KIJCK. Makelaars

KIJCK. dé makelaar in Zaandam

Onze filosofie maakt ons anders dan andere makelaars. Waar anderen werken op basis van courtage, een variabel bedrag dat afhangt van de hoogte van de verkoopprijs, bieden wij exact dezelfde diensten voor één vast tarief. Voor slechts 3950,- ontzorgen we jou volledig. Zo weet je vooraf precies wat je krijgt én wat de verkoop van je woning gaat kosten: je komt achteraf niet voor vervelende verrassingen te staan. Wel zo transparant.

Anders dan andere makelaars

Anders dan andere makelaars

  • Wij zijn dé makelaar met een vast tarief van 3950,- incl. BTW.

  • Ongeacht de verkoopwaarde van je huis.

  • Betaal pas achteraf als jouw huis is verkocht.

  • Vanuit je stoel kun je online meekijken naar de biedingen en status van je woning.

Jouw huis in Zaandam verkopen? KIJCK. helpt!

Overweeg jij om je woning in Zaandam te verkopen? Heb je een nieuw huis gevonden of komt het huis vrij door bijvoorbeeld een erfenis? Als jij jouw huis in Zaandam wilt verkopen, dan wil je er natuurlijk een goede prijs voor. Onze makelaars helpen je hierbij. Zij nemen je enorm veel werk uit handen en regelen alle papierwerk. Onze focus ligt op transparantie en een professionele, persoonlijke benadering.

Hoe kan een makelaar helpen met de verkoop van je huis in Zaandam?

Onze makelaars hebben een groot netwerk en kennen Zaandam en de omgeving goed. Of je nu een starter bent, midden in je carrière zit of geniet van je pensioen, Zaandam heeft voor elk wat wils. Als je overweegt om hier je woning te verkopen of juist een nieuw thuis te vinden, staan we voor je klaar.

Benieuwd naar de waarde van je woning? Vul hieronder je gegevens in en krijg vrijblijvend en gratis een waardebepaling van jouw woning.

Mijn gratis waardebepaling

Hidden
Mocht er vanuit onze kant iets niet duidelijk zijn, dan bellen wij liever even.

KIJCK. makelaars ontzorgt

Ons team staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden en ontzorgt op allerlei gebieden. Wij brengen je huis op Funda en op onze social media kanalen volop onder de aandacht. We regelen bezichtigingen met écht geïnteresseerde partijen en doen de onderhandelingen met potentiële kopers. Zo weet je zeker dat je het maximale uit de verkoop van jouw woning in Zaandam haalt!

Hoe gaat een makelaar in Zaandam te werk?

Als je denkt aan Zaandam, denk je aan de houten Zaanse huisjes, het erfgoed van de Zaanse Schans en de pittoreske Waterlandse dorpjes. Als makelaar in Zaandam kennen wij de stad als geen ander. We begrijpen de charme die het heeft voor zowel millennials die op zoek zijn naar hun eerste woning als het oudere segment dat wellicht wil downsizen of een investeringspand zoekt.

We bieden een persoonlijke aanpak. Hierin leren we jou, je wensen en je woning kennen. Of je nu een modern appartement in het centrum hebt of een karakteristiek huis nabij de Zaanse Schans, we weten hoe we jouw woning het beste kunnen presenteren aan potentiële kopers. Door middel van professionele foto’s en een pakkende beschrijving plaatsen we jouw woning op prominente verkoopkanalen.

Maar onze dienstverlening gaat verder dan dat. We staan naast je tijdens het hele proces, van de eerste bezichtiging tot het tekenen van het koopcontract.

Wat kost het inschakelen van een makelaar in Zaandam?

Veel makelaars rekenen courtage voor de verkoop van een huis: een procentueel aandeel van de verkoopprijs. De gemiddelde courtage in Zaandamis zo’n 1,3%. Dat houdt in dat als jouw huis verkocht wordt voor €350.000,00, de makelaarskosten €4.550,00 bedragen. Wordt je huis voor een hoger bedrag verkocht? Dan betaal je dus meer. Bij KIJCK. makelaars betaal je een vast tarief van slechts 3950, – ongeacht de verkoopprijs. Geen opstartkosten of andere verborgen extra’s: duidelijk en transparant! Wel krijg je bij ons alle diensten en aandacht die je van een makelaar verwacht:

Ik heb nog een vraag

Ik heb nog een vraag

Neem vrijblijvend contact met ons op. Klik op de vestiging bij jou in de buurt en bel, mail of Whatsapp ons.
Tot KIJCK!

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je gevonden wat je zocht?
Team KIJCK. Makelaars