KIJCK. Makelaars

Je droomhuis via Funda gevonden? KIJCK verkoopt je eigen huis voor 1 vast tarief

Wat leuk dat je bij ons terecht bent gekomen via hét woonplatform van Nederland: Funda. We heten je graag van harte welkom bij dé verkoopmakelaar van Amsterdam, Haarlem, Haarlemmermeer en Almere – we bedienen een prachtig deel van de Randstad! 

Je komt natuurlijk niet zomaar op Funda terecht: ben je op zoek naar een nieuwe woning? Spannend! Dat houdt waarschijnlijk ook in dat je jouw huidige woning wilt verkopen: daar ontzorgen wij je graag bij.

Dit doen wij voor jou

Dit doen wij voor jou

  • We zorgen voor professionele foto’s, video’s en plattegrond van je woning.

  • Je woning wordt uitgebreid gepromoot op social media, Funda en andere relevante websites.

  • De bezichtigingen worden door ons geregeld én gehouden.

  • Wij voeren de onderhandelingen – natuurlijk in overleg met jou.

  • Wij zorgen voor de vastlegging en ondertekening van de afspraken in een koopovereenkomst.

Ben je benieuwd naar de waarde van je woning? 

Als ervaren Funda-kijker heb je vast een beeld bij de waarde van je eigen woning. Wanneer je besluit dat je jouw woning wilt verkopen, dan zetten we ons graag voor je in. We komen dan eerst eens bij je langs om je wensen te bespreken. Wij bespreken dan ook de markt met je door. Samen stellen we vervolgens een sterke verkoopstrategie op, die helemaal aansluit bij je wensen. Dit is natuurlijk inbegrepen bij ons vaste tarief van slechts 3950,-. Je krijgt van ons alles helder en duidelijk op papier én je betaalt pas als je woning is verkocht. No cure = no pay.

Kun je niet wachten om de waarde van je woning te weten? Vul dan hieronder jouw gegevens in, dan ontvang je binnen een dag een gratis waardebepaling van je woning.

Mijn gratis waardebepaling

Hidden
Mocht er vanuit onze kant iets niet duidelijk zijn, dan bellen wij liever even.

Een makelaar met een vaste prijs: hoe werkt dat?

Er zijn grofweg twee soorten makelaars: traditionele makelaars, die werken op basis van een variabel makelaarscourtage, en moderne makelaars die werken met een vaste prijs. KIJCK. makelaars werkt op basis van een vast tarief: voor slechts 3950,- ontzorgen we je volledig. Dit is een vaste prijs: hier komen geen opstartkosten of bonusregelingen meer bovenop. De prijs die je ziet, is de prijs die je betaalt inclusief alle werkzaamheden die je van een makelaar bent gewend en verwacht.

Veel makelaarskantoren werken op basis van een variabel tarief, meestal zo’n 1,3% van de verkoopsom van je woning. Hier komen vaak wél nog allerlei extra kosten bovenop. 

Door te werken met een vast tarief is KIJCK. makelaars vaak veel goedkoper dan een traditionele makelaar, terwijl je precies dezelfde diensten en service krijgt. Wordt je woning bijvoorbeeld verkocht voor een bedrag van € 375.000,-? Dan betaal je bij een traditionele makelaar € 4.875,- aan makelaarskosten – en bespaar je dus direct € 1.925,- als je voor ons kiest. Blijkt je woning nóg meer waard te zijn? Dan bespaar je dus ook meer bij KIJCK. makelaars!

Bereken je voordeel

Benieuwd naar wat je kunt besparen door voor KIJCK. makelaars te gaan? Je checkt het gemakkelijk door de balk hieronder te verschuiven. Stijgt de verkoopprijs van je woning, dan stijgt jouw voordeel als je kiest voor KIJCK. makelaars!

Prijs bij makelaar met 1.3% courtage (inclusief BTW)
3.950 Vaste lage all-in prijs van KIJCK. (inclusief BTW)
Dit bedrag betaal je meer bij een andere makelaar
€350.000
€1.500.000
De verkoopwaarde van mijn woning

De onderscheidende factor van KIJCK: één vast tarief

Heb je jouw droomhuis gevonden op Funda? Dan komt er van alles op je af, zoals het verkopen van je huidige woning. Daar ondersteunt ons ervaren team je bij: van waardebepaling tot bezichtigingen en prijsonderhandelingen met potentiële kopers – en dat voor het vaste tarief van slechts 3950,-! Vanuit onze kantoren in Amsterdam en Hoofddorp staan onze makelaars voor je klaar.

Ja, ik wil een gratis kennismakingsgesprek

Ja, ik wil een gratis kennismakingsgesprek

Dat kan! Neem vrijblijvend contact met ons op. Klik op de vestiging bij jou in de buurt en bel, mail of Whatsapp ons. Tot KIJCK!

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je gevonden wat je zocht?
Team KIJCK. Makelaars