KIJCK. Makelaars

Wil jij je huis in Weteringbrug verkopen?

Woon jij in Weteringbrug en wil jij je huis verkopen? Dan ben je bij KIJCK. makelaars aan het juiste adres. Voor het scherpe all-in tarief van slechts 2.950,- nemen wij het complete verkooptraject van jouw woning over: van het maken van professionele foto’s van de woning tot het tekenen van het koopcontract en alles daartussenin.

Je huis in Weteringbrug verkopen voor een vaste prijs

De meeste makelaarskantoren vragen 1,5% van de verkoopsom van je woning als makelaarscourtage. Wordt je huis voor meer geld verkocht, dan betaal je dus meer geld aan de makelaar. Wordt jouw huis in Weteringbrug bijvoorbeeld voor €450.000,- verkocht? Dan ben je bij de meeste makelaarskantoren €6.750,- kwijt aan makelaarskosten. Is je woning meer waard? Dan betaal je dus nog meer, terwijl het niet meer werk is om een duurder huis te verkopen. Wij zijn ervan overtuigd dat het eerlijk is om voor ieder huis hetzelfde verkooptarief te rekenen. Wel zo netjes!

Bereken hier je voordeel

Wist je dat het werk van een makelaar niet verandert als de verkoopprijs hoger wordt? Waarom zou je dan wel meer moeten betalen?

Prijs bij makelaar met 1.5% courtage (inclusief BTW)
3.950 Vaste lage all-in prijs van KIJCK. (inclusief BTW)
Dit bedrag betaal je meer bij een andere makelaar
€350.000
€1.500.000
De verkoopwaarde van mijn woning

Waarom zou je een makelaar inschakelen?

Het verkopen van je huis in Weteringbrug kan heel wat stress met zich meebrengen. Door de oververhitte woningmarkt is er een grote vraag naar woningen. Maar hoe vind je tussen ál die geïnteresseerden de juiste koper? KIJCK. makelaars ontzorgt je tijdens het complete verkooptraject. We nemen zaken als promotie en onderhandelingen over de prijs en voorwaarden met kopers op ons. Terwijl wij ons bezighouden met de verkoop, kun jij je richten op je nieuwe woning. Want eerlijk is eerlijk, het is toch veel leuker om met je nieuwe woning bezig te zijn? 

Wij helpen je onder ander met:

Weteringbrug: een fijn dorp op een toplocatie

Weteringbrug is een klein en gemoedelijk dorp aan de Ringvaart in Noord-Holland, met slechts een paar honderd inwoners. Het dorp ligt op een strategische locatie, midden tussen Amsterdam en Leiden in. Een prachtige plek om in alle rust te wonen, terwijl de drukte van de stad dichtbij is. Watersportliefhebbers kunnen terecht op de Westeinderplassen en bij het Braassemermeer, waar meerdere jachthavens, watersportverenigingen en restaurants te vinden zijn. 

Hulp nodig bij het verkopen van jouw huis in Weteringbrug?

Denk jij erover na om je huis in Weteringbrug te verkopen of ben je zelfs al op zoek naar een verkoopmakelaar? Voor het vaste, all-in tarief van slechts 3950,- nemen wij het gehele verkooptraject op ons. Wij komen graag eens bij je langs en gaan met je in gesprek over de huidige woningmarkt, jouw woning en wensen. Samen komen we zo tot het beste verkoopplan. Ieder verkooptraject is uniek en persoonlijk, dus vinden wij korte lijntjes erg belangrijk. Kom je liever langs op ons kantoor? Dan heten onze ervaren makelaars je van harte welkom in Hoofddorp of in Amsterdam. De koffie staat alvast klaar!

Ik heb nog een paar vragen

Ik heb nog een paar vragen

Geen probleem! Neem vrijblijvend contact met ons op. Klik op de vestiging bij jou in de buurt en bel, mail of Whatsapp ons.

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je gevonden wat je zocht?
Team KIJCK. Makelaars