KIJCK. Makelaars

Ouderlijk huis verkopen

Is je vader of moeder niet langer in staat zelf beslissingen te maken? Dan rust die verantwoordelijkheid op jou. Mogelijk is er sprake van dementie, is hij of zij invalide geworden, of moeten je ouders verhuizen naar een verzorghuis. Het ouderlijk huis verkopen hoeft niet ingewikkeld te zijn. KIJCK. makelaars ontzorgt je graag in deze tijden.

Dit is onze aanpak voor jou

Dit is onze aanpak voor jou

  • Wij zorgen ervoor dat er een professionele fotograaf komt.

  • De woning wordt uitgebreid gepromoot op social, Funda en andere relevante websites.

  • De bezichtigingen worden door ons gehouden en geregeld.

  • Wij voeren de onderhandelingen in overleg met jou.

  • Wij zorgen voor de vastlegging en ondertekening van de afspraken in een koopovereenkomst.

Wilsonbekwaam door dementie

Het kan voorkomen dat het ouderlijk huis moet worden verkocht omdat één of beide ouders dementie heeft. Hij of zij is dan wilsonbekwaam geworden. Als je het ouderlijk huis wilt verkopen, moet je toestemming hebben om de woning te verkopen. Dit gebeurd via de kantonrechter. De kantonrechter moet je een notariële volmacht geven om het huis te mogen te verkopen.

Ouderlijk huis verkopen omdat ouders naar verzorgingshuis verhuizen

Als jouw ouders naar een verzorgingshuis gaan. Omdat ze niet meer zelfstandig kunnen wonen. Dan kun je ervoor kiezen het huis te koop te zetten. Schakel hier een makelaar voor in. Want je wilt jouw ouders natuurlijk helpen het huis voor de beste prijs te verkopen. Zonder daarvoor zelf een hoop te moeten regelen. KIJCK. makelaars ontzorgt en hanteert één vast tarief. Ongeacht de hoogte van de verkoopprijs. Zo houden zij het meeste over aan de verkoop van de woning.

Weten wat de waarde is van de woning? Krijg gratis en vrijblijvend een waardebepaling van de woning. Vul hieronder je gegevens in.

Mijn gratis waardebepaling

Hidden
Mocht er vanuit onze kant iets niet duidelijk zijn, dan bellen wij liever even.

Ouderlijk huis verkopen door het invalide raken van de ouders

Als je ouders minder mobiel worden of tegen fysieke beperkingen aanlopen is het een mogelijkheid om te gaan verhuizen. KIJCK. makelaars helpt jou en je ouders graag met de verkoop van het huis. Wij zorgen ervoor dat de woning snel verkocht wordt. Zodat jouw ouders weer met plezier ergens anders kunnen gaan wonen.

Ouderlijk huis verkopen door psychische problemen

Door psychische problemen kan het voorkomen dat je ouders niet meer alleen thuis kunnen wonen. Ze worden dan ook wilsonbekwaam bij de wet. Iemand die niet meer een zelfstandige beslissing kan maken of de beslissing niet begrijpt. Dan is er ook een volmacht nodig om het huis te verkopen.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Neem vrijblijvend contact met ons op

Heb je vragen? Stel deze gerust. Je kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Klik op de vestiging bij jou in de buurt en neem vrijblijvend contact met ons op. Je kunt ons bellen, mailen of Whatsappen.

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je gevonden wat je zocht?
Team KIJCK. Makelaars