KIJCK. Makelaars

KIJCK. makelaars is jóuw makelaar

Wil jij je huis verkopen? KIJCK. makelaars staat voor je klaar om je daarbij te helpen! Wij hebben veel ervaring met het verkopen van woningen in de regio Amsterdam en Haarlemmermeer. Daarnaast kun je ons ook vinden in Almere, Haarlem en eigenlijk 1,5 uur rijden vanaf onze 2 kantoren Amsterdam en Hoofddorp. We zetten ons grote netwerk graag voor jou in: zo zorgen we ervoor dat je woning onder de aandacht komt bij de ideale koper en je huis verkocht wordt tegen de hoogste prijs en de voorwaarden die het beste bij jou passen.

Anders dan andere makelaars

Anders dan andere makelaars

  • Wij zijn dé makelaar met een vast tarief van 3950,- incl. BTW.

  • Ongeacht de verkoopwaarde van je huis.

  • Betaal pas achteraf als jouw huis is verkocht.

  • Vanuit je stoel kun je online meekijken naar de biedingen en status van je woning.

Wat kan een makelaar voor jou betekenen?

Een makelaar neemt je heel veel werk uit handen bij de verkoop van je huis. Ons team helpt je onder andere met de volgende dingen rondom de verkoop:

Wat kost het inzetten van een makelaar?

De kosten voor het inzetten van een makelaar voor de verkoop van een woning verschillen enorm. Veel makelaars werken op basis van een bepaald percentage van de verkoopsom, vaak zo’n 1,5%. Bij KIJCK. makelaars doen we het anders: bij ons betaal je altijd het vaste tarief van slechts 3950,-. Voor dit bedrag krijg je alle diensten en service die je van een NVM-makelaar mag verwachten, zonder verborgen extra kosten en vervelende verrassingen achteraf.

Bereken hier je voordeel

Wist je dat het werk van een makelaar niet verandert als de verkoopprijs hoger wordt? Waarom zou je dan wel meer moeten betalen? Gemiddeld in Nederland rekenen makelaars 1,5% courtage voor de verkoopprijs van een woning. Bereken hier wat je kunt besparen:

Prijs bij makelaar met 1.5% courtage (inclusief BTW)
3.950 Vaste lage all-in prijs van KIJCK. (inclusief BTW)
Dit bedrag betaal je meer bij een andere makelaar
€350.000
€1.500.000
De verkoopwaarde van mijn woning

KIJCK. makelaars is dé makelaar in Amsterdam, de Haarlemmermeer en ver daarbuiten

Vanuit onze kantoren in Amsterdam en Hoofddorp zijn we altijd in de buurt. We zijn actief in de regio rondom Amsterdam, in de gemeente Haarlemmermeer en ook daarbuiten hebben wij veel ervaring met het verkopen van woningen. Wij kunnen je onder andere op de volgende locaties helpen:

Wil je meer weten over KIJCK. makelaars? 

Door met een vast tarief te werken en aandacht te hebben voor jou onderscheiden we ons van andere makelaars. Onze klanten waarderen dit: op Funda beoordelen zij ons met maar liefst een 9,5! Tijdens het gehele verkooptraject houden we je op de hoogte van de vorderingen.

Ja, ik wil ook mijn huis verkopen via KIJCK.

Ja, ik wil ook mijn huis verkopen via KIJCK.

Neem vrijblijvend contact met ons op. Klik op de vestiging bij jou in de buurt en bel, mail of Whatsapp ons.
Tot KIJCK!

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je gevonden wat je zocht?
Team KIJCK. Makelaars