KIJCK. Makelaars

Wil jij je huis in Abbenes verkopen?

Ben jij op zoek naar een nieuwe woning en wil je daarom je huis in Abbenes verkopen? Daar helpen de makelaars van KIJCK. makelaars je graag bij. Wij werken op basis van een all-in tarief: voor slechts 3950,- verkopen we jouw huis in Abbenes voor de hoogste prijs en tegen de voorwaarden die bij jouw passen.

Dit regelen wij

 • Wij zorgen ervoor dat jouw woning hoog op Funda komt te staan.

 • Wij zorgen dat jouw woning volop gepromoot wordt op social media.

 • Wij regelen professionele plattegronden van jouw woning.

 • Wij regelen een professionele fotograaf die foto’s en een video maakt van jouw woning.

 • Wij maken voor jou een verfrissende flyer van jouw woning om potentiële kopers aan te trekken.

 • Wij zorgen ervoor dat jouw woning is voorzien van ons opvallende ‘Te koop’-bord.

Dit doe jij

 • Je geeft ons de sleutel van jouw woning.

 • Je belt, mailt of Whatsappt met al jouw vragen.

 • Je kijkt in je persoonlijke KIJCK-omgeving naar de status van je woning.

 • Je bent zelf druk bezig met het inpakken van alle verhuisdozen.

 • Wij maken voor jou een verfrissende flyer van jouw woning om potentiële kopers aan te trekken.

 • Je drinkt met ons een glas champagne voor een geslaagde verkoop 😉

Je huis in Abbenes verkopen voor een vaste prijs

Wanneer je jouw huis in Abbenes wilt verkopen, kun je kiezen voor een makelaar met een vaste prijs of een makelaar die werkt op basis van een variabel makelaarscourtage. Bij een makelaar met een vaste prijs, zoals KIJCK. makelaars, weet je vooraf precies waar je aan toe bent. Bij ons betaal je 3950,- voor ál onze diensten, ongeacht de verkoopsom van je woning. Veel makelaars werken op basis van een variabel courtage. Dan betaal je een deel van de verkoopsom als makelaarskosten, vaak zo’n 1,3%. Dat houdt in dat wanneer jouw woning in Abbenes verkocht wordt voor bijvoorbeeld € 375.000,- de makelaarskosten € 4.875,- bedragen. In dit geval kun je dus heel gemakkelijk € 1.925,- besparen door voor KIJCK. makelaars te kiezen.

Bereken hier je voordeel

Wist je dat het werk van een makelaar niet verandert als de verkoopprijs hoger wordt? Waarom zou je dan wel meer moeten betalen?

Prijs bij makelaar met 1.3% courtage (inclusief BTW)
3.950 Vaste lage all-in prijs van KIJCK. (inclusief BTW)
Dit bedrag betaal je meer bij een andere makelaar
€350.000
€1.500.000
De verkoopwaarde van mijn woning

Waarom zou je een makelaar inschakelen?

Als je besluit dat je wilt gaan verhuizen, komt er van alles op je af. Je gaat op zoek naar een nieuwe woning en je huidige woning in Abbenes moet verkocht worden. Het is erg druk op de woningmarkt, dus deze zoektocht naar een nieuw huis is vaak lastig. Daarom wil je jouw huidige woning zo goed mogelijk verkopen – maar hoe vind je tussen al die geïnteresseerden de juiste koper? Daar helpen wij je bij. Onze makelaars zetten hun ervaring en hun netwerk in de omgeving van Abbenes en de hele Haarlemmermeer in om je huis in Abbenes te verkopen tegen de beste prijs en jouw voorwaarden.

Benieuwd naar de waarde van je woning? Vul hieronder je gegevens in en krijg binnen een dag een gratis waardebepaling van jouw woning.

Mijn gratis waardebepaling

Hidden
Mocht er vanuit onze kant iets niet duidelijk zijn, dan bellen wij liever even.

Abbenes: rust en ruimte middenin de Randstad

Middenin de Randstad, tussen Leiden, Haarlem en Amsterdam in, ligt het gemoedelijke Abbenes. Door deze strategische locatie ben je met de auto zó in de drukte van de stad, terwijl je in het dorp volop rust ervaart. In Abbenes zijn onder andere een voetbal-, tennis- en volleybalvereniging te vinden en er is een basisschool. In het nabijgelegen Lisse en ook in Nieuw-Vennep zijn vele voorzieningen te vinden, zoals middelbare scholen, meer sportvereniging en grotere winkelcentra. 

Vanuit onze kantoren in Hoofddorp en in Amsterdam staan onze makelaars voor je klaar: maak kennis met ons team.

Kun je wel wat hulp gebruiken bij het verkopen van jouw huis in Abbenes?

Wil jij je woning in Abbenes verkopen en ben je op zoek naar een goede en betrouwbare verkoopmakelaar? Dan ben je bij KIJCK. makelaars aan het juiste adres. Onze klanten beoordelen ons op Funda met maar liefst een 9,6! Voor het vaste, all-in tarief van 3950,- nemen wij de verkoop van je over. We ontzorgen je gedurende het hele verkooptraject en houden je op de hoogte van alle vorderingen.

Ik heb toch nog wat vragen

Ik heb toch nog wat vragen

Geen probleem! Neem vrijblijvend contact met ons op. Klik op de vestiging bij jou in de buurt en bel, mail of Whatsapp ons.

Jouw huis verkopen in Abbenes via Funda

Funda is het grootste woonplatform van Nederland: wekelijks vinden duizenden mensen hier het huis van hun dromen! Dit maakt het voor verkoopmakelaars een belangrijk onderdeel van het verkopen van jouw huis.

Het plaatsen van jouw huis op Funda is inbegrepen bij ons all-in tarief van slechts 3950,-. We zorgen ervoor dat de foto’s van je woning, samen met een pakkende omschrijving en duidelijke plattegronden, zo snel mogelijk op Funda geplaatst worden. Komen er reacties via Funda binnen van mensen die geïnteresseerd zijn in jouw woning? Dan zorgen wij ervoor dat er zo snel mogelijk contact met ze opgenomen wordt en zullen we een bezichtiging inplannen. Natuurlijk houden we jou regelmatig op de hoogte van de vorderingen.

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je gevonden wat je zocht?
Team KIJCK. Makelaars