KIJCK. Makelaars

KIJCK. dé makelaar in Spaarndam

Onze filosofie maakt ons anders dan andere makelaars. Waar anderen werken op basis van courtage, een variabel bedrag dat afhangt van de hoogte van de verkoopprijs, bieden wij exact dezelfde diensten voor één vast tarief. Voor slechts 3950,- ontzorgen we jou volledig. Zo weet je vooraf precies wat je krijgt én wat de verkoop van je woning gaat kosten: je komt achteraf niet voor vervelende verrassingen te staan. Wel zo transparant.

Anders dan andere makelaars

Anders dan andere makelaars

  • Wij zijn dé makelaar met een vast tarief van 3950,- incl. BTW.

  • Ongeacht de verkoopwaarde van je huis.

  • Betaal pas achteraf als jouw huis is verkocht.

  • Vanuit je stoel kun je online meekijken naar de biedingen en status van je woning.

Jouw huis in Spaarndam verkopen? KIJCK. helpt!

Overweeg jij om je woning in Spaarndam te verkopen? Heb je een nieuw huis gevonden of komt het huis vrij door bijvoorbeeld een erfenis? Als jij jouw huis in Spaarndam wilt verkopen, dan wil je er natuurlijk een goede prijs voor. Onze makelaars helpen je hierbij. Zij nemen je enorm veel werk uit handen en regelen alle papierwerk. Onze focus ligt op transparantie en een professionele, persoonlijke benadering.

Hoe kan een makelaar helpen met de verkoop van je huis in Spaarndam?

Onze makelaars hebben een groot netwerk en kennen Spaarndam en de omgeving goed. Of je nu een starter bent, midden in je carrière zit of geniet van je pensioen, Spaarndam heeft voor elk wat wils. Als je overweegt om hier je woning te verkopen of juist een nieuw thuis te vinden, staan we voor je klaar.

Benieuwd naar de waarde van je woning? Vul hieronder je gegevens in en krijg vrijblijvend en gratis een waardebepaling van jouw woning.

Mijn gratis waardebepaling

Hidden
Mocht er vanuit onze kant iets niet duidelijk zijn, dan bellen wij liever even.

KIJCK. makelaars ontzorgt

Ons team staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden en ontzorgt op allerlei gebieden. Wij brengen je huis op Funda en op onze social media kanalen volop onder de aandacht. We regelen bezichtigingen met écht geïnteresseerde partijen en doen de onderhandelingen met potentiële kopers. Zo weet je zeker dat je het maximale uit de verkoop van jouw woning in Spaarndam haalt!

Hoe gaat een makelaar in Spaarndam te werk?

In Spaarndam, een dorp dat schittert in de provincie Noord-Holland, staat personalisatie voorop. We begrijpen dat elk huis, net als elke bewoner, uniek is. Spaarndam heeft mooie natuurgebieden en biedt fijne wandel- en fietsmogelijkheden. Bovendien is het ook maar een half uurtje verwijderd van Zandvoort!

Als jouw makelaar in Spaarndam, richten we ons eerst op jouw specifieke behoeften en wensen. Of je nu een millennial bent, aangetrokken door de dynamische energie van het dorp, of iemand uit het oudere segment die de rust en sereniteit waardeert, we hebben iets voor iedereen.

Wij brengen de lokale marktkennis, afgestemd op het specifieke karakter van Spaarndam, om ervoor te zorgen dat jouw woning opvalt. Met op maat gemaakte strategieën die de charme van de natuur, de wandel- en fietsmogelijkheden en de jachthaven benadrukken, belichten we wat jouw woning uniek maakt.

Wat kost het inschakelen van een makelaar in Spaarndam?

Veel makelaars rekenen courtage voor de verkoop van een huis: een procentueel aandeel van de verkoopprijs. De gemiddelde courtage in Spaarndam is zo’n 1,3%. Dat houdt in dat als jouw huis verkocht wordt voor €350.000,00, de makelaarskosten €4.550,00 bedragen. Wordt je huis voor een hoger bedrag verkocht? Dan betaal je dus meer. Bij KIJCK. makelaars betaal je een vast tarief van slechts 3950, – ongeacht de verkoopprijs. Geen opstartkosten of andere verborgen extra’s: duidelijk en transparant! Wel krijg je bij ons alle diensten en aandacht die je van een makelaar verwacht:

Ik heb nog een vraag

Ik heb nog een vraag

Neem vrijblijvend contact met ons op. Klik op de vestiging bij jou in de buurt en bel, mail of Whatsapp ons.
Tot KIJCK!

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je gevonden wat je zocht?
Team KIJCK. Makelaars