KIJCK. Makelaars

Je huis verkopen in Nieuw-Vennep

Ga je Nieuw-Vennep verlaten en wil je daarom jouw huis in Nieuw-Vennep verkopen, of wil je verhuizen binnen het dorp zelf? Bij de verkoop van jouw woning in Nieuw-Vennep komt veel kijken. Helemaal nu het zo druk is op de huizenmarkt is de verkoop vaak een chaotisch traject. Er komen veel aanvragen voor bezichtigingen binnen en kopers willen graag héél snel handelen: het is zaak om het overzicht te bewaren. Hier helpen wij je graag bij. Voor het lage, vaste tarief van slechts 3950,- nemen wij alle stress rondom de verkoop van je over en verkopen we jouw woning in Nieuw-Vennep voor de beste prijs.

Je huis in Nieuw-Vennep verkopen voor een vaste prijs

De filosofie van KIJCK. makelaars is dat werken met een vast tarief dé manier voor het verkopen van jouw huis in Nieuw-Vennep is. Voor het vaste all-in tarief van 3950,- krijg je alle services die je van een NVM-makelaar mag verwachten, zonder vervelende verrassingen achteraf. Hiermee onderscheiden wij ons van andere makelaars, die vaak met een variabel makelaarscourtage werken. Dit is vaak 1,5% van de verkoopsom; een bedrag wat behoorlijk op kan lopen. Wordt jouw woning in Nieuw-Vennep bijvoorbeeld verkocht voor €425.000,-? Dan bedragen de makelaarskosten €6.375,-. Dit bedrag stijgt naarmate de verkoopprijs hoger is – terwijl de makelaar precies hetzelfde werk doet. Vreemd, toch? Dat vinden wij ook en daarom doen wij het anders!

Bereken hier je voordeel

Wist je dat het werk van een makelaar niet verandert als de verkoopprijs hoger wordt? Waarom zou je dan wel meer moeten betalen?

Prijs bij makelaar met 1.5% courtage (inclusief BTW)
3.950 Vaste lage all-in prijs van KIJCK. (inclusief BTW)
Dit bedrag betaal je meer bij een andere makelaar
€350.000
€1.500.000
De verkoopwaarde van mijn woning

Waarom zou je een makelaar inschakelen?

Bij de verkoop van een woning komt veel kijken en zeker op een populaire locatie als Nieuw-Vennep zorgt een makelaar ervoor dat jij het meeste uit de verkoop haalt. Wij ontzorgen je gedurende het gehele verkooptraject. Onze makelaars staan altijd voor je klaar om je vragen te beantwoorden en nemen alle ingewikkelde zaken van je over, zoals de onderhandelingen over de prijs en voorwaarden. Wij helpen je met:

De huizenmarkt in Nieuw-Vennep

Nieuw-Vennep ligt op een unieke locatie. Omgeven door groen, dichtbij het strand én op minder dan een halfuur rijden van Haarlem, Amsterdam en Leiden. Tel daarbij op dat Nieuw-Vennep een gemoedelijk dorp is waar jaarlijks verschillende (culturele) evenementen gehouden worden, volop scholen en sportverenigingen te vinden zijn en waar het gezellige dorpsgevoel volop leeft: Nieuw-Vennep is een fijne plek om te wonen. Dit trekt heel veel mensen uit grote steden aan en daardoor stijgen de prijzen van woningen in het dorp. Wil jij weten wat je woning in Nieuw-Vennep waard is? Vraag een gratis waardebepaling aan van jouw woning.

Hulp nodig bij het verkopen van jouw huis in Nieuw-Vennep?

Ben jij je aan het oriënteren op de verkoop van je huis in Nieuw-Vennep of ben je al op zoek naar een verkoopmakelaar? Wij komen graag eens bij je langs om te kijken naar je woning, de huidige markt en jouw wensen. Iedere situatie en ieder verkooptraject is uniek. Onze ervaren makelaars hebben veel ervaring met het verkopen van woningen in Nieuw-Vennep en de hele Haarlemmermeer. Met ons kantoor in Hoofddorp zijn we altijd in de buurt.

Ik heb nog wat vragen

Ik heb nog wat vragen

Geen probleem! Neem vrijblijvend contact met ons op. Klik op de vestiging bij jou in de buurt en bel, mail of Whatsapp ons.

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je gevonden wat je zocht?
Team KIJCK. Makelaars