KIJCK. Makelaars

KIJCK. dé makelaar in Almere

KIJCK. makelaars is dé verkoopmakelaar van Almere. Met onze unieke werkwijze – op basis van all-in tarief van slechts €3.950,- – is jouw woning razendsnel verkocht én bespaar jij al snel duizenden euro’s.

Anders dan andere makelaars

Anders dan andere makelaars

  • Wij zijn dé makelaar met een vast tarief van 3950,- incl. BTW.

  • Ongeacht de verkoopwaarde van je huis.

  • Betaal pas achteraf als jouw huis is verkocht.

  • Vanuit je stoel kun je online meekijken naar de biedingen en status van je woning.

Jouw huis in Almere verkopen? KIJCK. helpt!

Overweeg jij om je woning in Almere te verkopen? Heb je een nieuw huis gevonden of komt het huis vrij door bijvoorbeeld een erfenis? Als jij jouw huis in Almere wilt verkopen, dan wil je er natuurlijk een goede prijs voor. Onze makelaars helpen je hierbij. Zij nemen je enorm veel werk uit handen en regelen alle papierwerk. Onze focus ligt op transparantie en een professionele, persoonlijke benadering.

Hoe kan een makelaar helpen met de verkoop van je huis in Almere?

Onze makelaars hebben een groot netwerk en kennen Almere en de omgeving goed. Almere wordt steeds populairder en er zijn allerlei mooie plannen die ervoor gaan zorgen dat het dorp zich snel nog verder zal ontwikkelen. Juist daarom is het van belang om een makelaar in te schakelen om jouw huis in Almere te verkopen.

Benieuwd naar de waarde van je woning? Vul hieronder je gegevens in en krijg vrijblijvend en gratis een waardebepaling van jouw woning.

Mijn gratis waardebepaling

Hidden
Mocht er vanuit onze kant iets niet duidelijk zijn, dan bellen wij liever even.

KIJCK. makelaars ontzorgt

Ons team staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden en ontzorgt op allerlei gebieden. Wij brengen je huis op Funda en op onze social media kanalen volop onder de aandacht. We regelen bezichtigingen met écht geïnteresseerde partijen en doen de onderhandelingen met potentiële kopers. Zo weet je zeker dat je het maximale uit de verkoop van jouw woning in Almere haalt!

Almere: ideale mix van stedelijk comfort en natuurlijke pracht

Gelegen in het hart van Nederland, biedt Almere een unieke levensstijl die het beste van stedelijk wonen en natuurlijke schoonheid combineert. De stad staat bekend om haar groene parken, prachtige meren en fietsvriendelijke infrastructuur, waardoor het een paradijs is voor natuurliefhebbers en actieve gezinnen. 

Bovendien is Almere gunstig gelegen ten opzichte van Amsterdam en andere grote steden, wat zorgt voor een moeiteloze toegang tot werkgelegenheid en recreatiemogelijkheden.

Wat kost het inschakelen van een makelaar in Almere?

Veel makelaars rekenen courtage voor de verkoop van een huis: een procentueel aandeel van de verkoopprijs. De gemiddelde courtage in Almere is zo’n 1,3%. Dat houdt in dat als jouw huis verkocht wordt voor €450.000,00, de makelaarskosten €8.167,00 bedragen. Wordt je huis voor een hoger bedrag verkocht? Dan betaal je dus meer. Bij KIJCK. makelaars betaal je een vast tarief van slechts 3950, – ongeacht de verkoopprijs. Geen opstartkosten of andere verborgen extra’s: duidelijk en transparant! Wel krijg je bij ons alle diensten en aandacht die je van een makelaar verwacht:

Ik heb nog een vraag

Ik heb nog een vraag

Neem vrijblijvend contact met ons op. Klik op de vestiging bij jou in de buurt en bel, mail of Whatsapp ons.
Tot KIJCK!

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je gevonden wat je zocht?
Team KIJCK. Makelaars