KIJCK. Makelaars

KIJCK. makelaars is jouw verkoopmakelaar

Welkom bij KIJCK. makelaars, jóuw verkoopmakelaar met 1 vast tarief van 3950,-. Als jij erover nadenkt om je woning te verkopen, dan komen er allerlei vragen op je af. Is dit wel echt hét moment, hoeveel is mijn huis waard, hoe zit het met bezichtigingen en waar moet ik nog meer rekening mee houden? Wij begeleiden je gedurende het hele verkooptraject; van het maken van professionele foto’s tot de prijsonderhandelingen. Dit doen we voor het vaste, all-in tarief van slechts 3950,-.

Dit doen wij voor jou

Dit doen wij voor jou

  • Zorgen ervoor dat er een professionele fotograaf komt.

  • Je woning wordt uitgebreid gepromoot op social, Funda en andere relevante websites.

  • De bezichtigingen worden door ons gehouden en geregeld.

  • Wij voeren de onderhandelingen in overleg met jou.

  • Wij zorgen voor de vastlegging en ondertekening van de afspraken in een koopovereenkomst.

Wat kan een verkoopmakelaar voor jou doen?

Een verkoopmakelaar ontzorgt je door je heel veel werk uit handen te nemen. Wanneer je besluit om je woning te verkopen, komen we allereerst graag eens bij je langs om te kijken naar je woning. Zo kunnen we een goede inschatting maken van de waarde. Hierbij kijken we naar factoren zoals de staat van je huis en de verkoopprijs van andere woningen bij jou in de buurt. Ben je nog niet helemaal zo ver, maar wil je alvast een inschatting krijgen van de waarde van je huis? Vul hieronder je gegevens in en krijg een gratis en vrijblijvend waarderapport van jouw woning.

Mijn gratis waardebepaling

Hidden
Mocht er vanuit onze kant iets niet duidelijk zijn, dan bellen wij liever even.

Verkoopmakelaar met vaste prijs of variabel makelaarscourtage

Bij KIJCK. makelaars weet je vooraf waar je aan toe bent. Voor een vast bedrag van 3950,- krijg je alle diensten en services die je van een NVM-makelaar mag verwachten. Veel makelaars werken op basis van een variabel makelaarscourtage: een percentage van de verkoopsom van je huis. Vaak is dit percentage 1,3%: dit bedrag kan dus snel oplopen. Wordt je woning verkocht voor € 400.000,-? Dan betaal je € 5.200,- aan makelaarskosten. Dit bedrag stijgt als de verkoopprijs hoger wordt: bij een verkoopsom van € 500.000,- betaal je al € 6.500,- en bespaar je dus maar liefst € 3.550,- wanneer je kiest voor KIJCK. makelaars! De makelaar met een vaste prijs in regio Amsterdam, Haarlemmermeer én Almere.

Bereken hier je voordeel

Hieronder kun je precies zien hoeveel jij kunt besparen op makelaarskosten. Je kunt de balk naar links of rechts verschuiven. Deze staat voor de verkoopprijs van jouw woning. Zo kun je jouw voordeel berekenen als je kiest voor KIJCK.

Prijs bij makelaar met 1.3% courtage (inclusief BTW)
3.950 Vaste lage all-in prijs van KIJCK. (inclusief BTW)
Dit bedrag betaal je meer bij een andere makelaar
€350.000
€1.500.000
De verkoopwaarde van mijn woning

Waar let je op bij het kiezen van een verkoopmakelaar?

Er zijn allerlei factoren waar je rekening mee moet houden bij het kiezen van een verkoopmakelaar. Natuurlijk kijk je naar de kennis van de regio en de persoonlijke klik die je met de makelaar hebt. Daarnaast is het prijsmodel een van de belangrijkste factoren. Dit pakken wij anders aan dan andere makelaarskantoren: wij werken op basis van een vast all-in tarief. Voor slechts 3950,- doen wij er alles aan om jouw woning tegen de beste prijs en voorwaarden te verkopen.

KIJCK. makelaars staat voor je klaar

Wij begeleiden je tijdens de verkoop van jouw woning. Onze makelaars hebben een groot netwerk aan collega-makelaars. Dit netwerk zetten ze graag in om jouw woning aan de juiste kopers te verkopen, voor het beste bedrag en tegen voorwaarden die passen bij jouw wensen! Vanuit onze kantoren in Amsterdam, Hoofddorp én Almere helpen we je in onder andere:

Ja, ik wil ook mijn huis verkopen via KIJCK.

Ja, ik wil ook mijn huis verkopen via KIJCK.

Neem vrijblijvend contact met ons op. Klik op de vestiging bij jou in de buurt en bel, mail of Whatsapp ons.

Tot KIJCK!

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je gevonden wat je zocht?
Team KIJCK. Makelaars