KIJCK. Makelaars

Je huis verkopen in Purmerend

In deze tijd aan het overwegen om je huis in Purmerend te verkopen? Bij KIJCK. makelaars ben je aan het juiste adres. Wij regelen de verkoop van je huis voor één vast tarief. Eenvoudiger kan het niet.

KIJCK. makelaars helpt je huis te verkopen in Purmerend

Je huis te koop zetten in deze spannende tijd klinkt misschien moeilijk. Bij KIJCK. maken we het jou zo makkelijk en voordelig mogelijk. Voor een vast bedrag van 3950,- verkopen we jouw woning. De uiteindelijke verkoopprijs heeft hier geen invloed op. Zo heb jij de voordeligste deal terwijl je kunt rekenen op alle diensten die je van een makelaar verwacht.

Anders dan andere makelaars

Anders dan andere makelaars

  • Wij zijn dé makelaar met een vast tarief van 3950,- incl. BTW.

  • Ongeacht de verkoopwaarde van je huis.

  • Betaal pas achteraf als jouw huis is verkocht.

  • Vanuit je stoel kun je online meekijken naar de biedingen en status van je woning.

Waarom zou je een makelaar inschakelen?

Purmerend ligt door haar ligging gunstig bij de woningzoekenden. De stad ligt op steenworp afstand van sommige grote steden zoals Amsterdam.  Hiermee is Purmerend dé perfecte uitvalsbasis voor woningzoekenden die grotere steden ontvluchten voor meer ruimte. De huizenmarkt staat ook in Purmerend op spanning. Vaak kun je met kleine aanpassingen aan het huis meer winst behalen met de verkoop. Bij KIJCK. helpen we je hier graag bij. We zetten onze ervaring en deskundigheid in, om jouw woning in Purmerend te verkopen voor de maximale verkoopprijs. Ons kantoor in Amsterdam zit om de hoek, dus kom zeker eens langs, of neem contact met ons op.

Hoe hoog is de makelaarscourtage in Purmerend gemiddeld?

Je vraagt je wellicht af wat de kosten zijn bij de verkoop van een woning. Gemiddeld betaal je bij andere makelaars in Purmerend 1,3% van de opbrengst aan makelaarscourtage. Bij een verkoopprijs van 350.000 komt dit dus al gauw neer op 4550 euro. KIJCK. is voordeliger. Wij onderhandelen voor de hoogste verkoopprijs en maken heldere en transparante afspraken. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Dit is hoe we succesvol woningen verkopen in Purmerend

Na een kennismakingsgesprek gaan we aan de slag om alles van A tot Z te regelen om de woning zo snel mogelijk te verkopen in Purmerend. Er worden professionele foto’s van de woning gemaakt, de woning krijgt een pakkende omschrijving, er worden plattegronden gemaakt of geplaatst en alle belangrijke informatie wordt samengevat. 

Vervolgens zorgen we dat de woning goed vindbaar is op Funda. Tegenwoordig kijken vele potentiële kopers op Funda en dit is voor ons ook een belangrijk kanaal om in te zetten. We zorgen dat de woning goed vindbaar is en regelen het contact, de bezichtiging en onderhandelingen zodat je compleet ontzorgt bent.

Bereken hier je voordeel

Wist je dat het werk van een makelaar niet verandert als de verkoopprijs hoger wordt? Waarom zou je dan wel meer moeten betalen? Gemiddeld betaal je bij andere makelaars in Purmerend 1,3% van de opbrengst aan makelaarscourtage. Bereken hier je voordeel.

Prijs bij makelaar met 1.3% courtage (inclusief BTW)
3.950 Vaste lage all-in prijs van KIJCK. (inclusief BTW)
Dit bedrag betaal je meer bij een andere makelaar
€350.000
€1.500.000
De verkoopwaarde van mijn woning
Ja, ik wil ook mijn huis verkopen via KIJCK.

Ja, ik wil ook mijn huis verkopen via KIJCK.

Neem vrijblijvend contact met ons op. Klik op de vestiging bij jou in de buurt en bel, mail of Whatsapp ons.

Tot KIJCK!

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je gevonden wat je zocht?
Team KIJCK. Makelaars