KIJCK. Makelaars

Je huis verkopen in Zaandam

Jij staat op het punt om je huis in Zaandam te verkopen! Dan wil je dat natuurlijk wel zo voordelig mogelijk doen. Zonder in te leveren op de kwaliteit en diensten die je verwacht van een makelaar. Bij KIJCK. makelaars doe jij helemaal niets. Wij regelen alles voor je. Alle diensten die jij van een makelaar verwacht en bent gewend. En dat voor één vast tarief van 2.950,-.

Je huis verkopen in Zaandam voor één vaste prijs: 3950,-

Jouw huis komt weer op de huizenmarkt in Zaandam, dan wil je daar zoveel mogelijk aan overhouden! Kies voor 1 vast tarief van 3950,- incl. btw. Wij werken niet met courtages. Waarom niet, en waarom zijn er geen kleine lettertjes of opstartkosten? Leonie Rump vertelt je graag waarom niet:

“Een huis verkopen in Zaandam van 400.000 euro is helemaal niet meer werk dan een huis verkopen van 600.000. Waarom zou je dan wel meer moeten betalen? Ik verleen dezelfde dienstverlening die andere makelaarskantoren ook bieden. En dit doe ik al meer dan 15 jaar, dus ik ken de markt door en door om ervoor te zorgen dat ik huizen zo snel mogelijk verkocht krijg. Dus simpel en eerlijk: 1 vast tarief inclusief BTW.”

Dit betekent dat KIJCK. makelaars met 1 vast tarief werkt ongeacht de verkoopwaarde van je huis. Ofwel: hoe hoger de verkoopwaarde hoe hoger je besparing. KIJCK maar eens hieronder:

Dit doen wij voor jou

Dit doen wij voor jou

  • Zorgen ervoor dat er een professionele fotograaf komt.

  • Je woning wordt uitgebreid gepromoot op social, Funda en andere relevante websites.

  • De bezichtigingen worden door ons gehouden en geregeld.

  • Wij voeren de onderhandelingen in overleg met jou.

  • Wij zorgen voor de vastlegging en ondertekening van de afspraken in een koopovereenkomst.

Bereken hier je voordeel

Wist je dat het werk van een makelaar niet verandert als de verkoopprijs hoger wordt? Waarom zou je dan wel meer moeten betalen? Gemiddeld betaal je bij andere makelaars in Zaandam 1,3% van de opbrengst aan makelaarscourtage. Bereken hier je voordeel.

Prijs bij makelaar met 1.3% courtage (inclusief BTW)
3.950 Vaste lage all-in prijs van KIJCK. (inclusief BTW)
Dit bedrag betaal je meer bij een andere makelaar
€350.000
€1.500.000
De verkoopwaarde van mijn woning

Waarom zou je een makelaar inschakelen?

Zaandam valt in de smaak bij woningzoekenden. Voorheen konden zowel starters als mensen die al eerder een huis hebben gekocht nog een passende woning vinden in gebieden rondom de grote steden. Echter is de huizenmarkt in Zaandam nu ook oververhit. Vaak kun je met slechts enkele kleine aanpassingen in je woning al grote winsten boeken bij de verkoop van jouw woning. Je wilt uiteraard ook zo snel mogelijk je huis verkopen. Een snelle verkoop en de hoogst haalbare verkoopprijs realiseren vereist veel ervaring en deskundigheid. Gelukkig ben je bij ons, KIJCK. makelaars, bij het juiste adres. Door onze ervaring en lokale kennis van Zaandam zorgen wij dat wij de maximale verkoopprijs eruit halen.

Hoe hoog is de makelaarscourtage in Zaandam gemiddeld?

Je vraagt je wellicht af wat een makelaar kost bij de verkoop van een woning. Gemiddeld betaal je bij andere makelaars in Zaandam 1,3% van de opbrengst aan makelaarscourtage. Verkoop je jouw huis bijvoorbeeld voor €350,000,- dan kost dat je al gauw €4.550,-. Dit vinden wij oneerlijk, want een huis van €350.000,- is niet meer werk dan een huis van €250.000,-. Daarom werken wij met 1 vaste prijs van 3950,- ongeacht de verkoopwaarde van je woning.

Zo verkopen wij een woning succesvol in Zaandam

Bij elke woning die in de verkoop gaat, zorgen we dat er professionele foto’s worden gemaakt. Daarnaast zorgen we voor een passende omschrijving en duidelijke plattegronden zodat potentiële kopers een goed beeld krijgen van de woning. Op deze manier is de kans op verkoop in Zaandam het grootst.

Tegenwoordig zoeken veel potentiële kopers naar hun woning via Funda. De makelaars van KIJCK. zetten dit kanaal dan ook in voor een snelle verkoop. We zorgen ervoor dat de woning goed vindbaar is op Funda en dat alle belangrijke informatie duidelijk vermeld staat zodat mensen online een goed beeld krijgen van de woning.

Ja, ik wil ook mijn huis verkopen via KIJCK.

Ja, ik wil ook mijn huis verkopen via KIJCK.

Neem vrijblijvend contact met ons op. Klik op de vestiging bij jou in de buurt en bel, mail of Whatsapp ons. Tot KIJCK!

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je gevonden wat je zocht?
Team KIJCK. Makelaars