KIJCK. Makelaars

Verhuizen je ouders naar een verpleeghuis en ga jij hun huis verkopen?

Het verkopen van het huis van je ouder(s) is vaak een emotionele gebeurtenis. Zeker wanneer ze verhuizen naar een verpleeghuis zijn er vaak veel herinneringen in het huis dat verkocht moet worden. Wij begrijpen dat een persoonlijke aanpak en een snelle verkoop in deze situatie gewenst zijn. Onze aanpak is gericht op ontzorgen: we nemen je alle stress rondom de verkoop uit handen! Van het maken van professionele foto’s tot het doen van onderhandelingen over de prijs: onze makelaars staan voor je klaar.

Verkoop de woning van je ouder(s) voor een vast tarief

KIJCK. makelaars werkt anders dan de meeste makelaarskantoren. Voor het verkopen van het ouderlijk huis rekenen wij een vast, all-in tarief, in plaats van de gebruikelijke makelaarscourtage. Andere makelaars rekenen gemiddeld 1,5% van de verkoopprijs aan makelaarskosten. Zo kunnen de kosten snel oplopen: bij een verkoopprijs van € 350.000,- betaal je € 5.250,- aan kosten voor de verkoopmakelaar. Wordt het huis verkocht voor € 500.000,-? Dan betaal je maar liefst € 7.500,- aan makelaarscourtage! In beide voorbeelden verricht de makelaar precies dezelfde handelingen, en toch betaal je al snel duizenden euro’s meer. Vreemd, toch? Dat vinden wij ook, en daarom werken wij met het vaste tarief van 3950,-!

Bereken hier je voordeel

Wist je dat het werk van een makelaar niet verandert als de verkoopprijs hoger wordt? Waarom zou je dan wel meer moeten betalen?

Prijs bij makelaar met 1.5% courtage (inclusief BTW)
3.950 Vaste lage all-in prijs van KIJCK. (inclusief BTW)
Dit bedrag betaal je meer bij een andere makelaar
€350.000
€1.500.000
De verkoopwaarde van mijn woning

Jouw makelaar voor de verkoop van de woning van je ouders

Bij de verkoop van de woning van je ouders wil je graag een snelle, stressloze afhandeling, zonder gedoe achteraf. Wij verkopen de woning voor het vaste, all-in tarief van slechts 3950,-. Voor dit bedrag ontvang je alle service en diensten die je van een NVM-makelaar mag verwachten. 

Weten wat de waarde is van het huis van je ouders? Je kunt bij ons een gratis waardebepaling aanvragen.

Waarom een makelaar inschakelen bij de verkoop van het huis van je ouders?

Gaan je ouders verhuizen naar een verpleeghuis en help jij ze bij de verkoop van hun huis? Dan heb jij het ongetwijfeld al druk genoeg met het helpen bij alles wat er komt kijken rondom hun verhuizing. Het regelen van een verpleeghuis, het overzetten van verzekeringen en abonnementen en de verhuizing zelf: daarom nemen wij de zorg van de verkoop van de woning graag op ons. We ontzorgen je en houden je continu op de hoogte van de vorderingen. 

KIJCK. makelaars helpt je bij de verkoop van het huis van je ouders

We komen graag eens bij je langs om de verkoop van de woning van je ouder(s) te bespreken. Allereerst maken we een inschatting van de waarde van het huis en bespreken we de lokale huizenmarkt met je. Vervolgens verzamelen onze makelaars alle benodigde informatie, laten we professionele foto’s maken en kan de verkoop van de woning beginnen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Wij werken vanuit onze kantoren in Amsterdam, Almere en Hoofddorp onder andere in de volgende steden en regio’s:

Ik heb nog een vraag

Ik heb nog een vraag

Geen probleem! Klik op de vestiging bij jou in de buurt en neem vrijblijvend contact met ons op. Je kunt ons bellen, mailen of Whatsappen.

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je gevonden wat je zocht?
Team KIJCK. Makelaars