KIJCK. Makelaars

NIEUW! Direct een online afspraak maken

Woon jij in regio Amsterdam, Almere of Haarlemmermeer? Wil jij je huis verkopen? Maar heb je geen tijd dat er een makelaar langskomt bij jou thuis? Plan vandaag nog een afspraak in onze agenda voor een online kennismaking voor de verkoop van je woning.

Veelgestelde vragen

1. Mijn afspraak

  • Ik heb al afspraak gemaakt, kan ik hem ook afzeggen?

    Dat kan zeker. We zouden het op prijs stellen als je dit 24 uur van tevoren aan ons meld via telefoon of e-mail.

  • Ik zou toch graag een afspraak willen maken op locatie, kan dat?

    Tuurlijk, je kunt altijd vrijblijvend langskomen bij de vestiging bij jou in de buurt. Wil je een afspraak met een makelaar maken? Bel of mail ons dan even. Je kunt alle contactgegevens op deze pagina vinden.

  • Ik heb een afspraak gemaakt, wat nu?

    Je krijgt van ons een bevestigingsmail met daarin jouw aangegeven tijd en datum. Een dag van tevoren krijg je nog een herinneringsmail.

Snel naar

Ik wil graag vrijblijvend contact met jullie

Ik wil graag vrijblijvend contact met jullie

Klik op de vestiging bij jou in de buurt en neem vrijblijvend contact met ons op. Je kunt ons Whatsappen, bellen of mailen.

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je gevonden wat je zocht?
Team KIJCK. Makelaars