KIJCK. Makelaars

Je huis verkopen in Zwanenburg

Ben jij je aan het oriënteren op de huizenmarkt en denk je erover na om je huis in Zwanenburg te verkopen? Onze makelaars staan voor je klaar! We komen graag eens bij je langs om te praten over de huizenmarkt en jouw woning in Zwanenburg. Wij werken anders dan andere makelaarskantoren: voor een laag, vast tarief van 3950,- verkopen we jouw huis. Dit is een all-in tarief, bij ons geen verborgen kosten of hogere makelaarscourtage.

Verkoop jouw woning in Zwanenburg voor een vast tarief

Veel makelaarskantoren werken op basis van makelaarscourtage. Dit is in de meeste gevallen zo’n 1,5% van de verkoopprijs van je huis in Zwanenburg. Zo lopen de makelaarskosten al snel enorm op: bij een verkoopprijs van €350.000,- betaal je een bedrag van €5.250,- aan de makelaar. Wordt jouw woning verkocht voor € 450.000,-? Dan wordt de courtage € 6.750,-. Dit bedrag betaal je pas ná de verkoop van je woning: achteraf kom je dus met een enorme rekening te zitten. Bij KIJCK. makelaars werken we anders. Bij ons betaal je één vast tarief van 3950,-, ongeacht de verkoopprijs!

Bereken hier je voordeel

Wist je dat het werk van een makelaar niet verandert als de verkoopprijs hoger wordt? Waarom zou je dan wel meer moeten betalen? Gemiddeld betaal je bij andere makelaars in Zwanenburg 1,5% van de opbrengst aan makelaarscourtage. Bereken hier je voordeel.

Prijs bij makelaar met 1.5% courtage (inclusief BTW)
3.950 Vaste lage all-in prijs van KIJCK. (inclusief BTW)
Dit bedrag betaal je meer bij een andere makelaar
€350.000
€1.500.000
De verkoopwaarde van mijn woning

Jouw makelaar in Zwanenburg

Jij wilt je huis in Zwanenburg verkopen tegen de beste prijs én de ideale voorwaarden. Een makelaar met kennis van de regio en de huidige markt helpt je daarbij. Wij werken vanuit onze kantoren in Hoofddorp en Amsterdam en zijn dus altijd in de buurt. We hebben veel ervaring met het verkopen van huizen in de regio Zwanenburg en de Haarlemmermeer en onze makelaars hebben er een groot netwerk. Dit helpt enorm bij de verkoop van jouw woning in Zwanenburg: tussen alle woningzoekers op de markt vinden wij de juiste voor jouw huis! 

Weten wat de waarde is van jouw woning? Vraag binnen 1 minuut een gratis waarderapport aan. Of ben je nieuwsgierig wat de waarde was van de laatst 3 verkochte woningen in je straat? Ook dit kun je bij ons gratis en vrijblijvend opvragen.

Wat kan een verkoopmakelaar voor jou betekenen?

Zwanenburg is een uniek dorp op een zeer aantrekkelijke locatie, precies tussen Amsterdam en Haarlem in. Het dorp is daardoor erg gewild en zeker met de huidige huizenmarkt is het verstandig om een makelaar in te schakelen voor de verkoop van jouw woning in Zwanenburg. Wij helpen je om jouw woning zo goed mogelijk in de markt te zetten, tegen de beste prijs en voorwaarden. Tijdens het gehele verkooptraject staan we voor je klaar en ontzorgen we je op alle vlakken:

KIJCK. makelaars helpt je bij de verkoop van je woning in Zwanenburg

De verkoop van jouw huis in Zwanenburg is een spannende gebeurtenis – wij zijn er om je te helpen! Onze enthousiaste makelaars staan voor je klaar en ontzorgen je tijdens het verkooptraject. Bij KIJCK. makelaars krijg je alle services en diensten die je van een NVM-makelaar mag verwachten, tegen het vaste, lage tarief van 3950,-.

Ik heb nog een vraag

Ik heb nog een vraag

Geen probleem! Neem vrijblijvend contact met ons op. Klik op de vestiging bij jou in de buurt en bel, mail of Whatsapp ons.

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je gevonden wat je zocht?
Team KIJCK. Makelaars