KIJCK. Makelaars

KIJCK. dé makelaar in Naarden

KIJCK. makelaars is dé makelaar van Naarden. Met onze unieke werkwijze – op basis van een all-in tarief van slechts 3950,- – is jouw woning razendsnel verkocht én bespaar jij al snel duizenden euro’s. En het beste deel? Naarden heeft zo veel meer te bieden dan alleen de status van oudste stad van het Gooi. Van gezellige koffietentjes tot indrukwekkende musea, in Naarden valt er altijd iets te beleven.

Anders dan andere makelaars

Anders dan andere makelaars

  • Wij zijn dé makelaar met een vast tarief van 3950,- incl. BTW.

  • Ongeacht de verkoopwaarde van je huis.

  • Betaal pas achteraf als jouw huis is verkocht.

  • Vanuit je stoel kun je online meekijken naar de biedingen en status van je woning.

Jouw huis in Naarden verkopen? KIJCK. helpt!

Overweeg jij om je woning in Naarden te verkopen? Heb je een nieuw huis gevonden of komt het huis vrij door bijvoorbeeld een erfenis? Als jij jouw huis in Naarden wilt verkopen, dan wil je er natuurlijk een goede prijs voor. Onze makelaars helpen je hierbij. Zij nemen je enorm veel werk uit handen en regelen alle papierwerk. Onze focus ligt op transparantie en een professionele, persoonlijke benadering.

Hoe kan een makelaar helpen met de verkoop van je huis in Naarden?

Onze makelaars hebben een groot netwerk en kennen Naarden en de omgeving goed. Of je nu een starter bent, midden in je carrière zit of geniet van je pensioen, Naarden heeft voor elk wat wils. Als je overweegt om hier je woning te verkopen of juist een nieuw thuis te vinden, staan we voor je klaar.

Benieuwd naar de waarde van je woning? Vul hieronder je gegevens in en krijg vrijblijvend en gratis een waardebepaling van jouw woning.

Mijn gratis waardebepaling

Hidden
Mocht er vanuit onze kant iets niet duidelijk zijn, dan bellen wij liever even.

KIJCK. makelaars ontzorgt

Ons team staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden en ontzorgt op allerlei gebieden. Wij brengen je huis op Funda en op onze social media kanalen volop onder de aandacht. We regelen bezichtigingen met écht geïnteresseerde partijen en doen de onderhandelingen met potentiële kopers. Zo weet je zeker dat je het maximale uit de verkoop van jouw woning in Naarden haalt!

Hoe gaat een makelaar in Naarden te werk?

In Naarden, een parel in Noord-Holland met ruim 17 duizend trotse inwoners, is elke woning uniek. Als makelaar in Naarden verdiepen we ons eerst in de karakteristieken die jouw woning onderscheiden. Naarden, de oudste stad van het Gooi, biedt namelijk een mix van historische charme en moderne faciliteiten. Millennials waarderen de leuke koffietentjes en restaurants, terwijl het oudere segment geniet van de rust en de rijke geschiedenis van meerdere musea.

Het buitenleven, vol natuur en water, spreekt iedereen aan. Dit zijn aspecten waar we op inspelen bij het presenteren van jouw woning. We zorgen dat potentiële kopers niet alleen een huis zien, maar ook een levensstijl die past bij het bruisende Naarden.

Wat kost het inschakelen van een makelaar in Naarden?

Veel makelaars rekenen courtage voor de verkoop van een huis: een procentueel aandeel van de verkoopprijs. De gemiddelde courtage in Naarden is zo’n 1,3%. Dat houdt in dat als jouw huis verkocht wordt voor €350.000,00, de makelaarskosten €4.550,00 bedragen. Wordt je huis voor een hoger bedrag verkocht? Dan betaal je dus meer. Bij KIJCK. makelaars betaal je een vast tarief van slechts 3950, – ongeacht de verkoopprijs. Geen opstartkosten of andere verborgen extra’s: duidelijk en transparant! Wel krijg je bij ons alle diensten en aandacht die je van een makelaar verwacht:

Ik heb nog een vraag

Ik heb nog een vraag

Neem vrijblijvend contact met ons op. Klik op de vestiging bij jou in de buurt en bel, mail of Whatsapp ons.
Tot KIJCK!

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je gevonden wat je zocht?
Team KIJCK. Makelaars