KIJCK. Makelaars

Wil jij je huis in Lijnden verkopen?

Denk jij erover na om je huis in Lijnden te verkopen? Neem dan contact met ons op: voor het vaste all-in tarief van slechts 3950,- helpen de makelaars van KIJCK. makelaars je met de verkoop! Ons deskundige team staat voor je klaar en ontzorgt je gedurende het hele verkooptraject. We komen graag eens bij je langs om te praten over jouw wensen.

Dit doen wij voor jou

Dit doen wij voor jou

  • Zorgen ervoor dat er een professionele fotograaf komt.

  • Je woning wordt uitgebreid gepromoot op social, Funda en andere relevante websites.

  • De bezichtigingen worden door ons gehouden en geregeld.

  • Wij voeren de onderhandelingen in overleg met jou.

  • Wij zorgen voor de vastlegging en ondertekening van de afspraken in een koopovereenkomst.

Waarom zou je een verkoopmakelaar inschakelen?

Bij een verhuizing komt van alles kijken. Je gaat op zoek naar een nieuwe woning, of misschien heb je deze al gevonden, en ook je huidige woning in Lijnden moet verkocht worden. In deze drukke periode helpt een verkoopmakelaar je door je heel veel werk uit handen te nemen en je te ontzorgen. Rondom de verkoop helpen we je met bijvoorbeeld het regelen van bezichtigingen met serieus geïnteresseerden en de onderhandelingen over de beste voorwaarden.

Verkoop je huis in Lijnden voor een vaste prijs

Wanneer je jouw huis in Lijnden wilt verkopen, kun je kiezen voor twee soorten makelaars. Aan de ene kant heb je makelaars die werken op basis van een variabel makelaarscourtage. Je betaalt dan een percentage van de verkoopsom, meestal 1,3%. Dit houdt in dat wanneer je woning in Lijnden voor bijvoorbeeld € 375.000,- verkocht wordt, je een bedrag van € 4.875,- aan makelaarskosten kwijt bent. 

Aan de andere kant heb je makelaars die werken op basis van een vaste prijs, zoals KIJCK. makelaars. Bij ons betaal je het vaste bedrag van 3950,- voor exact dezelfde diensten. Je bespaart dus al snel duizenden euro’s, terwijl je dezelfde service en dienstverlening krijgt. Bespaar op makelaarskosten en kies voor een makelaar met een vaste prijs.

Bereken hier je voordeel

Wist je dat het werk van een makelaar niet verandert als de verkoopprijs hoger wordt? Waarom zou je dan wel meer moeten betalen? Gemiddeld betaal je bij andere makelaars in Lijnden 1,3% van de opbrengst aan makelaarscourtage. Bereken hier je voordeel.

Prijs bij makelaar met 1.3% courtage (inclusief BTW)
3.950 Vaste lage all-in prijs van KIJCK. (inclusief BTW)
Dit bedrag betaal je meer bij een andere makelaar
€350.000
€1.500.000
De verkoopwaarde van mijn woning

Wonen tussen Amsterdam, Haarlem en Schiphol: het kan in Lijnden

Het dorp Lijnden is vernoemd naar een van de stoomgemalen die gebruikt zijn om de Haarlemmermeer droog te leggen. Lijnden ligt direct tegen de westzijde van Amsterdam aan, naast Badhoevedorp. De bereikbaarheid richting onder andere Amsterdam en Haarlem en ook vliegveld Schiphol maakt Lijnden een bijzonder populaire locatie. Via de A9 ben je zó in Haarlem, terwijl de Amsterdamse Zuidas met de auto in ongeveer een kwartier te bereiken is. In het naastgelegen Badhoevedorp zijn alle voorzieningen te vinden, zoals sportverenigingen, scholen en winkels. En heb je zin om een dagje te shoppen? Het centrum van Amsterdam is zelfs met de fiets te bereiken.

Hulp nodig bij het verkopen van jouw huis in Lijnden?

KIJCK. makelaars is hét adres voor het verkopen van je huis in Lijnden en in de gehele Haarlemmermeer. Ons deskundige team staat voor je klaar om je te ontzorgen vanuit onze kantoren in Amsterdam en Hoofddorp. Voor het lage all-in tarief van 3950,- nemen wij de verkoop op ons. Dus zoek je een makelaar in Amsterdam of een makelaar in Hoofddorp? Wij staan voor je klaar!

Ben je nog niet helemaal klaar om te verkopen, maar wil je alvast weten wat de waarde van je woning is? Vul dan hieronder de gratis waardebepaling in en krijg gratis en vrijblijvend een waarderapport van jouw woning.

Mijn gratis waardebepaling

Hidden
Mocht er vanuit onze kant iets niet duidelijk zijn, dan bellen wij liever even.
Ik heb nog een paar vragen

Ik heb nog een paar vragen

Geen probleem! Neem vrijblijvend contact met ons op. Klik op de vestiging bij jou in de buurt en bel, mail of Whatsapp ons.

Tot KIJCK!

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je gevonden wat je zocht?
Team KIJCK. Makelaars