KIJCK. Makelaars

Jouw huis in Haarlemmerliede verkopen?

Wil je jouw huis in Haarlemmerliede verkopen? Dan komt er van alles op je af: van je verhuizing naar een nieuwe woning tot het regelen en organiseren van bezichtigingen, het voeren van onderhandelingen over de prijs en meer. Wij ontzorgen je hier graag bij. Voor het vaste, all-in tarief van slechts 3950,- nemen we de verkoop van jouw woning in Haarlemmerliede op ons.

Dit doen wij voor jou

Dit doen wij voor jou

  • Zorgen ervoor dat er een professionele fotograaf komt.

  • Je woning wordt uitgebreid gepromoot op social, Funda en andere relevante websites.

  • De bezichtigingen worden door ons gehouden en geregeld.

  • Wij voeren de onderhandelingen in overleg met jou.

  • Wij zorgen voor de vastlegging en ondertekening van de afspraken in een koopovereenkomst.

Waarom zou je een verkoopmakelaar inschakelen?

Een verkoopmakelaar helpt je bij allerlei zaken rondom het verkopen van je huis in Haarlemmerliede. Allereerst gaan we het gesprek met je aan om jouw wensen door te spreken. Wil je graag snel je woning verkopen omdat je al een nieuwe woning gekocht hebt? Of ben je nog in een oriënterende fase en wil je graag meer weten over de huidige huizenmarkt? Het team van KIJCK. makelaars staat voor je klaar.

Verkoop je huis in Haarlemmerliede voor een vaste prijs

Bij je keuze voor een verkoopmakelaar in Haarlemmerliede kun je kiezen tussen makelaars die werken met een vaste prijs – zoals KIJCK. makelaars – of traditionele makelaars, die werken op basis van een variabel makelaarscourtage. Bij ons betaal je 1 makelaarscourtage, namelijk het vaste bedrag van 3950,- en weet je dus vooraf precies waar je aan toe bent. Dit bedrag is niet afhankelijk van de verkoopsom van je woning en er komen geen verborgen extra’s en opstartkosten bij.

Bij een traditionele makelaar betaal je een percentage van de verkoopsom van je huis. Meestal is dit 1,3%. Op deze manier kunnen de kosten snel oplopen. Wordt je woning bijvoorbeeld verkocht voor een bedrag van € 425.000,-? Dan betaal je € 5.525,- aan makelaarskosten. Bij deze verkoopsom bespaar je dus direct € 2.575,- als je voor KIJCK. makelaars kiest: dit bedrag kun je mooi in je nieuwe woning investeren.

Bereken hier je voordeel

Wist je dat het werk van een makelaar niet verandert als de verkoopprijs hoger wordt? Waarom zou je dan wel meer moeten betalen? Gemiddeld betaal je bij andere makelaars in Haarlemmerliede 1,3% van de opbrengst aan makelaarscourtage. Bereken hier je voordeel.

Prijs bij makelaar met 1.3% courtage (inclusief BTW)
3.950 Vaste lage all-in prijs van KIJCK. (inclusief BTW)
Dit bedrag betaal je meer bij een andere makelaar
€350.000
€1.500.000
De verkoopwaarde van mijn woning

De huizenmarkt in en om Haarlemmerliede

Haarlemmerliede voelt als een rustige, door natuur omgeven buitenwijk van Haarlem. Met de fiets ben je zó in het gezellige centrum van de stad. Door de locatie, aan de oostkant van Haarlem, is ook Amsterdam via de A200/N200 razendsnel te bereiken. Via het water van de Binnen Liede vaar je gemakkelijk naar de Mooie Nel of juist richting het zuiden, voor een prachtig rondje Ringvaart. 

De groene omgeving, de nabijheid van Haarlem en de strategische ligging ten opzichte van Amsterdam maken Haarlemmerliede een gewilde woonplaats. Juist daarom is het verstandig om de hulp van een verkoopmakelaar in te schakelen voor het verkopen van jouw huis in Haarlemmerliede. KIJCK. makelaars staat voor je klaar: neem contact op met ons team voor meer informatie.

Hulp nodig bij het verkopen van jouw huis in Haarlemmerliede?

Het team van KIJCK. makelaars helpt je met het verkopen van je huis in Haarlemmerliede. Vanuit ons makelaarskantoor in Hoofddorp kijken hierbij naar je wensen en stellen samen een verkoopstrategie op die bij jouw situatie past. Ben je nog niet helemaal klaar om te verkopen, maar wil je alvast weten wat de waarde van je woning is? Vul dan hieronder de gratis waardebepaling in en krijg gratis en vrijblijvend een waarderapport van jouw woning.

Mijn gratis waardebepaling

Hidden
Mocht er vanuit onze kant iets niet duidelijk zijn, dan bellen wij liever even.
Ik heb nog een paar vragen

Ik heb nog een paar vragen

Geen probleem! Neem vrijblijvend contact met ons op. Klik op de vestiging bij jou in de buurt en bel, mail of Whatsapp ons.

Tot KIJCK!

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je gevonden wat je zocht?
Team KIJCK. Makelaars