KIJCK. Makelaars

Wil jij je huis in Zwaanshoek verkopen?

Woon je in Zwaanshoek en twijfel je erover om je huis in het dorp te verkopen? Of heb je al een nieuw droomhuis gevonden en ben je daarom op zoek naar een verkoopmakelaar die je helpt bij de verkoop van je woning? KIJCK. makelaars staat voor je klaar, in welke fase je je ook bevindt. We komen graag vrijblijvend bij je langs voor een kennismakingsgesprek om je situatie en je wensen door te spreken.

Dit regelen wij

 • Wij zorgen ervoor dat jouw woning hoog op Funda komt te staan.

 • Wij zorgen dat jouw woning volop gepromoot wordt op social media.

 • Wij regelen professionele plattegronden van jouw woning.

 • Wij regelen een professionele fotograaf die foto’s en een video maakt van jouw woning.

 • Wij maken voor jou een verfrissende flyer van jouw woning om potentiële kopers aan te trekken.

 • Wij zorgen ervoor dat jouw woning is voorzien van ons opvallende ‘Te koop’-bord.

Dit doe jij

 • Je geeft ons de sleutel van jouw woning.

 • Je belt, mailt of Whatsappt met al jouw vragen.

 • Je kijkt in je persoonlijke KIJCK-omgeving naar de status van je woning.

 • Je bent zelf druk bezig met het inpakken van alle verhuisdozen.

 • Wij maken voor jou een verfrissende flyer van jouw woning om potentiële kopers aan te trekken.

 • Je drinkt met ons een glas champagne voor een geslaagde verkoop 😉

Verkoop je huis in Zwaanshoek voor een vaste prijs

KIJCK. makelaars werkt op een unieke manier in de wereld van makelaars, namelijk op basis van een vast all-in bedrag. Voor het vaste tarief van slechts 3950,- nemen we de gehele verkoop van je over. Voor dat bedrag krijg je alle diensten die je van een NVM-makelaar mag verwachten, zonder vervelende verrassingen achteraf. 

Veel makelaars werken op basis van een variabel makelaarscourtage van gemiddeld 1,3% en rekenen daarnaast extra kosten, zoals opstartkosten. Dit houdt in dat wanneer je woning in Zwaanshoek verkocht wordt voor € 400.000,- je een bedrag van € 5.525,- aan makelaarskosten moet betalen. Dit bedrag stijgt naarmate de verkoopprijs hoger wordt: je besparing door te kiezen voor KIJCK. makelaars stijgt dus ook.

Bereken hier je voordeel

Wist je dat het werk van een makelaar niet verandert als de verkoopprijs hoger wordt? Waarom zou je dan wel meer moeten betalen?

Prijs bij makelaar met 1.3% courtage (inclusief BTW)
3.950 Vaste lage all-in prijs van KIJCK. (inclusief BTW)
Dit bedrag betaal je meer bij een andere makelaar
€350.000
€1.500.000
De verkoopwaarde van mijn woning

Waarom zou je een verkoopmakelaar inschakelen?

Het is razend druk op de woningmarkt en er is meer vraag dan aanbod. Dit zorgt ervoor dat er vaak veel reacties komen wanneer er een woning op de markt komt. Veel mensen willen komen kijken en overbieden is eerder regel dan uitzondering. Een makelaar begeleidt je gedurende het hele traject van het verkopen van je huis in Zwaanshoek. We zorgen ervoor dat er écht geïnteresseerde mensen komen kijken en dat de bezichtigingen goed verlopen. Ook onderhandelen we met potentiële kopers over de beste prijs en de voorwaarden die bij jou passen.

Ben je er nog niet helemaal klaar voor om je woning te verkopen, maar ben je wel benieuwd naar de waarde van je huis in Zwaanshoek? Vul hieronder je gegevens in en krijg een gratis waardebepaling van jouw woning.

Mijn gratis waardebepaling

Hidden
Mocht er vanuit onze kant iets niet duidelijk zijn, dan bellen wij liever even.

Zwaanshoek: een fijn dorp op een toplocatie

Het gemoedelijke dorp Zwaanshoek ligt direct naast Hoofddorp, op een heerlijk rustige locatie aan de Ringvaart. Aan de overkant van het kanaal ligt Bennebroek, bekend van onder meer de populaire Linnaeushof. Alle voorzieningen zijn vlakbij, zoals de winkels, sportverenigingen en scholen in Hoofddorp. In Zwaanshoek zelf zijn onder andere een tennis- en padelvereniging en een basisschool te vinden. Via de Drie Merenweg ben je razendsnel in Amsterdam en ook Haarlem is dichtbij. Deze locatie en de voorzieningen in de omgeving maken Zwaanshoek een populaire woonplaats, zeker voor jonge gezinnen! 

Hulp nodig bij het verkopen van jouw huis in Zwaanshoek?

Wil jij je huis in Zwaanshoek verkopen? Dan ben je bij KIJCK. makelaars aan het juiste adres. Onze makelaars zetten hun expertise en ervaring graag voor je in en zorgen ervoor dat je woning voor de beste prijs en tegen jouw voorwaarden verkocht wordt. Voor het all-in tarief van slechts 3950,- gaan we graag voor je aan de slag!

Ik heb toch nog wat vragen

Ik heb toch nog wat vragen

Geen probleem! Neem vrijblijvend contact met ons op. Klik op de vestiging bij jou in de buurt en bel, mail of Whatsapp ons.

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je gevonden wat je zocht?
Team KIJCK. Makelaars