KIJCK. Makelaars

Je huis verkopen in Halfweg

Wil jij je huis in Halfweg verkopen? Dan ben je bij KIJCK. makelaars aan het juiste adres. Voor een vast, all-in tarief van 3950,- verkopen wij jouw huis in Halfweg. We nemen alle stress en zorgen van het verkopen van je huis voor je uit handen: van fotografie tot krabbel onder het koopcontract!

  • Professionele fotografie en plattegronden
  • Digitale verkoopbrochure
  • Online promotie via onder andere Funda en social media
  • Wij regelen bezichtigingen en onderhandelingen
  • De laatste loodjes: hulp bij de eindinspectie en het tekenen van het koopcontract

Je huis in Halfweg verkopen voor een vaste prijs

Bij het verkopen van je woning in Halfweg wil je dat de verkoop snel verloopt en dat jij je nergens zorgen over hoeft te maken. Dat snappen we: wij ontzorgen je dan ook volledig. Bij KIJCK. makelaars loop je niet tegen nare verrassingen aan, zoals opstartkosten of een véél hoger bedrag aan makelaarskosten dan je vooraf dacht. Voor het vaste tarief van slechts 3950,- krijg je alle service en diensten die je van een NVM-makelaar in Halfweg verwacht.

KIJCK. makelaars is jouw makelaar met een vast tarief

Onze werkwijze is anders dan die van andere makelaarskantoren. Waar andere makelaars voor het verkopen van jouw huis in Halfweg werken met courtage, zijn wij dé makelaar met een vast tarief. Makelaarscourtage is een procentueel aandeel van de verkoopprijs, meestal zo’n 1,3%. Wordt jouw huis in Halfweg voor €400.000,- verkocht? Dan betaal je €5.200,- aan courtage (€4.225 + €1.275 – zie hieronder). Dit bedrag loopt dus op wanneer de verkoopprijs stijgt. Je betaalt dus meer geld, voor hetzelfde werk! Bij ons weet je vooraf precies waar je aan toe bent: voor 3950,- krijg je precies dezelfde diensten, zonder vervelende verrassingen achteraf.

Bereken hier je voordeel

Wist je dat het werk van een makelaar niet verandert als de verkoopprijs hoger wordt? Waarom zou je dan wel meer moeten betalen?

Prijs bij makelaar met 1.3% courtage (inclusief BTW)
3.950 Vaste lage all-in prijs van KIJCK. (inclusief BTW)
Dit bedrag betaal je meer bij een andere makelaar
€350.000
€1.500.000
De verkoopwaarde van mijn woning

Wat kan een verkoopmakelaar voor jou betekenen?

Halfweg, Zwanenburg en de hele Haarlemmermeer-regio zijn enorm populair onder woningzoekers. Zeker in deze drukke tijd op de huizenmarkt kan een verkoopmakelaar je heel veel werk uit handen nemen én zorgen voor een snelle, goed verlopen verkoop. Hoe krijg je jouw woning onder de aandacht van ál die huizenzoekers? Onze makelaars hebben veel ervaring met het verkopen van woningen in en rondom Halfweg. Zij kennen de markt als geen ander en zetten hun netwerk graag voor jou in. Zo krijg jij de beste prijs voor je woning, onder de ideale voorwaarden.

KIJCK. makelaars helpt je bij de verkoop van je woning in Halfweg

Denk jij erover na om je huis in Halfweg te verkopen? Ons team helpt je op alle vlakken! Van fotografie tot het doen van bezichtigingen en onderhandelingen over de prijs en voorwaarden: KIJCK. makelaars staat voor je klaar. Vanuit onze kantoren in Hoofddorp en Amsterdam zijn we altijd dichtbij. Mocht je vragen hebben over onze werkwijze en het antwoord niet kunnen vinden in onze veelgestelde vragen sectie of meer willen weten over hoe wij je kunnen helpen, neem contact met ons op.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Neem vrijblijvend contact met ons op

Klik op de vestiging bij jou in de buurt en bel, mail of Whatsapp ons. Tot KIJCK!

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je gevonden wat je zocht?
Team KIJCK. Makelaars