KIJCK. Makelaars

Je huis verkopen in Almere

Jij staat op het punt om je huis in Almere te verkopen! Dan wil je dat natuurlijk wel zo voordelig mogelijk doen. Zonder in te leveren op de kwaliteit en diensten die je verwacht van een verkoopmakelaar. Bij KIJCK. makelaars doe jij helemaal niets. Wij regelen alles voor je. Alle diensten die je van een makelaar gewend bent met heldere en transparante afspraken.

Waarom KIJCK. makelaars?

Waarom KIJCK. makelaars?

  • Geen opstartkosten, kleine lettertjes of andere kosten.

  • Alle diensten die je van een makelaar verwacht voor 3950 euro, ongeacht de verkoopwaarde.

  • Via jouw persoonlijke omgeving (Mijn Kijck) volg je het gehele verkoopproces.

  • Je betaalt pas achteraf als jouw woning is verkocht.

Je huis verkopen in Almere voor één vaste prijs: 3.950,-

Kennis en expertise over de huizenmarkt in Almere inschakelen, alleen dan voor 1 vast tarief van 3950,- incl. btw. Wij werken niet met courtages. Waarom niet, en waarom zijn er geen kleine lettertjes of opstartkosten? Leonie Rump vertelt je graag waarom niet:

“Een huis verkopen in Almere van €400.000 euro is helemaal niet meer werk dan een huis verkopen van 600.000. Waarom zou je dan wel meer moeten betalen? Ik verleen dezelfde dienstverlening die andere makelaarskantoren ook bieden. En dit doe ik al meer dan 15 jaar, dus ik ken de markt door en door om ervoor te zorgen dat ik huizen zo snel mogelijk verkocht krijg. Dus simpel en eerlijk: 1 vast tarief inclusief BTW.”Leonie Rump

Bereken je voordeel

Wist je dat het werk van een makelaar niet verandert als de verkoopprijs hoger wordt? Waarom zou je dan wel meer moeten betalen? Gemiddeld betaal je bij andere makelaars in Almere 1,3% van de opbrengst aan makelaarscourtage. Bereken hier je voordeel.

Prijs bij makelaar met 1.3% courtage (inclusief BTW)
3.950 Vaste lage all-in prijs van KIJCK. (inclusief BTW)
Dit bedrag betaal je meer bij een andere makelaar
€350.000
€1.500.000
De verkoopwaarde van mijn woning

Waarom zou je een makelaar inschakelen?

Almere valt in de smaak bij woningzoekenden. Voorheen konden zowel starters als mensen die al eerder een huis hebben gekocht nog een passende woning vinden in gebieden rondom de grote steden. Echter is de huizenmarkt in Almere nu ook oververhit. Vaak kun je met slechts enkele kleine aanpassingen in je woning al grote winsten boeken bij de verkoop van je woning. Je wilt uiteraard ook zo snel mogelijk je huis verkopen. Een snelle verkoop en de hoogst haalbare verkoopprijs realiseren vereist veel ervaring en deskundigheid. Gelukkig ben je bij ons, KIJCK. makelaars, bij het juiste adres. Door onze ervaring en lokale kennis van Almere zorgen wij dat wij de maximale verkoopprijs eruit halen.

Hoe hoog is de makelaarscourtage in Almere gemiddeld?

Je vraagt je wellicht af wat een makelaar kost bij de verkoop van een woning. Gemiddeld betaal je bij andere verkoopmakelaars in Almere 1,3% van de opbrengst aan makelaarscourtage. Verkoop je jouw huis bijvoorbeeld voor €350,000,- dan kost dat je al gauw €4.550,-. Dit vinden wij oneerlijk, want een huis van €350.000,- is niet meer werk dan een huis van €250.000,-. Daarom werken wij met 1 vaste prijs van 3950,- ongeacht de verkoopwaarde van je woning.

Snel je huis verkopen in Almere

Wist je dat de huizenmarkt in Almere één van de grootste van heel Nederland is? Op dit moment staan er rond de 1000 woningen te koop. Het verkopen van je huis kan door het grote aanbod in Almere niet makkelijk zijn. Het is daarom belangrijk om op te vallen op Funda en bovendien een realistische verkoopprijs te hanteren voor je woning. Onze gratis waardebepaling kan hierbij helpen. Wij geven je een realistische waarde van je woning en bovendien advies om je woning onder de aandacht te brengen bij potentiële kopers in Almere. Heb je dus een huis in Almere en wil je voor een vast bedrag het maximale uit je woning halen? Neem dan vrijblijvend contact met ons.

Ja, ik wil ook mijn huis verkopen via KIJCK.

Ja, ik wil ook mijn huis verkopen via KIJCK.

Neem vrijblijvend contact met ons op. Klik op de vestiging bij jou in de buurt en bel, mail of Whatsapp ons. Tot KIJCK!

Jouw huis verkopen in Almere via Funda

Funda is het grootste woonplatform van Nederland: wekelijks vinden duizenden mensen hier het huis van hun dromen! Dit maakt het voor verkoopmakelaars een belangrijk onderdeel van het verkopen van jouw huis.

Het plaatsen van jouw huis op Funda is inbegrepen bij ons all-in tarief van slechts 3950,-. We zorgen ervoor dat de foto’s van je woning, samen met een pakkende omschrijving en duidelijke plattegronden, zo snel mogelijk op Funda geplaatst worden. Komen er reacties via Funda binnen van mensen die geïnteresseerd zijn in jouw woning? Dan zorgen wij ervoor dat er zo snel mogelijk contact met ze opgenomen wordt en zullen we een bezichtiging inplannen. Natuurlijk houden we jou regelmatig op de hoogte van de vorderingen.

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je gevonden wat je zocht?
Team KIJCK. Makelaars