KIJCK. Makelaars

Je huis verkopen in Amsterdam

Ben jij je aan het oriënteren op de huizenmarkt en wil je misschien wel jouw huis in Amsterdam verkopen? Dan ben je bij KIJCK. makelaars aan het juiste adres! Vanuit ons kantoor aan de Karel Doormanstraat in Amsterdam helpen we jou met de verkoop van je woning in Amsterdam. We komen graag eens bij je langs om te kijken naar je woning en de huidige woningmarkt in Amsterdam te bespreken. Samen maken we een gedegen verkoopstrategie en vervolgens gaan onze makelaars aan de slag.

Wat doet KIJCK voor jou?

Wat doet KIJCK voor jou?

  • Wij zorgen ervoor dat jouw woning hoog op Funda komt te staan en gepromoot wordt op social media.

  • Wij regelen een professionele fotograaf die foto’s en een video maakt van jouw woning.

  • Wij regelen alle bezichtigingen, van afspraak maken tot rondleiden.

  • Wij voeren de onderhandelingen in overleg met jou en zorgen voor de vastlegging en ondertekening van de afspraken in de koopovereenkomst.

Je woning in Amsterdam verkopen voor een vaste prijs

KIJCK. makelaars werkt op basis van een vast tarief. Voor één all-in prijs regelen we de gehele verkoop van jouw huis in Amsterdam. Geen opstartkosten of onverwachte verrassingen achteraf: 3950,- is de prijs die je betaalt. Voor dit bedrag krijg jij alle service en dienstverlening die je van een NVM-makelaar mag verwachten. Onze makelaars hebben een sterk netwerk en doen er alles aan om jouw huis in Amsterdam voor de beste prijs te verkopen.

KIJCK. makelaars is jouw makelaar met een vast tarief

Onze werkwijze maakt ons anders dan andere makelaarskantoren. De meeste makelaars werken op basis van een percentage van de verkoopprijs van je huis in Amsterdam: de zogenaamde verkoopcourtage. Dit percentage is gemiddeld zo’n 1,5%. Wordt je woning in Amsterdam verkocht voor €450.000,-? Dan betaal je €6.750,- aan makelaarskosten. Dit bedrag loopt snel op als je woning meer waard blijkt te zijn. Met KIJCK. makelaars bespaar je al snel duizenden euro’s, terwijl je dezelfde service krijgt!

Snel je huis verkopen in Amsterdam

Via KIJCK. Makelaars in Amsterdam verkoop je razendsnel je huis. De Amsterdamse huizenmarkt staat natuurlijk bekend als een huizenmarkt onder hoogspanning. Desondanks hebben we een uniek concept waarmee we een realistische vraagprijs van je huis bepalen en bovendien onder de aandacht van een enorm grote potentiële kopers komen. Om je op weg te helpen bieden we nu een gratis waardebepaling aan om zo nog meer inzicht te krijgen in je kansen en mogelijkheden.

Bereken hier je voordeel

Wist je dat het werk van een makelaar niet verandert als de verkoopprijs hoger wordt? Waarom zou je dan wel meer moeten betalen?

Prijs bij makelaar met 1.5% courtage (inclusief BTW)
3.950 Vaste lage all-in prijs van KIJCK. (inclusief BTW)
Dit bedrag betaal je meer bij een andere makelaar
€350.000
€1.500.000
De verkoopwaarde van mijn woning

Wat kan een verkoopmakelaar doen voor de verkoop van jouw huis in Amsterdam?

Het zal je niet verbazen: Amsterdam is enorm gewild onder huizenkopers en dit zorgt voor een erg drukke huizenmarkt. Juist vanwege die drukte is het goed om een verkoopmakelaar in te schakelen bij de verkoop van je huis in Amsterdam. We kijken samen met jou naar je woning en we komen met een sterke verkoopstrategie. We ontzorgen je door tussen ál die gegadigden alleen de serieus geïnteresseerde kopers uit te nodigen voor een bezichtiging. Uiteindelijk onderhandelen we met de kopers: zo krijg jij de hoogste prijs voor je woning! 

KIJCK. makelaars helpt je bij de verkoop van je woning in Amsterdam

De verkoop van je huis in Amsterdam is een grote stap. Wij begeleiden je tijdens iedere stap in het verkooptraject. Voor een vast, laag tarief van slechts 3950,- nemen wij de verkoop op ons. Van fotografie tot onderhandelingen en het regelen van papierwerk bij de notaris: we ontzorgen je volledig.

Ik heb toch nog wat vragen

Ik heb toch nog wat vragen

Geen probleem! Neem vrijblijvend contact met ons op. Klik op de vestiging bij jou in de buurt en bel, mail of Whatsapp ons.

Jouw huis verkopen in Amsterdam via Funda

Funda is het grootste woonplatform van Nederland: wekelijks vinden duizenden mensen hier het huis van hun dromen! Dit maakt het voor verkoopmakelaars een belangrijk onderdeel van het verkopen van jouw huis.

Het plaatsen van jouw huis op Funda is inbegrepen bij ons all-in tarief van slechts 3950,-. We zorgen ervoor dat de foto’s van je woning, samen met een pakkende omschrijving en duidelijke plattegronden, zo snel mogelijk op Funda geplaatst worden. Komen er reacties via Funda binnen van mensen die geïnteresseerd zijn in jouw woning? Dan zorgen wij ervoor dat er zo snel mogelijk contact met ze opgenomen wordt en zullen we een bezichtiging inplannen. Natuurlijk houden we jou regelmatig op de hoogte van de vorderingen.

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je gevonden wat je zocht?
Team KIJCK. Makelaars