KIJCK. Makelaars

KIJCK. dé makelaar in Hoofddorp

Welkom bij KIJCK. makelaars! Wij staan voor je klaar om je te helpen met de verkoop van jouw woning in Hoofddorp. Onze makelaars hebben veel ervaring met de markt in Hoofddorp en kennen de omgeving goed. Wat ons anders maakt dan andere makelaars? Simpel: wij werken met een vast bedrag van 2950,- incl BTW, ongeacht de waarde van jouw woning. Prachtige foto’s van je woning, strakke advertenties en sterke onderhandelingen: voor één vast bedrag verkopen wij jouw huis voor de beste prijs.

Anders dan andere makelaars

Anders dan andere makelaars

  • Wij zijn dé makelaar met een vast tarief van 2950,- incl. BTW.

  • Ongeacht de verkoopwaarde van je huis.

  • Betaal pas achteraf als jouw huis is verkocht.

  • Vanuit je stoel kun je online meekijken naar de biedingen en status van je woning.

Kopen of verkopen in Hoofddorp: wat kan een makelaar voor jou betekenen?

Hoofddorp is een fijne stad om te wonen én het ligt op een toplocatie. Deze combinatie zorgt voor een grote druk op de woningmarkt. Met onze kennis van de markt en ons uitgebreide netwerk aan makelaars in de omgeving van Hoofddorp helpen we jou met het verkopen van je woning. Wij ontzorgen je op allerlei vlakken en zorgen ervoor dat jij de beste prijs voor je woning krijgt. Zo helpen we je onder andere met:

Jouw woning in Hoofddorp verkopen? KIJCK. doet het.

Heb je een nieuw huis gevonden en wil je graag jouw huis in Hoofddorp verkopen? Gefeliciteerd! Nu nog jouw huis in Hoofddorp verkopen: daar helpen wij je graag bij. Het team van KIJCK. makelaars heeft veel ervaring met de markt in Hoofddorp en een groot netwerk in de omgeving. We helpen je met het bepalen van de vraagprijs van je woning en we verzorgen aantrekkelijke foto’s. Daarna promoten we de woning op Funda en via onze social media kanalen als Facebook & Instagram. Tot slot onderhandelen we met potentiële kopers en uiteindelijk regelen we de verkoop.

Benieuwd naar de waarde van je woning? Vul hieronder je gegevens in en krijg vrijblijvend en gratis een waardebepaling van jouw woning.

Mijn gratis waardebepaling

Hidden
Mocht er vanuit onze kant iets niet duidelijk zijn, dan bellen wij liever even.

Wat zijn de kosten voor een makelaar in Hoofddorp?

De gemiddelde kosten voor een makelaar in Hoofddorp bedragen zo’n 1,3% van de verkoopprijs. Bij een verkoopprijs van € 400.000,00 kom je dan op een bedrag van € 5.200,-. En loopt de verkoopprijs verder op? Dan betaal je dus nog meer, voor precies hetzelfde werk. Gek, toch? Wij doen het anders. Bij KIJCK. makelaars betaal je een vast bedrag van 2950,-, onafhankelijk van de verkoopprijs van je woning. Voor dat bedrag regelen we álles rondom de verkoop van jouw huis. Bij ons weet je vooraf dus precies wat de kosten zijn, en die betaal je pas ná de verkoop.

Bereken je voordeel

Wist je dat het werk van een makelaar niet verandert als de verkoopprijs hoger wordt? Waarom zou je dan wel meer moeten betalen? Gemiddeld betaal je bij andere makelaars in Hoofddorp 1,3% van de opbrengst aan makelaarscourtage. Bereken hier je voordeel.

Prijs bij makelaar met 1.3% courtage (inclusief BTW)
2.950 Vaste lage all-in prijs van KIJCK. (inclusief BTW)
Dit bedrag betaal je meer bij een andere makelaar
€200.000
€1.500.000
De verkoopwaarde van mijn woning

Op zoek naar jouw droomhuis in Hoofddorp?

Hoofddorp heeft enorm veel te bieden. De ligging is fantastisch: vlakbij Amsterdam en Haarlem en de stranden van Zandvoort en Noordwijk zijn snel te bereiken. Ook het onontdekte watersportgebied Westeinderplassen ligt op fietsafstand. De stad Hoofddorp heeft werkelijk alles wat je nodig hebt. Zo vind je er een groot overdekt winkelcentrum, leuke winkels, héél veel restaurants en allerlei culturele activiteiten. Wil jij graag in Hoofddorp wonen? Dat begrijpen we: Hoofddorp is écht een fijne hotspot om te wonen! Bij KIJCK. makelaars vind je een uitgebreid aanbod aan woningen in Hoofddorp en omgeving.

Ik heb nog een vraag

Ik heb nog een vraag

Neem vrijblijvend contact met ons op. Klik op de vestiging bij jou in de buurt en bel, mail of Whatsapp ons.
Tot KIJCK!

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je gevonden wat je zocht?
Team KIJCK. Makelaars