KIJCK. Makelaars

Je huis verkopen in Spaardam

Is het tijd voor de volgende stap en wil jij je huis verkopen? Spannend! Wij helpen je hier graag bij. Van professionele fotografie van je woning tot aan het tekenen van het koopcontract: voor het vaste all-in tarief van 3950,- nemen wij alle stress van het verkopen van je huis op ons. De makelaars van KIJCK. makelaars beschikken over een sterk netwerk met collega-makelaars en veel kennis van de huizenmarkt in jouw regio. Meer weten? Neem contact met ons op!

We helpen je onder andere met:

  • Regelen een professionele fotograaf voor de foto’s van je woning
  • Regelen van een digitale plattegrond van je woning
  • Het promoten van je huis via onder andere Funda en social media
  • Het regelen en houden van bezichtigingen
  • Onderhandelingen over de beste prijs en voorwaarden
  • Papierwerk bij de notaris
  • Het tekenen van het koopcontract

Je huis in Spaarndam verkopen voor een vaste prijs

Wij werken anders dan veel makelaars: bij ons betaal je het vaste bedrag van 3950,- voor al onze diensten, ongeacht de verkoopprijs van je woning in Spaarndam. De meeste makelaarskantoren vragen 1,5% van de verkoopsom als courtage. Dit bedrag loopt dus op wanneer je huis voor een hoger bedrag verkocht wordt, terwijl de makelaar precies hetzelfde werk doet! Je besparing wordt groter naarmate de verkoopsom van je huis hoger is. Onze klanten waarderen deze aanpak: ze beoordelen ons met een 9,5 op Funda!

Bereken hier je voordeel

Wist je dat het werk van een makelaar niet verandert als de verkoopprijs hoger wordt? Waarom zou je dan wel meer moeten betalen?

Prijs bij makelaar met 1.5% courtage (inclusief BTW)
3.950 Vaste lage all-in prijs van KIJCK. (inclusief BTW)
Dit bedrag betaal je meer bij een andere makelaar
€350.000
€1.500.000
De verkoopwaarde van mijn woning

Waarom zou je een makelaar inschakelen?

Spaarndam is een enorm populair dorp. De rust, de fijne, groene omgeving en de ligging vlakbij Haarlem maken Spaarndam een gewilde locatie. Dit zorgt voor een grote drukte op de woningmarkt. Wanneer er een huis in Spaarndam te koop komt, dan zullen er heel veel geïnteresseerden langs willen komen voor een bezichtigingen en ook het bieden op jouw woning kan een onoverzichtelijke situatie opleveren. Wij begeleiden je gedurende het hele verkooptraject. Allereerst kijken we samen naar jouw wensen en maken we samen een verkoopstrategie. Wij brengen jouw woning bij de juiste doelgroep onder de aandacht, we nodigen alleen écht geïnteresseerde kopers uit voor een bezichtiging en wij doen deze bezichtigingen. Uiteindelijk doen wij de onderhandelingen met potentiële kopers, zodat jouw woning verkocht wordt voor de beste prijs en tegen de beste voorwaarden!

Spaarndam: een prachtig dorp op een unieke locatie

Het hart van Spaarndam is de Kolk: het centrum rondom de Kolksluis. Hier vind je onder andere het eeuwenoude Café Spaarndam. Dit café werd in 1571 opgericht en is nog steeds een populaire trekpleister in het dorp. Voor fietsers en wandelaars is Spaarndam een geliefde en strategisch gelegen locatie, onder andere door de verschillende restaurants en terrassen die er te vinden zijn. Ook voor watersportliefhebbers is Spaarndam een toplocatie. Aan de zuidkant van het dorp ligt de Mooie Nel; dit meer is een fantastische plek om te zeilen of te genieten van een dag op het water met een sloep.

Hulp nodig bij het verkopen van je huis in Spaarndam?

Wij staan voor je klaar om je te helpen met de verkoop van jouw woning in Spaarndam. Voor het vaste, all-in tarief van slechts 3950,- nemen we het gehele verkooptraject op ons en verkopen we jouw huis voor de beste prijs, tegen de beste voorwaarden. Onze makelaars hebben veel ervaring en een sterk netwerk in Spaarndam en de hele regio: dit zetten ze in om jouw woning aan de juiste potentiële kopers voor te leggen.

Jouw huis verkopen voor de beste prijs en voorwaarden

We werken vanuit onze kantoren in Amsterdam en Hoofddorp onder andere in de volgende steden en regio’s;

Ons enthousiaste team helpt je graag met het verkopen van je huis. Tijdens het gehele verkooptraject zetten we alles op alles om jouw woning voor de beste prijs te verkopen, tegen de voorwaarden die bij jouw wensen passen.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Neem vrijblijvend contact met ons op

Klik op de vestiging bij jou in de buurt en bel, mail of Whatsapp ons.

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je gevonden wat je zocht?
Team KIJCK. Makelaars