KIJCK. Makelaars

KIJCK. dé makelaar in Weesp

KIJCK. makelaars is dé makelaar van Weesp. Met onze unieke werkwijze – op basis van een all-in tarief van slechts 3950,-  is jouw woning in Weesp razendsnel verkocht én bespaar jij al snel duizenden euro’s.

Gelegen in de provincie Noord-Holland en met zijn unieke charme dankzij brouwerij Wispe, Fort Uitmeer en de meer dan 200 monumenten, is Weesp een stad waar zowel millennials als het oudere segment zich thuis voelen.

Anders dan andere makelaars

Anders dan andere makelaars

  • Wij zijn dé makelaar met een vast tarief van 3950,- incl. BTW.

  • Ongeacht de verkoopwaarde van je huis.

  • Betaal pas achteraf als jouw huis is verkocht.

  • Vanuit je stoel kun je online meekijken naar de biedingen en status van je woning.

Jouw huis in Weesp verkopen? KIJCK. helpt!

Overweeg jij om je woning in Weesp te verkopen? Heb je een nieuw huis gevonden of komt het huis vrij door bijvoorbeeld een erfenis? Als jij jouw huis in Weesp wilt verkopen, dan wil je er natuurlijk een goede prijs voor. Onze makelaars helpen je hierbij. Zij nemen je enorm veel werk uit handen en regelen alle papierwerk. Onze focus ligt op transparantie en een professionele, persoonlijke benadering.

Hoe kan een makelaar helpen met de verkoop van je huis in Weesp?

Onze makelaars hebben een groot netwerk en kennen Weesp en de omgeving goed. Of je nu een starter bent, midden in je carrière zit of geniet van je pensioen, Weesp heeft voor elk wat wils. Als je overweegt om hier je woning te verkopen of juist een nieuw thuis te vinden, staan we voor je klaar.

Benieuwd naar de waarde van je woning? Vul hieronder je gegevens in en krijg vrijblijvend en gratis een waardebepaling van jouw woning.

Mijn gratis waardebepaling

Hidden
Mocht er vanuit onze kant iets niet duidelijk zijn, dan bellen wij liever even.

KIJCK. makelaars ontzorgt

Ons team staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden en ontzorgt op allerlei gebieden. Wij brengen je huis op Funda en op onze social media kanalen volop onder de aandacht. We regelen bezichtigingen met écht geïnteresseerde partijen en doen de onderhandelingen met potentiële kopers. Zo weet je zeker dat je het maximale uit de verkoop van jouw woning in Weesp haalt!

Hoe gaat een makelaar in Weesp te werk?

In Weesp hebben we te maken met een unieke woningmarkt. Dankzij de rijke geschiedenis van de stad en de vele monumenten, is het belangrijk een makelaar te hebben die de lokale markt kent. We beginnen met een grondige kennis van de stad, van de gezellige terrasjes bij brouwerij Wispe tot de historische waarde van Fort Uitmeer.

Wanneer millennials op zoek gaan naar een woning, kijken ze vaak naar de levendigheid van een stad, en de mogelijkheden om te ontspannen en te genieten van de lokale cultuur. Voor het oudere segment is het belangrijk dat er voorzieningen zijn en dat de stad veilig en rustig is. Weesp biedt het beste van beide werelden.

Onze makelaars in Weesp weten dit en zullen je woning op zo’n manier presenteren dat deze aantrekkelijk is voor potentiële kopers uit beide doelgroepen.

Wat kost het inschakelen van een makelaar in Weesp?

Veel makelaars rekenen courtage voor de verkoop van een huis: een procentueel aandeel van de verkoopprijs. De gemiddelde courtage in Weesp is zo’n 1,3%. Dat houdt in dat als jouw huis verkocht wordt voor €350.000,00, de makelaarskosten €4.550,00 bedragen. Wordt je huis voor een hoger bedrag verkocht? Dan betaal je dus meer. Bij KIJCK. makelaars betaal je een vast tarief van slechts 3950, – ongeacht de verkoopprijs. Geen opstartkosten of andere verborgen extra’s: duidelijk en transparant! Wel krijg je bij ons alle diensten en aandacht die je van een makelaar verwacht:

Ik heb nog een vraag

Ik heb nog een vraag

Neem vrijblijvend contact met ons op. Klik op de vestiging bij jou in de buurt en bel, mail of Whatsapp ons.
Tot KIJCK!

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je gevonden wat je zocht?
Team KIJCK. Makelaars