KIJCK. Makelaars

KIJCK. dé makelaar in Nieuw-Vennep

KIJCK. makelaars is dé makelaar van Nieuw-Vennep. Met onze unieke werkwijze – op basis van een all-in tarief van slechts €3950,- – is jouw woning razendsnel verkocht én bespaar jij al snel duizenden euro’s. Waarom kiezen voor Nieuw-Vennep? Deze plaats, gelegen in de provincie Noord-Holland, is momenteel volop in ontwikkeling. Bovendien heeft een unieke positie: het ligt namelijk tussen Amsterdam en Den Haag en is dicht bij het strand.

Anders dan andere makelaars

Anders dan andere makelaars

  • Wij zijn dé makelaar met een vast tarief van 3950,- incl. BTW.

  • Ongeacht de verkoopwaarde van je huis.

  • Betaal pas achteraf als jouw huis is verkocht.

  • Vanuit je stoel kun je online meekijken naar de biedingen en status van je woning.

Jouw huis in Nieuw-Vennep verkopen? KIJCK. helpt!

Overweeg jij om je woning in Nieuw-Vennep te verkopen? Heb je een nieuw huis gevonden of komt het huis vrij door bijvoorbeeld een erfenis? Als jij jouw huis in Nieuw-Vennep wilt verkopen, dan wil je er natuurlijk een goede prijs voor. Onze makelaars helpen je hierbij. Zij nemen je enorm veel werk uit handen en regelen alle papierwerk. Onze focus ligt op transparantie en een professionele, persoonlijke benadering.

Hoe kan een makelaar helpen met de verkoop van je huis in Nieuw-Vennep?

Zoek je een vastgoedexpert, woningmakelaar, of gewoon iemand die de ins en outs van de woningmarkt in Nieuw-Vennep kent? Je bent bij ons aan het juiste adres. Met een bevolking van 31.542 inwoners en meerdere unieke woningmogelijkheden is Nieuw-Vennep dé plek om te wonen en te investeren.

Benieuwd naar de waarde van je woning? Vul hieronder je gegevens in en krijg vrijblijvend en gratis een waardebepaling van jouw woning.

Mijn gratis waardebepaling

Hidden
Mocht er vanuit onze kant iets niet duidelijk zijn, dan bellen wij liever even.

KIJCK. makelaars ontzorgt

Ons team staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden en ontzorgt op allerlei gebieden. Wij brengen je huis op Funda en op onze social media kanalen volop onder de aandacht. We regelen bezichtigingen met écht geïnteresseerde partijen en doen de onderhandelingen met potentiële kopers. Zo weet je zeker dat je het maximale uit de verkoop van jouw woning in Nieuw-Vennep haalt!

Hoe gaat een makelaar in Nieuw-Vennep te werk?

Kiezen voor een makelaar in Nieuw-Vennep betekent kiezen voor een expert die de lokale markt door en door kent. We begrijpen wat millennials zoeken in deze dynamische plek. Maar ook voor het oudere segment hebben we aandacht; we kennen de rustige, pittoreske hoekjes en de charme van de gemeente Haarlemmermeer.

Nieuw-Vennep is niet zomaar een plaats; het is een gebied in volle bloei, zoals de Nieuwe Kom bewijst. Deze ontwikkelingen zorgen voor een mix van moderne en traditionele woningen. Als jouw makelaar beginnen we met een grondige waardebepaling van jouw woning. Vervolgens ontwikkelen we samen een verkoopstrategie, rekening houdend met alle unieke kenmerken die Nieuw-Vennep te bieden heeft.

En denk eraan: Nieuw-Vennep is strategisch gelegen tussen Amsterdam en Den Haag, en het strand is nooit ver weg. Of je nu dicht bij de snelweg wilt wonen voor woon-werkverkeer of liever dichter bij de natuur zit, we vinden samen de perfecte match.

Wat kost het inschakelen van een makelaar in Nieuw-Vennep?

Veel makelaars rekenen courtage voor de verkoop van een huis: een procentueel aandeel van de verkoopprijs. De gemiddelde courtage in Nieuw-Vennep is zo’n 1,3%. Dat houdt in dat als jouw huis verkocht wordt voor €350.000,00, de makelaarskosten €4.550,00 bedragen. Wordt je huis voor een hoger bedrag verkocht? Dan betaal je dus meer. Bij KIJCK. makelaars betaal je een vast tarief van slechts 3950, – ongeacht de verkoopprijs. Geen opstartkosten of andere verborgen extra’s: duidelijk en transparant! Wel krijg je bij ons alle diensten en aandacht die je van een makelaar verwacht:

Ik heb nog een vraag

Ik heb nog een vraag

Neem vrijblijvend contact met ons op. Klik op de vestiging bij jou in de buurt en bel, mail of Whatsapp ons.
Tot KIJCK!

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je gevonden wat je zocht?
Team KIJCK. Makelaars