KIJCK. Makelaars

Je huis verkopen in Amstelveen

Jij wilt je huis verkopen in Amstelveen? KIJCK. makelaars ontzorgt je volledig. Verder bieden wij bij KIJCK. transparantie waar je op kunt bouwen. Wij werken namelijk met één vast tarief. Voor slechts 3950,- nemen wij al jouw zorgen met betrekking tot het verkopen van je huis weg. Makkelijker kan je jouw eigen huis niet verkopen. Wij regelen alles voor je.

Waarom KIJCK. makelaars?

Waarom KIJCK. makelaars?

  • Geen opstartkosten, kleine lettertjes of andere kosten.

  • Alle diensten die je van een makelaar verwacht voor 3950 euro, ongeacht de verkoopwaarde.

  • Via jouw persoonlijke omgeving (Mijn Kijck) volg je het gehele verkoopproces.

  • Je betaalt pas achteraf als jouw woning is verkocht.

KIJCK. makelaars helpt je huis te verkopen in Amstelveen

In deze tijd is het spannend om te verhuizen. Een huis te koop zetten klinkt wellicht spannend, maar dat hoeft helemaal niet. De werkwijze die KIJCK. hanteert is uniek binnen de markt. Bij KIJCK houden wij het overzichtelijk en transparant. Je betaalt één vast tarief van 3950,- inclusief BTW, ongeacht het bedrag waarvoor de woning wordt verkocht. Er zijn geen opstart-, courtage of andere kosten. Door transparant te zijn, heb je alle diensten die je van een makelaar verwacht ter beschikking. Als je via ons je huis in Amstelveen te koop zet, dan doe je dat bij een makelaar met een vaste prijs én betaal je pas als je huis verkocht is. No cure, no pay.

Bereken je voordeel

In Amstelveen ligt de makelaarscourtage rond de 1.3%. Wist je dat het werk van een makelaar niet verandert als de verkoopprijs hoger wordt? Waarom zou je dan wel meer moeten betalen? Bereken hier je voordeel.

Prijs bij makelaar met 1.3% courtage (inclusief BTW)
3.950 Vaste lage all-in prijs van KIJCK. (inclusief BTW)
Dit bedrag betaal je meer bij een andere makelaar
€350.000
€1.500.000
De verkoopwaarde van mijn woning

Waarom zou je een makelaar inschakelen?

Amstelveen trekt steeds meer mensen die een een woning net buiten Amsterdam zoeken. Door de woningcrisis is de schaarste nog groter op deze woningen. Door kleine aanpassingen in jouw woning kun je grote winsten behalen bij de verkoop van jouw woning. Bij KIJCK. helpt je hier graag bij. Bij KIJCK. kun jij rekenen op onze jarenlange ervaring en deskundigheid. Dit zetten wij in om jouw woning snel te verkopen tegen de hoogste prijs. Met het snel verkopen van jouw huis, de hoogste prijs krijgen en alles uit uw handen nemen. Bij KIJCK. makelaars halen we alles uit de kast voor jouw huis.

Hoe hoog is de makelaarscourtage in Amstelveen gemiddeld?

Je vraagt je wellicht af wat een makelaar kost bij de verkoop van een woning. Normaal gesproken betaal je de makelaar een vast bedrag en een makelaarscourtage. Een makelaarscourtage is een percentage van de verkoopprijs dat de makelaar krijgt voor het verkopen van jouw huis. In Amstelveen ligt het percentage rond de 1.3%. Wanneer jouw woning voor bijvoorbeeld €600.000 wordt verkocht, kost je dit al gauw €7800. Bij KIJCK. vinden we dat dit anders moet. Wij onderhandelen voor de hoogste verkoopprijs en maken heldere en transparante afspraken en voor een vast bedrag. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Ja, ik wil ook mijn huis verkopen via KIJCK.

Ja, ik wil ook mijn huis verkopen via KIJCK.

Neem vrijblijvend contact met ons op. Klik op de vestiging bij jou in de buurt en bel, mail of Whatsapp ons. Tot KIJCK!

Jouw huis verkopen in Amstelveen via Funda

Funda is het grootste woonplatform van Nederland: wekelijks vinden duizenden mensen hier het huis van hun dromen! Dit maakt het voor verkoopmakelaars een belangrijk onderdeel van het verkopen van jouw huis.

Het plaatsen van jouw huis op Funda is inbegrepen bij ons all-in tarief van slechts 3950,-. We zorgen ervoor dat de foto’s van je woning, samen met een pakkende omschrijving en duidelijke plattegronden, zo snel mogelijk op Funda geplaatst worden. Komen er reacties via Funda binnen van mensen die geïnteresseerd zijn in jouw woning? Dan zorgen wij ervoor dat er zo snel mogelijk contact met ze opgenomen wordt en zullen we een bezichtiging inplannen. Natuurlijk houden we jou regelmatig op de hoogte van de vorderingen.

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je gevonden wat je zocht?
Team KIJCK. Makelaars