KIJCK. Makelaars

KIJCK. dé makelaar in Beinsdorp

Wil je jouw woning in Beinsdorp verkopen en ben je op zoek naar een makelaar die je daarbij helpt? KIJCK. makelaars is dé makelaar van Beinsdorp: met ons enthousiaste team gaan we vanuit ons kantoor aan de Karel Doormanstraat middenin de stad voor je aan de slag.

Dit doen we volgens onze unieke werkwijze: op basis van een laag all-in tarief. Voor slechts 3950,- nemen we de verkoop van jouw woning op ons: zonder verborgen kosten en ongeacht de verkoopsom van je woning. Zo krijg je wél de services en dienstverlening die je van een NVM-makelaar verwacht, maar betaal je daar niet de hoofdprijs voor!

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Anders dan andere makelaars

Anders dan andere makelaars

  • Wij zijn dé makelaar in Beinsdorp met een vast tarief van 3950,- incl. BTW.

  • Ongeacht de verkoopwaarde van je huis.

  • Betaal pas achteraf als jouw huis is verkocht.

  • Vanuit je stoel kun je online meekijken naar de biedingen en status van je woning.

Waar helpt een makelaar in Beinsdorp je mee?

Onze makelaars hebben veel ervaring en een enorm netwerk in en rondom Beinsdorp. Dit zetten ze in om serieus geïnteresseerde kijkers te trekken en rond te leiden door jouw woning. We ontzorgen je gedurende het hele verkooptraject en we zorgen ervoor dat jouw woning voor de beste prijs verkocht wordt, tegen de voorwaarden die bij jóuw situatie passen.

Voor onze lage all-in tarief van 3950,- helpen we je met alles wat er bij de verkoop komt kijken, zoals:

Mijn gratis waardebepaling

Hidden
Mocht er vanuit onze kant iets niet duidelijk zijn, dan bellen wij liever even.

KIJCK. makelaars ontzorgt

Ons team staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden en ontzorgt op allerlei gebieden. Wij brengen je huis op Funda en op onze social media kanalen volop onder de aandacht. We regelen bezichtigingen met écht geïnteresseerde partijen en doen de onderhandelingen met potentiële kopers. Zo weet je zeker dat je het maximale uit de verkoop van jouw woning in Beinsdorp haalt!

Bespaar duizenden euro’s door te kiezen voor dé makelaar van Beinsdorp

Met onze unieke werkwijze, op basis van ons lage all-in tarief, kun jij al snel duizenden euro’s besparen. 

Veel makelaars in Beinsdorp werken op basis van een variabel makelaarscourtage. Dit betekent dat ze 1,3% van de verkoopsom van je woning als tarief rekenen. Op deze manier lopen de kosten al snel flink op. Wordt je woning voor € 575.000,- verkocht? Dan betaal je al € 7.475,- aan makelaarskosten – en die kosten worden nóg hoger als je woning voor een hoger bedrag verkocht wordt. Bij deze verkoopsom bespaar je direct € 4.525,- door voor KIJCK. makelaars te kiezen. Voor dit geld kun je een hele kamer inrichten – of lekker op vakantie gaan!

Wil je meer weten over onze werkwijze of wil je graag jouw woning via KIJCK. makelaars verkopen? Neem gerust contact met ons op.

Ik heb nog een vraag

Ik heb nog een vraag

Neem vrijblijvend contact met ons op. Klik op de vestiging bij jou in de buurt en bel, mail of Whatsapp ons.
Tot KIJCK!

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je gevonden wat je zocht?
Team KIJCK. Makelaars