KIJCK. Makelaars

KIJCK. dé makelaar in Zwaanshoek

KIJCK. makelaars is dé makelaar van Zwaanshoek. Met onze unieke werkwijze – op basis van een all-in tarief van slechts 3950,- – is jouw woning razendsnel verkocht én bespaar jij al snel duizenden euro’s. Gelegen in de prachtige provincie Noord-Holland, biedt Zwaanshoek een mix van biologische schoonheid, groene omgevingen en rijke geschiedenis. Een plek waar zowel jong als oud zich thuis voelt.

 

Anders dan andere makelaars

Anders dan andere makelaars

  • Wij zijn dé makelaar met een vast tarief van 3950,- incl. BTW.

  • Ongeacht de verkoopwaarde van je huis.

  • Betaal pas achteraf als jouw huis is verkocht.

  • Vanuit je stoel kun je online meekijken naar de biedingen en status van je woning.

Jouw huis in Zwaanshoek verkopen? KIJCK. helpt!

Overweeg jij om je woning in Zwaanshoek te verkopen? Heb je een nieuw huis gevonden of komt het huis vrij door bijvoorbeeld een erfenis? Als jij jouw huis in Zwaanshoek wilt verkopen, dan wil je er natuurlijk een goede prijs voor. Onze makelaars helpen je hierbij. Zij nemen je enorm veel werk uit handen en regelen alle papierwerk. Onze focus ligt op transparantie en een professionele, persoonlijke benadering.

Hoe kan een makelaar helpen met de verkoop van je huis in Zwaanshoek?

Onze makelaars hebben een groot netwerk en kennen Zwaanshoek en de omgeving goed. Of je nu een starter bent, midden in je carrière zit of geniet van je pensioen, Zwaanshoek heeft voor elk wat wils. Als je overweegt om hier je woning te verkopen of juist een nieuw thuis te vinden, staan we voor je klaar.

Benieuwd naar de waarde van je woning? Vul hieronder je gegevens in en krijg vrijblijvend en gratis een waardebepaling van jouw woning.

Mijn gratis waardebepaling

Hidden
Mocht er vanuit onze kant iets niet duidelijk zijn, dan bellen wij liever even.

KIJCK. makelaars ontzorgt

Ons team staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden en ontzorgt op allerlei gebieden. Wij brengen je huis op Funda en op onze social media kanalen volop onder de aandacht. We regelen bezichtigingen met écht geïnteresseerde partijen en doen de onderhandelingen met potentiële kopers. Zo weet je zeker dat je het maximale uit de verkoop van jouw woning in Zwaanshoek haalt!

Hoe gaat een makelaar in Zwaanshoek te werk?

Bij KIJCK. makelaars geloven we in een benadering die specifiek is voor Zwaanshoek. De unieke kenmerken van dit dorp, zoals de biologische landerij De Landlyn, het overvloedige natuur en het historische Haarlemmermeermuseum, vragen om een persoonlijke touch. We begrijpen dat elke woning een verhaal heeft en dat elke verkoper of koper, of het nu een jonge professional of iemand uit het oudere segment is, specifieke behoeften en wensen heeft.

Onze makelaars zijn niet alleen experts in de lokale markt, gezien Zwaanshoek een klein maar dynamisch vastgoedlandschap heeft, maar zijn ook toegewijd aan het opbouwen van een relatie met elke cliënt. Ons succes zit hem in transparantie. We zorgen ervoor dat je altijd op de hoogte bent van elke stap in het proces en dat je precies weet wat er met je woning gebeurt.

Wat kost het inschakelen van een makelaar in Zwaanshoek ?

Veel makelaars rekenen courtage voor de verkoop van een huis: een procentueel aandeel van de verkoopprijs. De gemiddelde courtage in Zwaanshoek is zo’n 1,3%. Dat houdt in dat als jouw huis verkocht wordt voor €350.000,00, de makelaarskosten €4.550,00 bedragen. Wordt je huis voor een hoger bedrag verkocht? Dan betaal je dus meer. Bij KIJCK. makelaars betaal je een vast tarief van slechts 3950, – ongeacht de verkoopprijs. Geen opstartkosten of andere verborgen extra’s: duidelijk en transparant! Wel krijg je bij ons alle diensten en aandacht die je van een makelaar verwacht:

Ik heb nog een vraag

Ik heb nog een vraag

Neem vrijblijvend contact met ons op. Klik op de vestiging bij jou in de buurt en bel, mail of Whatsapp ons.
Tot KIJCK!

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je gevonden wat je zocht?
Team KIJCK. Makelaars