KIJCK. Makelaars

KIJCK. dé makelaar in Rijsenhout

Wil jij je huis in Rijsenhout verkopen? Het team van KIJCK. makelaars helpt je daar graag bij! Vanwege de unieke locatie, vlakbij Haarlem en Amsterdam én gelegen aan het water, is de omgeving van Rijsenhout enorm gewild. Vanwege de drukte die er is op de huizenmarkt is het goed om met een makelaar te overleggen als je erover nadenkt om je huis in Rijsenhout te verkopen. Onze makelaars zetten alles voor jou op een rijtje en ontzorgen je op allerlei vlakken:

  • Topkwaliteit foto’s
  • Professionele plattegronden
  • We doen de bezichtigingen
  • We onderhandelen met potentiële kopers
  • We helpen je met de overdracht
Anders dan andere makelaars

Anders dan andere makelaars

  • Wij zijn dé makelaar met een vast tarief van 3950,- incl. BTW.

  • Ongeacht de verkoopwaarde van je huis.

  • Betaal pas achteraf als jouw huis is verkocht.

  • Vanuit je stoel kun je online meekijken naar de biedingen en status van je woning.

Je huis in Rijsenhout verkopen? De werkwijze van KIJCK. makelaars

Het verkopen van jouw huis in Rijsenhout is een grote gebeurtenis. Wij vinden een persoonlijke benadering daarom erg belangrijk. We komen bij je langs om je wensen te bespreken en samen naar je huis en de markt te kijken. Onze fotografen maken professionele foto’s van je woning en we bundelen dit alles tot een strakke verkoopbrochure en aantrekkelijke online advertenties voor Funda en social media. Hier komen vast héél veel enthousiaste reacties op: wij regelen vervolgens de bezichtigingen met de meest serieuze gegadigden. Tenslotte doen wij de onderhandelingen en regelen we de beste prijs en voorwaarden voor je woning.

Benieuwd naar de waarde van je woning? Vul hieronder je gegevens in en krijg vrijblijvend en gratis een waardebepaling van jouw woning.

Mijn gratis waardebepaling

Hidden
Mocht er vanuit onze kant iets niet duidelijk zijn, dan bellen wij liever even.

Wat kost een verkoopmakelaar in Rijsenhout?

Wat ons anders maakt dan andere makelaars in Rijsenhout, is ons vaste tarief. Veel makelaars werken met een makelaarscourtage, een bedrag dat afhankelijk is van de verkoopprijs van je woning. Dat bedrag kan al snel enorm oplopen – maar dat weet je pas achteraf! Met ons vaste all-in tarief van 3950,- kom je niet voor verrassingen te staan. Wij werken op basis van No Cure, No Pay: je betaalt dus pas ná de verkoop van je woning.

Bereken je voordeel

Wist je dat het werk van een makelaar niet verandert als de verkoopprijs hoger wordt? Waarom zou je dan wel meer moeten betalen? Gemiddeld betaal je bij andere makelaars in Rijsenhout 1,3% van de opbrengst aan makelaarscourtage. Bereken hier je voordeel.

Prijs bij makelaar met 1.3% courtage (inclusief BTW)
3.950 Vaste lage all-in prijs van KIJCK. (inclusief BTW)
Dit bedrag betaal je meer bij een andere makelaar
€350.000
€1.500.000
De verkoopwaarde van mijn woning

Makelaars met een netwerk rondom Rijsenhout

Rijsenhout is een bijzonder dorp op een unieke locatie. Allereerst door de ligging, direct aan de Ringvaart en de Westeindersplassen. De plassen zijn een fantastische plek voor watersportliefhebbers. Op het meer kun je ‘s zomers heerlijk ontspannen of lekker actief bezig zijn met zeilen en surfen. ‘s Winters kun je er regelmatig schaatsen op natuurijs. De locatie, vlakbij grote steden als Haarlem, Amsterdam en Leiden, maakt Rijsenhout een perfecte uitvalsbasis. Denk je erover na om je woning in de omgeving van Rijsenhout te verkopen? Neem contact met ons op of loop eens binnen bij ons nieuwe kantoor in Hoofddorp.

Ik heb nog een vraag

Ik heb nog een vraag

Neem vrijblijvend contact met ons op. Klik op de vestiging bij jou in de buurt en bel, mail of Whatsapp ons.
Tot KIJCK!

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je gevonden wat je zocht?
Team KIJCK. Makelaars