KIJCK. Makelaars

KIJCK. dé makelaar in Abbenes

Onze filosofie maakt ons anders dan andere makelaars. Waar anderen werken op basis van courtage, een variabel bedrag dat afhangt van de hoogte van de verkoopprijs, bieden wij exact dezelfde diensten voor één vast tarief. Voor slechts 3950,- ontzorgen we jou volledig. Zo weet je vooraf precies wat je krijgt én wat de verkoop van je woning gaat kosten: je komt achteraf niet voor vervelende verrassingen te staan. Wel zo transparant.

Anders dan andere makelaars

Anders dan andere makelaars

  • Wij zijn dé makelaar met een vast tarief van 3950,- incl. BTW.

  • Ongeacht de verkoopwaarde van je huis.

  • Betaal pas achteraf als jouw huis is verkocht.

  • Vanuit je stoel kun je online meekijken naar de biedingen en status van je woning.

Jouw huis in Abbenes verkopen? KIJCK. helpt!

Overweeg jij om je woning in Abbenes te verkopen? Heb je een nieuw huis gevonden of komt het huis vrij door bijvoorbeeld een erfenis? Als jij jouw huis in Abbenes wilt verkopen, dan wil je er natuurlijk een goede prijs voor. Onze makelaars helpen je hierbij. Zij nemen je enorm veel werk uit handen en regelen alle papierwerk. Onze focus ligt op transparantie en een professionele, persoonlijke benadering.

Hoe kan een makelaar helpen met de verkoop van je huis in Abbenes?

Onze makelaars hebben een groot netwerk en kennen Abbenes en de omgeving goed. Abbenes wordt steeds populairder en er zijn allerlei mooie plannen die ervoor gaan zorgen dat het dorp zich snel nog verder zal ontwikkelen. Juist daarom is het van belang om een makelaar in te schakelen om jouw huis in Abbenes te verkopen.

Benieuwd naar de waarde van je woning? Vul hieronder je gegevens in en krijg vrijblijvend en gratis een waardebepaling van jouw woning.

Mijn gratis waardebepaling

Hidden
Mocht er vanuit onze kant iets niet duidelijk zijn, dan bellen wij liever even.

KIJCK. makelaars ontzorgt

Ons team staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden en ontzorgt op allerlei gebieden. Wij brengen je huis op Funda en op onze social media kanalen volop onder de aandacht. We regelen bezichtigingen met écht geïnteresseerde partijen en doen de onderhandelingen met potentiële kopers. Zo weet je zeker dat je het maximale uit de verkoop van jouw woning in Abbenes haalt!

Abbenes: centrale en kindvriendelijke ligging

Abbenes heeft meerdere kenmerken die het tot een fijne plek maken om te wonen. Gelegen op slechts een half uurtje rijden van steden als Amsterdam, Haarlem, Den Haag en ook luchthaven Schiphol, biedt Abbenes de perfecte balans tussen landelijke rust en stedelijke bereikbaarheid. Sportliefhebbers zullen hier hun thuis vinden, met diverse leuke sportverenigingen die actieve gemeenschapsbetrokkenheid stimuleren.

Ook biedt Abbenes ruimte voor kinderen om te spelen en op te groeien in een veilige en stimulerende omgeving. Pluktuin Abbenes is hier een mooi voorbeeld bij. Hier kun je je eigen groente en fruit plukken en krijgen kinderen een mooie kans om te leren en kunnen bezoekers genieten van verse, lokale producten.

Wat kost het inschakelen van een makelaar in Abbenes?

Veel makelaars rekenen courtage voor de verkoop van een huis: een procentueel aandeel van de verkoopprijs. De gemiddelde courtage in Abbenes is zo’n 1,3%. Dat houdt in dat als jouw huis verkocht wordt voor €350.000,00, de makelaarskosten €4.550,00 bedragen. Wordt je huis voor een hoger bedrag verkocht? Dan betaal je dus meer. Bij KIJCK. makelaars betaal je een vast tarief van slechts 3950, – ongeacht de verkoopprijs. Geen opstartkosten of andere verborgen extra’s: duidelijk en transparant! Wel krijg je bij ons alle diensten en aandacht die je van een makelaar verwacht:

Ik heb nog een vraag

Ik heb nog een vraag

Neem vrijblijvend contact met ons op. Klik op de vestiging bij jou in de buurt en bel, mail of Whatsapp ons.
Tot KIJCK!

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je gevonden wat je zocht?
Team KIJCK. Makelaars