KIJCK. Makelaars

KIJCK. dé makelaar in Amstelveen

Onze filosofie maakt ons anders dan andere makelaars. Waar anderen werken op basis van courtage, een variabel bedrag dat afhangt van de hoogte van de verkoopprijs, bieden wij exact dezelfde diensten voor één vast tarief. Voor slechts 3950,- ontzorgen we jou volledig. Zo weet je vooraf precies wat je krijgt én wat de verkoop van je woning gaat kosten: je komt achteraf niet voor vervelende verrassingen te staan. Wel zo transparant.

Anders dan andere makelaars

Anders dan andere makelaars

  • Wij zijn dé makelaar met een vast tarief van 3950,- incl. BTW.

  • Ongeacht de verkoopwaarde van je huis.

  • Betaal pas achteraf als jouw huis is verkocht.

  • Vanuit je stoel kun je online meekijken naar de biedingen en status van je woning.

Jouw huis in Amstelveen verkopen? KIJCK. helpt!

Overweeg jij om je woning in Amstelveen te verkopen? Heb je een nieuw huis gevonden of komt het huis vrij door bijvoorbeeld een erfenis? Als jij jouw huis in Amstelveen wilt verkopen, dan wil je er natuurlijk een goede prijs voor. Onze makelaars helpen je hierbij. Zij nemen je enorm veel werk uit handen en regelen alle papierwerk. Onze focus ligt op transparantie en een professionele, persoonlijke benadering.

Hoe kan een makelaar helpen met de verkoop van je huis in Amstelveen?

Onze makelaars hebben een groot netwerk en kennen Amstelveen en de omgeving goed. Amstelveen wordt steeds populairder en er zijn allerlei mooie plannen die ervoor gaan zorgen dat het dorp zich snel nog verder zal ontwikkelen. Juist daarom is het van belang om een makelaar in te schakelen om jouw huis in Amstelveen te verkopen.

Benieuwd naar de waarde van je woning? Vul hieronder je gegevens in en krijg vrijblijvend en gratis een waardebepaling van jouw woning.

Mijn gratis waardebepaling

Hidden
Mocht er vanuit onze kant iets niet duidelijk zijn, dan bellen wij liever even.

KIJCK. makelaars ontzorgt

Ons team staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden en ontzorgt op allerlei gebieden. Wij brengen je huis op Funda en op onze social media kanalen volop onder de aandacht. We regelen bezichtigingen met écht geïnteresseerde partijen en doen de onderhandelingen met potentiële kopers. Zo weet je zeker dat je het maximale uit de verkoop van jouw woning in Amstelveen haalt!

Amstelveen: internationaal, groen en divers

Amstelveen is een ware sportstad. Binnen de sportsector valt er van alles te doen. Denk bijvoorbeeld aan atletiek, voetbal, turnen, roeien, etc. Vooral Hockey is er populair! 

Daarnaast heeft de stad heeft een rijke culturele scene, waar kunst en cultuur tot leven komen. Bezoekers kunnen genieten van musea, galerieën en diverse culturele evenementen die de stad doordringen met creatieve energie.

Amstelveen is niet alleen cultureel divers, maar ook internationaal georiënteerd, met een kosmopolitische bevolking en een wereldse atmosfeer. Dit maakt het een aantrekkelijke bestemming voor mensen van over de hele wereld.

Ondanks haar stedelijke aard blijft Amstelveen een groene stad, omgeven door parken, tuinen en waterwegen. Het Amsterdamse Bos, een uitgestrekt groen gebied, is dé plek voor natuurliefhebbers en biedt ontspanning in een natuurlijke omgeving.

Wat kost het inschakelen van een makelaar in Amstelveen?

Veel makelaars rekenen courtage voor de verkoop van een huis: een procentueel aandeel van de verkoopprijs. De gemiddelde courtage in Amstelveen is zo’n 1,3%. Dat houdt in dat als jouw huis verkocht wordt voor €350.000,00, de makelaarskosten €4.550,00 bedragen. Wordt je huis voor een hoger bedrag verkocht? Dan betaal je dus meer. Bij KIJCK. makelaars betaal je een vast tarief van slechts 3950, – ongeacht de verkoopprijs. Geen opstartkosten of andere verborgen extra’s: duidelijk en transparant! Wel krijg je bij ons alle diensten en aandacht die je van een makelaar verwacht:

Ik heb nog een vraag

Ik heb nog een vraag

Neem vrijblijvend contact met ons op. Klik op de vestiging bij jou in de buurt en bel, mail of Whatsapp ons.
Tot KIJCK!

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je gevonden wat je zocht?
Team KIJCK. Makelaars