KIJCK. Makelaars

Dé makelaar met een vaste prijs in Amstelveen

Je huis verkopen in Amstelveen en er zoveel mogelijk aan overhouden? Bij KIJCK helpen we jou dat bereiken. Wij hanteren geen courtagepercentage maar een vast tarief van 3950,-. Dit houdt in dat je 1 vast bedrag betaald over de verkoopprijs van je woning. De kwaliteit verandert hierin niet; wij voeren dezelfde handelingen uit als elk ander makelaarskantoor. Van professionele foto’s maken, bezichtigingen houden tot aan de koopacte en de sleuteloverdracht.

Dit doen wij voor jou

Dit doen wij voor jou

  • Zorgen ervoor dat er een professionele fotograaf komt.

  • Je woning wordt uitgebreid gepromoot op social, Funda en andere relevante websites.

  • De bezichtigingen worden door ons gehouden en geregeld.

  • Wij voeren de onderhandelingen in overleg met jou.

  • Wij zorgen voor de vastlegging en ondertekening van de afspraken in een koopovereenkomst.

Wat is de waarde van mijn woning?

Als jij je woning wilt verkopen in Amstelveen, dan komen we graag vrijblijvend met je in contact. Zo kun je bij ons een gratis kennismakingsgesprek aanvragen. Wij komen dan bij je thuis of doen dit online. Ben je nog niet zover dat je wilt verkopen, maar wil je wel alvast meer informatie inwinnen over de waarde van je woning? Vul dan hieronder je gegevens in en ontvang een gratis waardebepaling van je woning.

Mijn gratis waardebepaling

Hidden
Mocht er vanuit onze kant iets niet duidelijk zijn, dan bellen wij liever even.

Hoeveel courtage rekent een makelaar gemiddeld?

Courtagebedragen kunnen verschillen. Gemiddeld wordt er in Amstelveen ongeveer 1,5% aangehouden. De courtagekosten worden berekend aan de hand van de verkoopprijs van de woning. Hoe hoger de verkoopprijs van je woning, hoe hoger de makelaarscourtage.

Wat is een courtage?

Courtage is het bedrag dat de makelaar in rekening brengt voor het verkopen van jouw huis. De makelaarscourtage wordt berekend als een percentage van de koopsom. Een courtagepercentage is volgens ons niet meer van deze tijd. Daarom hebben wij gekozen om te werken met 1 vast tarief. Ongeacht de verkoopsom van je woning. Je kunt dus als je jouw woning in Amstelveen wilt verkopen een hoop besparen; bekijck maar eens hieronder:

Bereken hier je voordeel

Wist je dat het werk van een makelaar niet verandert als de verkoopwaarde hoger wordt? Waarom zou je dan wel meer courtage moeten betalen?

Bij KIJCK. makelaars betaal je daarom 1 vast tarief van 3950,-. Ongeacht de verkoopwaarde van je woning én met alle diensten die je van een makelaar bent gewend. Bereken hieronder je voordeel!

Prijs bij makelaar met 1.5% courtage (inclusief BTW)
3.950 Vaste lage all-in prijs van KIJCK. (inclusief BTW)
Dit bedrag betaal je meer bij een andere makelaar
€350.000
€1.500.000
De verkoopwaarde van mijn woning

Bespaar op courtage, kies voor een makelaar met een vast tarief

Het verkopen van jouw woning in Amstelveen was nog nooit zo makkelijk. Voor de vaste prijs van 3950,- zetten wij alles op alles om jouw huis te verkopen. Wij zorgen ervoor dat jouw huis er tussenuit springt en dat de beste verkoopprijs en voorwaarden wordt gerealiseerd. Dit waarderen onze KIJCK-ers ook. Wij krijgen namelijk een klantbeoordeling van 9.6 op Funda.

Ja, ik wil ook mijn huis verkopen via KIJCK.

Ja, ik wil ook mijn huis verkopen via KIJCK.

Neem vrijblijvend contact met ons op. Klik op de vestiging bij jou in de buurt en bel, mail of Whatsapp ons.

Tot KIJCK!

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je gevonden wat je zocht?
Team KIJCK. Makelaars