KIJCK. Makelaars

Wil jij je huis in Rijsenhout verkopen?

Ga jij je huis in Rijsenhout verkopen? KIJCK. makelaars staat voor je klaar om je daarbij te helpen. Onze makelaars hebben veel ervaring en een groot netwerk in en rondom de stad. Dat zetten ze graag voor je in: zo weet je zeker dat jouw woning snel en voor de beste prijs verkocht wordt. Wij werken anders dan andere makelaarskantoren: voor het lage, all-in tarief van slechts 3950,- nemen wij de gehele verkoop op ons.

Je huis in Rijsenhout verkopen voor een vaste prijs

De verkoop van je huis in Rijsenhout is een spannend moment. Je wilt ervoor zorgen dat de verkoop soepel verloopt, dat je woning tegen de juiste prijs en de ideale voorwaarden verkocht wordt én dat je niet teveel betaalt aan makelaarskosten. Door te kiezen voor een makelaar die werkt op basis van een vast tarief bespaar je al snel duizenden euro’s.

Wij zijn anders dan andere makelaars

Wij zijn anders dan andere makelaars

  • Wij zijn dé makelaar met een vast tarief van 3950,- incl. BTW.

  • Ongeacht de verkoopwaarde van je huis.

  • Betaal pas achteraf als jouw huis is verkocht.

  • Vanuit je stoel kun je online meekijken naar de biedingen en status van je woning.

Bereken hier je voordeel

Een makelaar in Rijsenhout rekent voor het verkopen van een huis gemiddeld een courtage van 1.01% van de opbrengst en wist je dat het werk van een makelaar niet verandert als de verkoopprijs hoger wordt? Waarom zou je dan wel meer moeten betalen?

Prijs bij makelaar met 1.01% courtage (inclusief BTW)
3.950 Vaste lage all-in prijs van KIJCK. (inclusief BTW)
Dit bedrag betaal je meer bij een andere makelaar
€350.000
€1.500.000
De verkoopwaarde van mijn woning

Waarom zou je een makelaar inschakelen?

Bij het verkopen van je huis in Rijsenhout is het verstandig om een makelaar in te schakelen. Rijsenhout is een enorm gewilde woonplaats, vanwege de ligging, de bijzonder gezellige binnenstad en de vele goede voorzieningen. Dit zorgt ervoor dat er veel mensen op zoek zijn naar een woning: hoe vind je tussen ál die geïnteresseerden de juiste koper? Daar helpen wij je bij. Wij promoten je woning onder de juiste doelgroep, houden bezichtigingen en onderhandelen met kopers over de prijs en voorwaarden.

We helpen je onder andere met:

Wil jij de waarde weten van je huis in Rijsenhout? Vul binnen 1 minuut je gegevens in en ontvang een gratis en vrijblijvend waardebepaling van je eigen woning. Of ben je nieuwsgierig naar de huizen in jouw straat? Zo kun je bij ons ook een gratis waardebepaling aanvragen voor de laatst 3 verkochte woningen in je straat!

Rijsenhout: klein dorp bij Schiphol

Rijsenhout is een gezellig dorp gelegen in de gemeente Haarlemmermeer. Het dorp is omgeven door groene landschappen en polders, waardoor het een rustige en landelijke sfeer heeft. Rijsenhout staat bekend om zijn bloemenvelden, vooral tulpen, die in het voorjaar prachtige kleurenpracht bieden.

Hoewel Rijsenhout een klein dorp is, biedt het alle basisvoorzieningen die nodig zijn voor de lokale gemeenschap, zoals winkels en scholen. Het is een populaire plek voor mensen die op zoek zijn naar een rustige en landelijke omgeving om te wonen, weg van de drukte van de stad.

De ligging van Rijsenhout in de buurt van de luchthaven Schiphol en belangrijke snelwegen zorgt voor goede verbindingen met andere delen van Nederland. Het is een ideale bestemming voor natuurliefhebbers en diegenen die op zoek zijn naar een vredige leefomgeving.

Kunnen wij je helpen bij het verkopen van je huis in Rijsenhout?

Onze deskundige verkoopmakelaars uit Rijsenhout helpen je graag met de verkoop van je huis in Rijsenhout. Voor het all-in tarief van 3950,- helpen we je tijdens het gehele verkooptraject: van fotografie tot bezichtigingen en prijsonderhandelingen. Samen zorgen we ervoor dat je woning in Leiden tegen de hoogste prijs en de beste voorwaarden verkocht wordt.

Huis verkopen in Rijsenhout, zo doen we dat

Om er voor te zorgen dat we je huis snel kunnen verkopen, starten we eerst met een kennismakingsgesprek. Hierin verzamelen we alle informatie die we nodig hebben om het huis in de verkoop te zetten. Vervolgens gaan we aan de slag om het huis zo goed mogelijk online te presenteren en te verkopen in Rijsenhout.

Dit doen we door een professionele fotograaf in te schakelen die het huis zo goed mogelijk fotografeert. Ook gaan we aan de slag om een passende beschrijving te bedenken en we zorgen er voor dat alle belangrijke informatie vermeld staat.

Ook maken we gebruik van Funda, dit is een platform waar vele potentiële kopers op zoek gaan naar een droomwoning. We zorgen dat de woning goed vindbaar is zodat veel mensen de woning zien.

Ik heb nog een vraag

Ik heb nog een vraag

Geen probleem! Klik op de vestiging bij jou in de buurt en bel, mail of Whatsapp ons.

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je gevonden wat je zocht?
Team KIJCK. Makelaars