KIJCK. Makelaars

Je huis verkopen in Hoofddorp

Jij wilt je huis in Hoofddorp verkopen! Dan ben je bij KIJCK. makelaars bij het goede adres. Voor een vast tarief van 3950,- verkopen wij jouw huis in Hoofddorp. Wat doe jij? Helemaal niets! Wij regelen alles voor je. Alle diensten die je van een makelaar gewend bent met heldere en transparante afspraken.

Je huis verkopen in Hoofddorp voor één vaste prijs: 3950,-

Wij leggen je graag uit waarom jij je huis aan ons kunt uitbesteden om te verkopen in Hoofddorp en daar maar 1 vast tarief van 3950,- incl. BTW hoeft te betalen. Want waarom werken wij niet met courtages? En waarom zijn er geen kleine lettertjes of opstartkosten? Leonie Rump vertelt je graag waarom niet:

“Een huis verkopen in Hoofddorp van 400.000 euro is helemaal niet meer werk dan een huis verkopen van 600.000. Waarom zou je dan wel meer moeten betalen? Ik verleen dezelfde dienstverlening die andere makelaarskantoren ook bieden. En dit doe ik al meer dan 15 jaar, dus ik ken de markt door en door om ervoor te zorgen dat ik huizen zo snel mogelijk verkocht krijg. Dus simpel en eerlijk: 1 vast tarief inclusief BTW.”

KIJCK. makelaars - dé makelaar met 1 vast tarief

Bereken hier je voordeel

Wist je dat het werk van een makelaar niet verandert als de verkoopprijs hoger wordt? Waarom zou je dan wel meer moeten betalen? Gemiddeld betaal je bij andere makelaars in Hoofddorp 1,3% van de opbrengst aan makelaarscourtage. Bereken hier je voordeel.

Prijs bij makelaar met 1.3% courtage (inclusief BTW)
3.950 Vaste lage all-in prijs van KIJCK. (inclusief BTW)
Dit bedrag betaal je meer bij een andere makelaar
€350.000
€1.500.000
De verkoopwaarde van mijn woning

Waarom zou je een makelaar inschakelen?

Hoofddorp valt in de smaak bij woningzoekenden. Voorheen konden zowel starters als mensen die al eerder een huis hebben gekocht nog een passende woning vinden in gebieden rondom de grote steden. Echter is de huizenmarkt in Hoofddorp nu ook oververhit. Vaak kun je met slechts enkele kleine aanpassingen in je woning al grote winsten boeken bij de verkoop van jouw woning. Je wilt uiteraard ook zo snel mogelijk je huis verkopen. Een snelle verkoop en de hoogst haalbare verkoopprijs realiseren vereist veel ervaring en deskundigheid. Gelukkig ben je bij ons, KIJCK. makelaars, bij het juiste adres. Door onze ervaring en lokale kennis van Hoofddorp zorgen wij dat wij de maximale verkoopprijs eruit halen.

Hoe hoog is de makelaarscourtage in Hoofddorp gemiddeld?

Je vraagt je wellicht af wat een makelaar kost bij de verkoop van een woning. Gemiddeld betaal je bij andere makelaars in Hoofddorp 1,3% van de opbrengst aan makelaarscourtage. Verkoop je jouw huis bijvoorbeeld voor €350,000,- dan kost dat je al gauw €4.550,-. Dit vinden wij oneerlijk, want een huis van €350.000,- is niet meer werk dan een huis van €250.000,-. Daarom werken wij met 1 vaste prijs van 3950,- ongeacht de verkoopwaarde van jouw woning.

Snel je huis verkopen in Hoofddorp

Via KIJCK. Makelaars Hoofddorp verkoop je razendsnel je huis in Hoofddorp. Voor de huizenmarkt in Hoofddorp hebben we een uniek concept waarmee we een realistische vraagprijs van je huis bepalen en bovendien onder de aandacht van een enorm grote potentiële kopers komen. Om je op weg te helpen bieden we nu een gratis waardebepaling aan om te zien wat je huis waard is en zo nog meer inzicht te krijgen in je kansen en mogelijkheden. Je huis verkopen in Hoofddorp was écht nog nooit zo eenvoudig.

 Ja, ik wil ook mijn huis verkopen via KIJCK.

Ja, ik wil ook mijn huis verkopen via KIJCK.

Neem vrijblijvend contact met ons op. Klik op de vestiging bij jou in de buurt en bel, mail of Whatsapp ons.

Tot KIJCK!

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je gevonden wat je zocht?
Team KIJCK. Makelaars