust die Huizen biedt.

Via de A27 is Huizen vlot bereikbaar met de auto, hoewel de A1 ook een optie biedt met een gedeelte binnendoor rijden. Hoewel een treinstation ontbreekt, compenseert het centraal gelegen busstation, waardoor reizen naar naburige regio’s soepel verloopt. Fietsers uit omliggende gebieden vinden ook gemakkelijk hun weg naar Huizen.

Huizen biedt veel werkgelegenheid, met name rond de bruisende haven. Naast de jachthaven en groeiende horeca zijn er bedrijventerreinen die huizen aan bedrijven zoals Verwelius Bouwmaatschappij en het hoofdkantoor van Lidl. De centrale ligging van het dorp zorgt er ook voor dat inwoners gemakkelijk op plekken als Hilversum Mediapark kunnen werken. 

Wat kost het inschakelen van een makelaar in Huizen?

Veel makelaars rekenen courtage voor de verkoop van een huis: een procentueel aandeel van de verkoopprijs. De gemiddelde courtage in Huizen is zo’n 1,3%. Dat houdt in dat als jouw huis verkocht wordt voor €350.000,00, de makelaarskosten €4.550,00 bedragen. Wordt je huis voor een hoger bedrag verkocht? Dan betaal je dus meer.

Bij KIJCK. makelaars betaal je een vast tarief van slechts 3950, – ongeacht de verkoopprijs. Geen opstartkosten of andere verborgen extra’s: duidelijk en transparant! Wel krijg je bij ons alle diensten en aandacht die je van een makelaar verwacht:

Ik heb nog een vraag

Ik heb nog een vraag

Neem vrijblijvend contact met ons op. Klik op de vestiging bij jou in de buurt en bel, mail of Whatsapp ons.
Tot KIJCK!

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je gevonden wat je zocht?
Team KIJCK. Makelaars