KIJCK. Makelaars

Wil jij je huis in Burgerveen verkopen?

Ben je van plan om je huis in Burgerveen te verkopen? Dan ben je bij KIJCK. makelaars aan het juiste adres! Onze ervaren makelaars staan voor je klaar om je woning voor de beste prijs en tegen jouw voorwaarden te kopen. Wij hanteren hierbij een unieke werkwijze: voor het lage all-in tarief van slechts 3950,- nemen we de gehele verkoop van je over. Van het maken van professionele foto’s tot onderhandelingen over de prijs: we ontzorgen je gedurende het hele verkooptraject.

Dit doen wij voor jou

Dit doen wij voor jou

  • Zorgen ervoor dat er een professionele fotograaf komt.

  • Je woning wordt uitgebreid gepromoot op social, Funda en andere relevante websites

  • De bezichtigingen worden door ons gehouden en geregeld.

  • Wij voeren de onderhandelingen in overleg met jou.

  • Wij zorgen voor de vastlegging en ondertekening van de afspraken in een koopovereenkomst.

Verkoop je huis in Burgerveen voor een vaste prijs

De kosten voor het verkopen van een huis in Burgerveen lopen enorm uiteen. Wanneer je kiest voor een makelaar met een vast tarief, zoals KIJCK. makelaars, dan weet je vooraf precies waar je aan toe bent. Bij ons betaal je het vaste bedrag van 3950,- voor onze gehele dienstverlening. 

Dit is anders dan bij traditionele makelaars, die meestal een variabel makelaarscourtage rekenen. Dit is een percentage van de verkoopsom van je woning, meestal 1,3%. Op deze manier weet je pas achteraf wat je moet betalen én kunnen de kosten behoorlijk oplopen. Wordt je woning bijvoorbeeld verkocht voor een bedrag van € 425.000,-? Dan betaal je maar liefst € 5.525,- aan makelaarskosten. In dit geval bespaar je direct € 2.575,- door voor KIJCK. makelaars te kiezen.

Bereken hier je voordeel

Wist je dat het werk van een makelaar niet verandert als de verkoopprijs hoger wordt? Waarom zou je dan wel meer moeten betalen? Gemiddeld betaal je bij andere makelaars in Burgerveen 1,3% van de opbrengst aan makelaarscourtage. Bereken hier je voordeel.

Prijs bij makelaar met 1.3% courtage (inclusief BTW)
3.950 Vaste lage all-in prijs van KIJCK. (inclusief BTW)
Dit bedrag betaal je meer bij een andere makelaar
€350.000
€1.500.000
De verkoopwaarde van mijn woning

Waarom zou je een verkoopmakelaar inschakelen?

Wanneer je jouw woning in Burgerveen gaat verkopen, dan komt er van alles op je af. Waarschijnlijk heb je een nieuwe woning of een droomhuis op het oog; ook deze aankoop moet goed verlopen en vraagt veel aandacht. 

Bij het verkopen van jouw woning wil je vooral dat de verkoop soepel verloopt én dat je woning voor het beste bedrag verkocht wordt. Hier komen de ervaring en het netwerk van onze makelaars van pas. We zorgen ervoor dat je woning onder de aandacht komt van de juiste doelgroep en dat er serieus geïnteresseerden langskomen voor een bezichtiging. Wij voeren de prijsonderhandelingen, zo weet je zeker dat je woning voor een goed bedrag verkocht wordt. Natuurlijk houden we je regelmatig op de hoogte van de vorderingen en kun je altijd bij ons terecht voor vragen.

Wil je meer weten over onze unieke werkwijze? Kom gerust langs bij een van onze makelaarskantoren in Hoofddorp of Amsterdam of neem contact met ons op! 

De huizenmarkt in Burgerveen

Het gemoedelijke Burgerveen ligt op een heerlijk rustige plek aan de Ringvaart, vlakbij de Westeinderplassen. Het dorp is zeer strategisch gelegen, precies tussen Amsterdam, Haarlem en Leiden in. Deze drie grote steden zijn met de auto in minder dan een half uur te bereiken. In het naastgelegen Nieuw-Vennep zijn alle nodige voorzieningen te vinden, van scholen tot supermarkten en sportverenigingen. De praktische locatie en de nabijgelegen voorzieningen maken Burgerveen tot een populaire en fijne woonplaats!

Hulp nodig bij het verkopen van jouw huis in Burgerveen?

KIJCK. makelaars is jouw verkoopmakelaar in Burgerveen. Onze makelaars hebben veel ervaring en een groot netwerk in de Haarlemmermeer, dit zetten ze graag voor jou in! Ben je nog in een oriënterende fase? Vul dan hieronder de gratis waardebepaling in en krijg gratis en vrijblijvend een waarderapport van jouw woning. Wanneer je de waarde van je woning weet, kun je gerichter op zoek gaan naar de volgende stap; jouw nieuwe droomhuis.

Mijn gratis waardebepaling

Hidden
Mocht er vanuit onze kant iets niet duidelijk zijn, dan bellen wij liever even.
Ik heb nog een paar vragen

Ik heb nog een paar vragen

Geen probleem! Neem vrijblijvend contact met ons op. Klik op de vestiging bij jou in de buurt en bel, mail of Whatsapp ons.

Tot KIJCK!

Jouw huis verkopen in Burgerveen via Funda

Funda is het grootste woonplatform van Nederland: wekelijks vinden duizenden mensen hier het huis van hun dromen! Dit maakt het voor verkoopmakelaars een belangrijk onderdeel van het verkopen van jouw huis.

Het plaatsen van jouw huis op Funda is inbegrepen bij ons all-in tarief van slechts 3950,-. We zorgen ervoor dat de foto’s van je woning, samen met een pakkende omschrijving en duidelijke plattegronden, zo snel mogelijk op Funda geplaatst worden. Komen er reacties via Funda binnen van mensen die geïnteresseerd zijn in jouw woning? Dan zorgen wij ervoor dat er zo snel mogelijk contact met ze opgenomen wordt en zullen we een bezichtiging inplannen. Natuurlijk houden we jou regelmatig op de hoogte van de vorderingen.

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je gevonden wat je zocht?
Team KIJCK. Makelaars